Пострадала диригентка пусна петиция за ремонт на тротоарите

Френско-българската диригентка Нели Пинтева Банс пусна петиция за ремонт на тротоарите на София след инцидент с нея.

Обратно в новината

Коментари - Пострадала диригентка пусна петиция за ремонт на тротоарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Госпожа Чалева пак избива рибата с правопис...

на арменската Попка кака й фандърова избрана от 60% софийски офси

Спънала се и паднала. ГОЛЕМА РАБОТА! Да си е гледала в краката.

Нали си имаме в центъра шарени пешеходни пътеки , сега и тротоари ще искаме. Само притесняваме даскалката

тая измислена диригентка, дето никой не я и знае коя е, що не си стои у Франция вместо да дава акъл? Явно не й се дават пари за реклама и е решила да си направи безплатна такава..

Просто трябва да изметем корумпирана измет, водена от мутресата Фандъкова! Да ги съдим няма файда - е плаща данъкоплатецът, т.е. ние, не тъпата кметица.

Сигурна съм, че на други места в София има много по-лоши тротоари. Страшното е, че в кварталите на много места изобщо липсват такива - и това в Европа в 21 век! Фандъкова, София не е само центъра!

То в Самоков има ли тротоари? Може би просто Фандъкова е свикнала без тях...

Прочетох петицията и не я подписах, защото съм съгласна с Вас, че в кварталите на София тротоарите или липсват, или са заети от коли; колите или са разположени от двете страни на улицата, или на участъци са паркирани ту от едната, ту от другата страна - трябва да пресичаш многократно. Така че не е въпросът само за ремонта. Не съм съгласна и с любимия на всички аргумент - възрастните пенсионери, защото я пък си помислете как майките с колички, често водейки със себе си и малко дете, се справят с този тротоарен екшън. При нас в Младост-2 трябва да се изкатерят по разнебитени стълби (такъв е теренът), за да бъдат в безопасност. Така че моите поздравления за това, че някой въобще е стартирал подобна инициатива, но петицията според мен трябва да се допълни и коригира. Тогава ще я подпиша.

Има много тротоари, които са в отвратително състояние. Аз живея между женски пазар и бул. Христо Ботев. Тротоарите там са в отвратително състояние. Пращах сигнал няколко пъти, накрая от община Възраждане ми отговориха, че бъдат ремонтирани. Зарадвах се най - накрая ще ги оправят, но те само замазаха на две три места и с това се отчетоха. Ето и снимки https://ibb.co/cBf4rk https://ibb.co/e7iXBk https://ibb.co/cJ0OHQ https://ibb.co/fx23HQ https://ibb.co/iCi4P5 https://ibb.co/jqbDHQ това, ли са оправени тротоари. Това е на 5 минути пеша от министерски съвет, общината са най - лоша инфраструктура.Ето линк и до сигнала ми в call.sofia https://link/bg/Signal/Details?id=46111

КАто не й харасват балгарските тортоари, да си оди у Франция!

Никой не го интересува какви са тротоарите - важното е че се е добрал от зътънтеното си село и е станал "софиянец". А всеки такъв нов "софиянец" непременно гласува за Фандъкова.

Точно обратното е. Нормалните софиянци гласуваме за Бойко и Фандъкова, докато червеи, изпълзяли от землянките, и дошли в София все комунизъм им е в главите