Събарят ромското гето в ”Захарна фабрика”

Мащабна акция по събарянето на незаконни постройки започна в „Захарна фабрика“ в присъствие на полиция и жандармерия. Над 20 бараки бяха съборени днес.

Обратно в новината

Коментари - Събарят ромското гето в ”Захарна фабрика” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Света София" ще е следващото гето. Само за няколко дни ще го съсипят, ще стане неузнаваем. Мангалите ще го направят на кочина, защото тея двукраки нищо друго не могат освен да съсипват и да се множат досущ като скотове.

Освобождават терен за нов огромен център!Кой ли е новият богаташ?

от 149 къщи само 20, нали разбирате че когато се влоши времето след 2 седмици, нещата ще си останат така както са в момента...

Г-н кмете като съжителствате с този дом не Ви ли прави впечатление,че всичко е осрано и упиканои усмърдяно.Не излизате ли от този кабинет,или само празни приказки.Централната алея харесва ли Ви или Вие не стъпвате по нея все пак Вие сте кмет.

Ще им се дават общинси жилища! Много удобно......нисък наем, а българите нека се трудят и да плащат по 400-500 лв. наем на месец! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

В репортаж по Нова ТВ , съобщиха , че циганите от Захарна фабрика ще бъдат настанени в Люлин и Красна Поляна, Общинарите ще дадат ли обяснение за това решение и докога , ние живущите в Красна поляна ще търпим налаганата насила циганизация на квартала?

Законността и държавността са някъде там .....Може би ....Дано!

По родните места искате да кажете в Индия си отиват?