Искат ”модерна хубава джамия” на мястото на Царските конюшни

Бившият кандидат за президент Кемил Рамадан иска да построи нова частна джамия в София.

Обратно в новината

Коментари - Искат ”модерна хубава джамия” на мястото на Царските конюшни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излизайте на протест! Какво носи Исляма? Изкривени разбирания за живота, това носи Исляма.

И аз искам камбаната на църквата Света София в Истамбул да звъни всеки ден...

Е много искат, София не е Истанбул или ОАЕ

Исляма е измислен от един изнасилвач на деца, педофил, убиец, военен престъпник, който сега е в ада. За всеки пострадал ще го пекат поне десет години на бавен огън, докато напълно се пречисти. Никакви джамии и никакъв Ислям в България.

Категорично - НЕ !!! Никъде в София ! Има предостатъчно джамии в България.

Де бре! Голям бъзик! Нека си построят хората джамия, имат право, свобода на религииите има в България. Относно мястото обаче надали така ще се реши от един човек. Дори областният съвет надали ще има право да вземе решение за мястото поради високата чувствителност на темата. Може би референдум на софиянци ще реши къде да бъде построена джамията. В рамките на майтапа бих предложил да се построи на мястото на МОЧА ..:))) Иначе сериозно някъде по Люлин и Надежда става, тъкмо има и метро.

Колко църкви са построени напоследък в мюсюлманския свят? Да преброят и джамиите в България! Както в Турция се "полагат" църкви на определен брой християни, така и в България джамии на определен брой мюсюлмани! Ха да преброим какво е положението сега!

Точно до паметника Левски? Никога!

В София си има достатъчно. Една стига. След като не могат да се съберат там, значи са много. Излишните да си ходят в Турция. Ако им се разреши да построят още една джамия, те ще поискат и още една, и накрая ще превърнат църквите ни в джамии,както направиха това в Константинопол преди години. КАТЕГОРИЧНО НЕ. Те отново искат да ни поробят (завладеят).

Каква джамия,бе? Допуснат ли и това кощунство,хаджи Боцо да се маха. Имат си джамия на пъпа на София. Ние защо не си вдигнем голяма църква на пъпа на Истанбул? Я,марш! България е православна. Това не бива да се допуска. Та ние нямаме толкова църкви,колкото минарета настроиха из цялата ни страна. Боцо затова ли не се бръсне?

Когато шейха - пясъчен бедуин се върне в пясъчната землянка , тогава ще строи джамия !!!

Я да си гледа работата! И 1 милиард да дате, джамия не трябва да се строи!

стига сме слушали камбаните на Александър Невски - друго си е некой мюфтия да почне да вие на умряло 5 пъти на ден! ЧЕСТИТО братя българи!

Саудитска арабия е уникален инвеститор в джамии, радикален ислям, терористични организации. Те плащат на циганите в Пазарджик да ходят забулени, обучават имами на радикален ислям и после ги връщат в страната да проповядват "правата вяра". Създават спящи клетки, които до няколко години ще започнат своята дейност и на Балканите. А нашите управници се правят, че не виждат всичко това и приветстват "инвеститорите", които инвестират за своите интереси за сметка на тези в България.

*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам ! Моля?Кое е спам или извън темата, бе мюслита мръсни.Това,че писах да се сложат свински глави, за да не вземат сградата за джамия ли?Гъзолизци!

Искат модерна хубава джамия - вместо минаре сувалка-а от говорителите техно музика ще звучи

Защо в София?Да я строи там,където са само мюсюлмани.

Но проблемо! Но само ако се съгласят да се издигне православен храм в Абу Даби....

И да се отворят за служби църквите в Турция примерно.

И като се построи, ще е пълно с хора, дупещи се на паметника на Левски...

"Идеята се приветства от мюсюлманите в София..." Колко са на брой тези дето приветстват това кощунство !?

Като оставим настрана близостта с паметника, а вероятно и с гроба, на Васил Левски, някой предвидил ли е какво ще е натоварването на транспортната инфраструктура, къде ще се паркира, от къде ще минават тълпите молещи се? Дали няма да станат тапи за учениците в АГ и СМГ и за работещите в НСИ? Дали няма да се предизвика задръстване на кръстовището? Иначе най-лесното е да се пльокне някаква обществена сграда в центъра, и после и платинена зона да има, пак ще има задръстване.

другото е да "искат да вдигнат" Оправете външното заглавие

Какво криете, че пак ни отклонявате вниманието с глупости?

Търпението си има граници. От добронамереност, страната ни се напълни с излишно много храмове на неканените. Който иска да живее в ориенталския си свят- път ширак, но не и тук! Стига наглост!

След това заглавие окончателно ви декласирам.

Егати наглоста! Този се изхвърли като чекия на пясък. Ние не можем да търпим джамията срещу халите, този "бастун" иска още една. Да си ги строят в Турция. Царските конюшни са обект от историческо значение. Може да се запазат като архитектурен паментик отвън , вътре да се направи например една съвременна концертна зала, нещо като зала България. Или друг културен обект от обществено значение. А този! Джамия!!! Защо не и българска църква.

Недей ропта, там ще има джамия. А най-голямата ще е на мястото на Ал Невски, и без това той е бил мюсюлманин!

Може и да излезеш прав, по дяволите!! Както вървят нещата може и цигански катун да си спретнат там.

Някъкъв мазен шейх ще иска да строй в нашата родина.И това ако разрешите доказвате,че сте алчни,ненаситни,без морал и съвест политици.Значи нещата са планувани някъква щерка на свинар,е изпълнила желнието на една свиня,подкепяна от знаеме от ,,кой,,Докога ще ни разпродавате гадове мръсни смръдливи на овча лой и свинска мас

Ако им пречи да бутнат и паметника на Васил Левски той е на 50 метра.

Никаква джамия, особено на това място, което е български исторически паметник! Време е за отказ от всякакви религии, да се вземе най-ценното, почтеното и хуманното от всяка и разните недостоверни притчи да останат в историята - и без това никой интелигентен младеж, нито децата няма как да им повярват. Да се въведе задължителен предмет по сравнителни религии в рамките на една учебна година в прогимназията - за запознаване с основните религиозни добродетели и основни поуки от религиозната литература, отнесени към нашето съвремие. Замисляли ли сте се какво точно ни притеснява в нашествието на мигранти - не това, че са мюсюлмани, а защото ще ни налагат религия въобще (в която няма как да повярваме на 100 процента, защото има много измислени и недостоверни легенди). За сведение, ходя на църква и паля свещи за здраве и щастие послучай големи християнски празници, въпреки че не са ме кръстили под страх във връзка със забраната на религията в близкото минало.

Боже, какво кощунство. На две крачки от лобното място на Апостола....