От 7% и 10% скочили цените на имотите в София

Пазарът на имоти се е възродил, цените бележат ръст, подводните камъни при сделки обаче са едни и същи.

Обратно в новината

Коментари - От 7% и 10% скочили цените на имотите в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се качват, като стадото купува и на тея безбожни цени!

БАНКИТЕ ПАК СА ПЛАТИЛИ НА БРОКЕРИТЕ АМА КРЕДИТИ НЯМА КОЙ ДА ВЗЕМА ПОВЕЧЕ ЩОТО БЕЗ=РАБОТЕН И КРЕДИТ НЕ СЕ ВРЪЗВА ХАХА И КВО ПРАИМ

Аман от лъжите на прегладнели брокери! Ще им се цените да хвърчат нагоре, а те да лапат големите пари, без да си мръднат пръста! Периодично пускат такива лъжи, аман вече!

Сички знаят че идва нов жилищен балон. На около 10 години идва финансова криза. Време е за новата, минаха бая годинки от 2008. Айде надуйте пак цените, пак надуйте банковите заеми, и пак хапнете банана.... Ноо ми е слатко като видим куманиЗки мафиоти ухапани от финансови змии....

Всяко нещо струва толкова колкото друг е готов да плати за него, както е написал някой по долу. Точно и ясно, значи към момента това е реалната цена на имотите? Да, но не точно. Защо, ще попитате вие, защото е едно, да извадиш и отброиш изработените от теб пари за нещо, и е събсеееем друго, да си сложиш подписа под един лист хартия с някакви правила, заявления и обещания. Ето затова се получават балоните, защото същите тези дето си слагат кръстчето срещу името на договора, ако трябваше да платят с реално заработени от тях пари, никога не биха платили тази сума.

Аз преpoръчвам адвокат, мани ги тея брокери 2х по-скъпи и 2х по-неефективни..

Така е, поскъпват. Но никой не ги купува. Имам няколко апартамента които наблюдавам от 2 години в имотбг. Цените скочиха с по 10 000 ЕУР на апартамент и още се продават.

Има доста истина, в това, което пишете, колега. И аз като Вас следя някои имоти в същия сайт и обявите за част от тях отлежават вече втора година. Балонът ще се спука, когато лихвите по кредитите тръгнат нагоре. Тогава ще плачат и доста кредитополучатели, и доста хитреци, които купиха имоти, направиха им ремонт, който на снимките изглежда много лъскав, но подозирам, че не е качествен, а сега ги продават на двойна цена.

Имотите в София ще поскъпват, независимо от пазарните и демографските реалности. На този пазар мафията си пере парите и затова поскъпването е неизбежно. Наскоро гледах филм за Мексико - там е същото, хиляди празни имоти в курортите се обявяват за 100% наети и постоянно се строят нови и нови апартаменти и хотели. И наполвина да намалее населението мафията пак ще тръби наляво и надясно, че има супер търсене на имоти и всичко се купува и едва ли не има опашка от желащи на 1500Евро/м2.

София расте, но не старее.

"качествени материали, добра инфраструктура, може би затова хората се ориентират към ново или почти ново строителство". Качествени материали и ново строителство в 80% от случаите са несъвместими понятия. Бих предпочел да си купя нещо строено 40-те, 50-те и сам да си избера фирма, която да го санира.

Остави ги селяните да си живеят както знаят. Да си строят квартали с 10м между блоковете и да си събуват обувките пред вратата! Що им даваш акъл та да омирисват и центъра?!

Хеле пък както са го написали. Ново строителство и добра инфраструктура. Доообре. Там, където има инфраструктура НЯМА ново строителство или почти няма. Обратно в новите квартали инфраструктурата е нулева.

Хората вече са умни целите съм много по-високи.................. а другата час ще чакат като Вас мародери си играят с времето а то не е в полза на тея дето продават щот немогат да живеят до 120 години друга част от младите бягат на вън и има пренасищане на пазара ще се биете да давате на безценица..............

Ще видим. Въпросът е, ако тази твоя прогноза не се сбъдне, какво ще направиш? Дали ще постнеш нещо от сорта: "Да се е*а в експерта!"?

Скоро ходил ли си на погребение за 1 ден за месец къщата всичко остава празно и най кофти е когато даже никой не я иска............ тога установяваш че не струва да влагаш целия си живот в нещо което никому не трбва босле и ще се срути от времето........... много гадно

Помпайте,помпайте някой пак ще плаче.

Трябва с едно групово дело да бъдат издирен и съдени за геноцид всички искащи повече от 10 000 за катакомба !!!!!!!!!!!!! :

Цената на един имот се определя от купувача и ако той е готов да плати 250 000, това значи че цената е такава. Така работи пазарната икономика. Опити за изкуствена регулация са правени във всички бивши соц държави, но очевидно несполучливо, имайки предвид разпада на тази порочна доктрина. Който не желае цените да се определят на пазарен принцип, може да емигрира в Северна Корея - там все още комунизмът е жив.

ЗАПЛАТИТЕ СА МНОГО МАЛКИ ХОРАТА СА МНОГО СТАРИ ЗА ДА ПОЛЗВАТ ПОВЕЧЕ ОТ 3-5 ГОДИНИ КРЕДИТ А СЛЕД СРЕДНОТО ДЕЦАТА ЕМИГРИРАТ И ТО УСПЕШНО.......... КОЙ КАКВО ВИ КУПУВА? ВСИЧКО Е НА ДОИЗЖИВЯВАНЕ

Апартамент Бележка за продажба Цена 41 800 € 789 €/m2 Обща площ 53 m2 Стаи 2 Етаж 6 Данни Име на имота Двустаен апартамент Описание 2-стаен апартамент в град Ханау, Grundbuch,Германия На 18 км източно от Франкфурт на Майн, пощенски код 63450 Hanau, Deutschland, в центъра на града,близо до гарата в близост до S-ban. 53 кв.м, м2, на 6-етаж, южно изложение, с тераса 3 х 2 метра, хол 4 х 5 м, спалня 18m2 м, парно отопление, 2 асансьора, след ремонт с нова PVC-дограма и ламинат в стаите. Nebenkosten 200-250€ Удобства Степен на завършеност Старо строителство Строителство Едроплощен кофраж (ЕПК)рад София Медицинска академия Виж на картата Цена: 65 000 EUR 1625 EUR / кв.м EUR USD Лева Квадратура: 40 m2 Етаж: 2-ри Телефон: ДА ТEЦ: ДА Особености: Тухла

ПОНЕЖЕ НЯМАТЕ КАПКА МОЗЪК ИСКАТЕ ЛЕСНИ ПАРИ АМА НЯМА ТЕПЪРВА ПРЕДСТО ДЕМОГРАВСКИ И ВСЕКЪКЪВ ВИД СРИВ СЪОТВЕТНО И ПАНЕЛИТЕ ЩЕ СТАНАТ БЕЗПЛАТНИ :)

В Лисабон за 50 000 евро има по 140-150 квадрата................... във Виена 40-50 квадрата са по 40-50 евро но там заплатите кви са бе мародери?

В Германия минималната е 1500 евро............ значи и тук със двайсетина заплати трябва да може да се купи дом.............

Въздигнали са се цените и търсенето в Сънищата на УМРЕЛ ОТ ГЛАД СОФИСКИ БРОКЕР, родом от Горна Диканя

къде скачат тия цени бее... подлудихте хората... като са скочили - кой купува?! Надува се поредния балон за балъци! Няма икономически условия за вдигане на цени! Дори напротив - скоро банките ще почнат да вдигат лихвите по кредитите - справка банкова политика на САЩ, а скоро и на ЕС...

Яко! Освен, че не казахте нищо ново, направихте безплатна реклама на с*екс шопа на Солунска! :)

Не искат референдум.Кой нармален човек ще се съгласи до неговата единствена панелка да построят нова зграда за да му вземат слънцето,паркинга,пейката пред блока да го натикат в миша дупка,затова,че не може да си купи ново стройтелство.Окрадохте ни пенсийте,а сега ни ЗАЗИДАЙТЕ С НОВИТЕ БЛОКОВЕ,ТОВА Е ПО ЛЕСНО,ГОТОВА ИНФРСТРУКУРА.ВАЖНО НЯКОЙ ДА ПЕЧЕЛИ,ВЗЕХТЕ НИ И ВЪЗДУХА.У НАС САКОРУМПИРАНИ И НЕГРАМОТНИ АРХИТЕКТИТЕ

Да дойдеш от провинцията, да се настаниш в панелка построена върху имот национализиран от комунистите и след това да обвиняваш, че собственикът, чийто имот са върнали, желае да строи, е меко казано нагло. Това, че БКП е толерирала кражбите (вземайки от богатите и давайки на бедните), не прави урбанистите-панелкаджии нещо повече от реалния собственик на земята. Който счита, че е нещо повече - да си купи нещо в кварталите, където няма презастрояване! Ако може да си го позволи, вероятно наистина е нещо повече. И аз съм дошъл в София от провинцията, но си купих дом, който е построен върху имот, който не е бил заграбен от държавата или общината с механизмите на национализацията, а собственикът не е бил ощетен. В този случай бих могъл да имам някакви претенциии за отстояния, но някой панелкаджия да има претенции към желаещите да строят ограбени собственици на терена, е избиване на комплекси за малоценност.