Одобриха устройствения план за Метролиния 3

Правителството измени Общия устройствен план на Столичната община предвид изграждането на третия метродиаметър на Софийския метрополитен, съобщиха от МС.

Обратно в новината

Коментари - Одобриха устройствения план за Метролиния 3 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общия устройствен план дава основните направления и не се променя всеки ден. Изменението му на останалите инстанци е прието преди повече от две години, макар третата линя да я има още в плана от 74г, но тогово не е имало дори прект за Овчао Купел, а още повече за предвижданото застрояване южно от него. Планът се съобразява както със съществуващата застройка, така и с предвижданот застрояване в района през следващите 30 години.

На обществените обсъждания- по няколко в район се коментираха всички трасета и места на станциите. Нямо как те да са пред всеки блок, а осмен това има нормативи, които трябва да се спазват. Така, че приетото трасе е оптимално за възможгностите според нормативите.

Само да попитам знаещите. Това не трябваше ли да се случи преди да започне изграждането?

А кога Общината ще вземе мерки срещу колите без катализатор и надхвърлили 20 години ??????????

Защо нахвърлили 20 години? Повече от 10 няма смисъл. Направо да забранят 2-рата ръка от чужбина. По тази логика може да забраним напълно немските автомобили заради невероятното лъжене за изорелите газове!

А някой да ни питал за спирката в Овча купел 1 тя е извън комплекса на ливадите !!!!!

Ти само изчакай и ще видиш как ще се застрои около спирката.

Браво!

Тя учителката още не може да изкара акт 16 на бул. Малинов, но по - важното е, че робите стигат навреме в бизнес парка на чехъла.

Затова дава основание на червените свине да квичат от мъка

Във всяка уважаваща себе суи държава учителската професия е една от най-уважаваните. За съжаление при милиционеро_социализЪма най-уважавани бяха партийните секретари и доносниците на ДС. Те можеха да бъдат всякакви. И сега, когато се ценят само във ВС на БСП червените кратуни квичат на умряло. Един бил пожарникар (апропо, също много уважавана професиа на Запад), друг бил физкултурник, трети бил учител, четвърти доктор и т.н... Никой за нищшо не става, само защото не е от БСП-то. Не е доносник, не е от тайните структури на ДС, не се дупи на Путьо и путьовците от Кремъл. А това че все пак върши работа няма никакво значение. За любителите на Червените ескадрони, нахлупили червените бащини будьоновки е важно само едно - московските другари да са доволни от тяхната работа в полза на Русия.

Не е истина как може да има безмозъчни и прости хора като теб на този свят:( Много жалко.

Споменатият от тебе "пожарникар" е с прякор Боко Тиквата, даден му от собствените му колеги от уважаваната професия на пожарникари те, защото е бил пословичен със страхливостта си и склонността си да се изнизва, когато наистина забушува пожар. Но е истински мутро-милиционер от тези, които иронично коментираш в постинга си. Ееееех, КГБ, Мутрата ли ти плаща или ти просто толкова си можеш ...да тролстваш в полза на ГЕРБерската бандитска шайка?

Хайде дано стане . Ще ми върши идеална работа от край до край - супер е. Успех и предсрочно пускане !

За предсрочното пускане няма какво да се притесняваш. Ще променят 4-5 пъти срока и ще го пуснат предсрочно, то инак не може. Първоначалният срок никога не го изпълняват, но не може да им се отрече, че на петия, шестия успяват да свършат предсрочно.