Бутат бара, подиума и терасата на ”Нептун”

Обектите, представляващи бар, подиум и тераса, прилежащи към ресторант "Нептун", ще бъдат премахнати, каза министърът на туризма при инспекця на плажа в Бургас

Обратно в новината

Коментари - Бутат бара, подиума и терасата на ”Нептун” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досега нямаше проблеми, сега изведнъж нещо не е както трябва. Явно Валери Симеонов го играе сърдито старче. Може да не е бил добре дошъл там и сега си отмъщава. Щом като е незаконно, да се провери кой е разрешим да се строи. Никой няма да вложи пари в строителство без да има гръб, я от кмета, я от управляващите, че няма да го съборят

Ne e Valeri, Karanenovi sa, te vladeqt plaja, fregatata, morskata okolo Primoretz .... A te sa hora na Momata

Голям театър да покажат колко са стриктни в спазването на законите.Явно собствениците не са им приятели или не са от едно село че до тях са упряли.

До Нептун ли опряха! Дано МТ чете мненията на хората и да не забъркват каши. Моля, осъзнайте се! Не пипайте Нептун!

Що да не пипат Нептун нали са от ГЕРБ ?

Pesh0

Я министърката , да си гледа работата . Нептун го е имало , преди да има плаж. Е не в този вид . В бургас е нямало плаж , отвоюван е от морето с наредените камъни през 500 м . А морето е стигало до каменните стени , които са правени като тип вълнолом , да го спират ерозията . Това от бащами който вече е покойник . Аз това не го помня лично . А нептун е бил на брега на морето .

какво не сме разтурили през последния четвърт век!? - не сме разтурили кефа на фащ и ес

Не се казва "БУТАТ", а събарят бара ! Стига с тези Софийски глупости !

Това си е чист Пи Ар. По този начин се цели да се узакони незаконното. Вдига се малко шумотевица, имитира се малко дейност, после след кратка пауза, цялата работа се покрива и се узаконява през вратички в закона. И както се казва и вълкът сит и агнето цяло.

Само ,че когато и вълка е сит и агнето е цяло обикновено е изяден овчаря!

едно хубаво място има на плаза и хаиде да го развалим :( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

деер

Май, човекът е отказал новите рушвети...Ха-ха-ха.....Като казахте, че 20% ще има повече туристи и се нагласихте за по-високи рушвети! Сега ще ми е много интересно хората допуснали тези неща предните години, как биха платили на общината пропуснатите ползи ????? И да вземат малко да ги поосъдят, малко , но от сърце!

А сега да видим, Кой е черпил кмета повече? Май Нептунаджиите са забравили да се отчетат по Коледа изчакали са ги до Великден ... и сега багер :) ... не че има нещо християнско в управлението на града

Бутат или събарят?

Явно новия арендатор на плажа е по-голяма риба от Митьо вафлата, за да решат да бутат на нептун градежите. И тази работа ще излезе мутренска, като всичко в Бг.

Стоян КАРАНЕНОВ щатен ДСагент коннсул за Украйна (в хотела му се състоя безплатна бившия министър Лукарски)

А кмета разбира се е спал до сега.

Е, това идва в повече! Нептун стана или по-скоро си върна името на емблематично място. Едно от най-красивите места в града. Вместо да се помисли как да се подобряват такива зони, то те се орязват. Щеше ли да е така активна министърката ако старата сграда и тези около нея бяха продължили да си останат поредната клоака?

Обаче явно собственика на Нептун не желае да плаща на концесионера за терасата, подиума и бара, които явно попадат в неговите граници.

А #КОЙ ги е включил тези територии В ГРАНИЦАТА на концесията, умнико?