SMS системата за синя и зелена зона не работи в София

Временно не работи SMS системата за платено паркиране в синята и зелената зона на столицата, съобщиха от Столична община.

Обратно в новината

Коментари - SMS системата за синя и зелена зона не работи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАГЛЕДЦИ- ПОСЛЕ ЩЕ ИСКАМЕ ДА СИ КУПИМ И ЦГМ-ЩЕ ГО КУПИМ

А като няма кьорав контрольор - от къде да купя талон?! Или трябва винаги да носа наръч хартийки в мен за всеки случай. В закончето е написано, че смс трябва да се пуска докато си в колата, а за талон - трябва да изелзеш и да обиколиш емнайсет пресечки докато намериш. И как съгледвачите ще разберат дали съм паркирал тарикатски без да платя или обикалям като луд Мунчо да си купя талон?! Редно е в такъв случай просто да преустановят проверките кой платил и кой не платил до остраняване на проблема.

Принципно има начин за цивилизовано решение. Просто записват номерата на нерегистрираните в системата, а после чрез мобилните оператори проверяват кой и кога в действителност е изпратил. Хартиеният талон е улеснение за всички.

В такъв случай, контрольорите да ходят с касови апарати и да се плаща в края на престоя!

Да позная ли, че не работи оная част, която трябва да отчете, че си пуснал СМС? Иначе частта с прибирането на парите съм сигурен, че си работи безотказно! И още нещо да позная: че парите на онези, които са установили впоследствие, че не работи, няма да бъдат връщани!

Как точно да ползваме хартиените талони?

Кой отградна UPS-а? Веднага да си признае... :D

Ако някой си пусне СМС за паркирането, тогава как точно ще разбере човека, че системата не работи и да знае, че хрантутниците с ключалките няма да му съдерат нервите и парите после?

Лесно. 1. Като не получиш потвърждение за плащането, трябва да се сетиш, че нещо не е наред. 2. Връща ти се смс, че не бачка системата. Това ще ти стигне ли или трябва още?

Ми не точно .Ако ти върнат съобщение че системата не работи , има голяма вероятност да са те таксували преди това.Всле пак системата може и да не работи ,но телефонната централа и сървисите зад нея продължават да въртят .Това е както при енергото ,собствениците се сменят ,електромера си въртиииииии

И като вече не съм близо до колата и съм в среща и реша да пусна още 1 СМС и какво? Не работи...и какво следва? Слагат скоба. Аман от такива нещастници като теб! След като не работи, няма да слагат скоби,докато не я оправят!

3евзек

А ще върнат ли СМС на мобилния оператор, за да не ме таксува?

Защо пълните гушите на обирджийската мафия?

А паяците си работят.

При отказ на системата да се късат пипалата на крадливите паяци