Заплашват с пистолети и мачете спешните медици

Медиците от Спешна медицинска помощ в София разказаха, че заплахите с ножове, огнестрелни оръжия и дори мачете са част от ежедневието за тях.

Обратно в новината

Коментари - Заплашват с пистолети и мачете спешните медици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дами и господа от Бърза помощ, Съжалявам,че ви се случват такива безобразия, но вие сте на първа линия и отнасяте последиците от некомпетентната и корумпирана работа на вашите колеги, на некадърниците от 112, на вашите диспечери и на престъпната здравна политика на геноцид на правителствата. И още какво ли не. Стискам ви палци. дано издържите.

Виновни са такива олигофрени като този под мен. Така или иначе полицаите са твърде много и не вършат нищо реално, нека по 1 униформен да пътува със всеки екип на бърза помощ.

Да пиша ли незнам??? Виновни са си лекарите няма да се ходи в махалите на адреси бе и още са виновни диспечарите като видите че е здравно осигурен ок но ако ли не казваите му да се оправя както може!!!

И правилно!!! Няма аз да работя цял живот заради циганите а те да ядат и пият на корем и да цоцат държават за помощи само и само да не работят!