Пловдивчанка даде €5000 и $1000 на измамници

72-годишна пловдивчанка е станала жертва на телефонна измама със сумата от 5 000 евро и 1 000 долара, съобщиха от ОДМВР - Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Пловдивчанка даде €5000 и $1000 на измамници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТАКОВА ГУСТО ОДАВНА НЕ СЪМ ИЗПИТВАЛ! БРАВО НА МОМЧЕТАТА! БРАВО! СЕГА ТАЯ ПАТКА АКО ИСКА РАЗСЛЕДВАНЕ ДА СИ ПЛАТИ!!! КОЙ Е ДЛЪЖЕН ДА Й ПЛАЩА ЗА ПРОСТОТИЯТА....? ЩОМ ИМА ПАРИ ЗА ХВЪРЛЯНЕ ..ЩЕ СИ ПЛАЩА И ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ

Имала . дала!

Еми то това вече не е новина... каквото и да правиш, колкото и да ги предупреждаваш- да лепиш надписи по пощи и банки, да даваш разследвания по национални медии, ефектни задържания, новини- старите хора си остават наивни и глуповати, за днешния ден! Млади помагайте на възрастните си роднини! И преди да пишете че са тъпи, гледайте Вас да не ви врътне някой с по биваща схема- я КТБ, я друго!

То има и друг проблем който е генерален. В случая ако не си склонен да дадеш едни пари под масата на полиция, доктори - нещо да се скалъпи - да се потули , да се направи на черно... няма да го има този проблем.

Тези мародери се добират до номерата на възрастни хора?

За ко и са на дъртата? На оня свят ли ще ги носи?

Ееееее,много прост народ бе! Ще кажем:ИМАЛ БАЙ ГАНЬО-ДАЛ. Тая не чете ли преса,не гледа ли телевизия?Явно е много проста!

Бедни били пенсионерите ??!! Как може да се държат в къщи и то при кукуригалници такива суми пари ??!! Прост, прост много прост народ!

мозе мозе сицко мозе гледа сапунки дава пари на сиган през балкон

Те имат натрупани за още един живот затова дават ! Изперкали бастуни вместо да дават на деца и внуци хранят измамниците след толкова предупреждения

Е, не, не е възможно!!! Всеки ден се приказва за измамниците. Като се казва:"Няма такава държава!" в света, населена с толкова прост народ!

Като има да дава тъпа шматка как не се научиха ??? Кукуригалници вместо да ги дават на деца и внуци сега да си скубе косите !! От къде толкова пари бе ??? Нали малки пенсиите !!! Като събере пак да ги даде !!!

парите са от децата... жалко, много жалко, да не ги държат вкъщи

Тия телефонни измамници, са всчщност- обикновени Рекетьори... Ама нашите поилцаи, или по- точно Шефовете на Полицията са Идиоти, платили подкуп за да са на държавна служба и да могат да крадат от държавата... За това и нищо не правят срещу бандитите... Самите Шефове на Полиция, Данъчно, Митница са бандити.

В омагьосаният кръг без край. Някои добре се нагушиха за сметка на наивниците. Печеливш бизнес. Защо да го спират.