Пускат ”Шипченски проход”, довършват ”Асен Йорданов”

Очаква се утре движението на бул. „Шипченски проход“ да бъде възстановено и да се пристъпи към завършване на платното на бул. „Асен Йорданов“.

Обратно в новината

Коментари - Пускат ”Шипченски проход”, довършват ”Асен Йорданов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оправете си заглавието, че е срамота. Йорданов ли е, Димитов ли е ?? Срамотаааааа!!

Туристическите автобуси, които спират само да качат или свалят туристи са най-малкия проблем на площада!!!! това обикновено става сутрин рано и късно вечер. Грозното на него е платената зона за паркиране, жълтите елечета, които обикалят като мръсни цигани наоколо за таксите и паркинга на НС, постоянно заемащ доста голям периметър. Най-красивия площад трябва да е изцяло пешеходен без каквито и да било коли, автобуси и прочие замърсители и да не е обръщало за МПС-та. Дори за бабите с покривките трябва да се приспособи нещо по-отстрани и красиво - отговарящо на цялостния облик на площада.

Шипченски проход не е само карето около Червено знаме. Пътната настилка е плачевна, особенно около Първо райнно.

Дали проблемът е в зам.кмета или в "журналиста" не е ясно, но по-ми е интересно като се затвори Каблешков от къде ще се прелита? Питам за ония малоумници живеещи в района и прилежащи територии, кито и в момента няма от къде да минат...

Сега, ако знаех и кои са Асен Димитров и Асен Йорданов, нямаше да има равен на мен ?

Шипченски Проход горе долу знам къде е, обаче за тия двамата трябва да питам Гугъл. Ееее.....ще мина метър този път. Утре може да прочета нещо и за улица Иван Стоянов или Стоян Драганов......, какво да правя, пак ли да си блъскам главата ?

Хубаво е, че се правят тия ремонти! НО! Защо на бул. Цар Освободител при Орлов мост се поставят метални армировъчни мрежи? Това усилване на асфалтовата настилка се прави с гео мрежи .Металните като се накъсат и пробият асфалта ще дупчат и гумите на автомобилите. Но ние вече си знаем! Фандъкова събира ударно пари за ГЕРБ,а и защо догодина, пак да не се направи ремонт?Нали данъкоплатците плащат редовно данъците си?

Бул. Асен Димитров или май е по-скоро Йорданов ...