Корекции в изравнителните сметки до 30 септември

Крайният срок за корекции в изравнителните сметки за парно за сезона 2016/2017 е 30 септември, припомнят от "Техем сървисис".

Обратно в новината

Коментари - Корекции в изравнителните сметки до 30 септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълна лъжа,взеха ми 57лв за да ми направят допълнителен отчет.Техем

Добре, че вече немам нищо общо с тия мизерници. А на Вас сега, ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО затова, че немахте парно две седмици на нимус 20 градуса, ще Ви излезе през Ауспухо

НИЕ ПОЛУЧИХМЕ КОРЕКЦИЯ НА ИЗРАВНИТЕЛНА СМЕТКА ОТ ТЕХЕМ И СЕГА ОТНОВО КОРЕКЦИЯ . КАК И ЗАЩО . ПОВЕЧЕ КРАЖБИ И СЪДИРАНЕ НА КОЖИТЕ НИ .

Глупости. Щом си я получил значи е окончателна. Тази новина се отнася за тези дето още не са я получили щото не е изготвена по вина на не осигурил достъп абонат. След датата дето е посочена ще му тупнат пълна сметка и така ще изготвят останалите.

Фалит, одит, съд !!!

трябва всички във входа да са съгласни с дистанционно отчитане , а те не са ! Познайте защо !

Защото е пари за нищо и реално не работи ли ???

не си в България , а си на другия край на света и няма кой да отвори и отчете , няма как да издирваш домоуправител и двама съседи с подпис ? Ползвал , не ползвал -максимална консумация !!! Защото по имейл не приемат никакви доказателсва и обяснения ! Вече го изпитах преди 3 години ! Цял свят работи по електронен начин , въртят се милиярди -само нашите фирми и институции си искат молбичката ,ръчно подадена и на хартийка ! Два милиона българи са в чужбина , но наредбите и условията са като преди 50 години ! В коя държава по света има такова нещо ???

Сложи си дистанцианно отчитане и нямаш грижи!

Повече от ясно е, че Крадлива Йорданка взима комисион от Топлофикация София. Вън боклука от Московска!