Строят ресторант с арабско име в двора на столична църква

Ресторант с арабско име се строи в двора на църква в столичния квартал “Лозенец“. Заведението е до вратите на Православен храм “Преображение Господне“.

Обратно в новината

Коментари - Строят ресторант с арабско име в двора на столична църква | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-накрая някой да обърне внимание на тази ситуация - развалиха градинката, за да изникне тази простотия!

Поповете за пари и джамия са готови да построят в двова си, важното е да има келепир!

Крайно време беше да се появи този материал, как никой не се помръдна от толкова време да се спре това безобразие в квартала.Превърнаха градинката в едно недоразумение на алчността и простотията , която цари в цялата ни държава .Сами сме си виновни , че търпим .

Интерсно какво ще стане ако някой почне да строи христянска черква в Саудитска Арабия напримерл

Типична схема за завладяване и ислямизиране използвайки корупция ,лъжи за лековерните и накарая ,,всичко е законно и всички срокове за възражения са отдавна изтекли "Така се продава и България -тихо подмолно ,непрестанно докато не остане нищо българско и послдния българин бъде прогонен или скрит под земята .

Някой още да вярва, че има такова нещо като "държава България"?

d4

заглавието е подвеждащо. ресторанта вече е ПОСТРОЕН! дано да предлагат и свински пържоли в него...

въведе ред. В двор на храм не може да има нищо друго освен тих парк.

беше тиха градинка, пална с баби, дядовци, внуци.Сега градинката я няма и няма да я има, защото е унищожена на половина и няма да има място за предишните посетители.

Трябва, май, някой да дойде за да изгони търговците от храма.

Често, почти всеки ден, минавам през този храм. Преди време направиха доста богат ремонт, прекалено богат бих казал. Случвало се е да влезна вътре и да виждам как поповете и леличките говорят на висок глас без да им пука много има ли други. Тези, които продават свещи са доста нелюбезни и малко по-голяма да ти е банкнотата се мръщят, одумват те зад гърба ти. Защо заведението в двора се казва Имарет, ей-богу, не знам. Може да е воля на някой дарител/спонсор/инвеститор. Ако човек погледне спонсорите на Гигинския манастир, освен мустака, има и доста турци. Imaret се казва и свърх-луксозен хотел в Кавала, модификация на постройки с благотворителна цел, дарени от Мохамед Али Паша Египетски за мюсюлманите от района (изгонени от гърците през 20-те).

Да,точно така е . Само дето не го "строят",а вече е факт. И само дето не е "църква",редактори от Дир,а ЧЕРКВА.Черквата е храмът,а Църквата-Институцията,неграмотници. И наистина се казва"Имарет".На черковна площ.И изобщо нищо няма с черковната дейност-тотално комерсиален обект. Търговска дейност,да ви го преведа на български. СРАМ.

Продажни попове - как не ви е грях от Бога??? И тия от общината да не се правят на неразбрали! Къде са контролните органи? Сега тъй както е построено (вчера пак го видях) да си изпълни предназначението по план!

Типично за сребролюбците в българската православна църква. После защо се чудим че народът тъне в бездуховност

На това място преди време имаше бензиностанция , която се оказа че нещо не е наред и я махнаха.Имаше и градинка да си играят децата ама .....

Живея съвсем близо на ул. Кап. Андреев. Още като сложиха табелата за енорийски център и кухня за бедни казах на съседите. "Дано само да не стане дискотека . Щото ше е или магазини или бар или офис сграда". То така се прави . Взема се разрешително за детска градина, детска клиника,приют за бедни, образователен център и т.н и след това се прекроява на адвокатски и нотариални кантори, масажни салони, наргиле бар и какво ли още не. Ама си отдъхнахме . Ресторант ще е . А можеше да е и бардак.

Община Лозенец е най-корумпираната община.

В Либия кадафито даваше 200000хиляди динари ако се обрежеш , кой от правителството ги е получил?

Не вярвам на нито един поп или църковен служител. Нося вярата в себе си.

и пак разправяите, че поповете не са предатели и пеерази, баи тошо, за туи ги гърбеше

Конфискация, глоби и бой, ама много бой!