1500 лв. глоба за кюфтета пред училище

Ромка отнесе глоба от 1500 лв. за продажба на кюфтета пред входа на училище „Найден Геров” в пловдивския „Столипиново” при пълна липса на хигиена.

Обратно в новината

Коментари - 1500 лв. глоба за кюфтета пред училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако няма регистрация в БАБХ, документ за произхода и здравна книжка , да я изгонят. Но кюфтетата и баничките са по-полезни за децата от опасните, нетрадиционни за българина храни, с които ги тровят разни фирми доставчици на детските заведения и училищата.

За филий с мас Айшето щеше да получи КОНГРАЧУЛЕЙШАН от Асфалт Паша и медал за боркиня против затлъстяването от стройния спортен министър

Циганин и документи ! Тия в ред ли са ! Циганите нямат нужда от документи и пропуски !Те са богоизбрани от наш'те педерасти политици !

Ще плати глобата на кукуво лято ! Виж , ако е българин ще му одерат кожата !

дкми

90те циганите масово продаваха кюфтета и кебабчета на "Руския пазар" в Пловдив. Съборахме се 5-6 човека, и ходихме до там специално заради кюфтетата и кебабчетата. Бяха уникално вкусни, никъде в града не бяха такива. Носиха се легенди как ги правят, и с какво месо са (поне бяха наистина с месо), но е факт, че бяха уникално вкусни. Факт е, че никой нито се разболя, нито умря от тях. А в момента разните ХЕИ-та и подобни порнографски организации просто преиграват. Ако въпросната циганка беше дала 100 лева на проверяващите всичко щеше да и е наред....

Да, обаче ако твоето дете бе яло подобни кюфтета и се бе натровило, щеше друга песен да пееш.

Това са ланшните предизборни кюфтета.

А за ОКОЛОУЧИЛИЩНИТЕ кафенета, дето прадават ЕКСТАЗИ, колко е глобата?

Глобата е питка с две кифтета.

И някой вярва ли си, че тая глоба някога ще бъде платена? Т.е да обобщим - просто са я изгонили и това е.

Не си прав. Направени са и държавни разходи за дело, съдя, и т.н.