Роми нападнаха полицай в ”Столипиново”

Жители на ромския квартал “Столипиново“ се нахвърлиха върху полицай вчера, съобщи “Труд“, позовавайки се на областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Роми нападнаха полицай в ”Столипиново” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доживяхме полицията да бъде бита, вместо да ни пази. За красота ли носят оръжие? А обучение по ръкопашен бой не минават ли днешните полицаи? Или се страхуват от антибългарския хелзински комитет, ако посегнат на ром?

Ти виждал ли си какви кюфтета са всичките.От шест управления,двама не могат да направят по три набирания на лоста .Ако се намери един ,той ще е подизпълнител :):):):):)

До кога миризливите човекоподобни ще вилнеят?Защо полицаите не използват оръжието си?До кога мангалите ще получават детски надбавки и ще се плодят като кучета? Да ми простят животинките,че ги сравнявавам с тези примати.

Кафявите са на мода .

Хора с униформи ,боксови чували за циганите и мишени за стрелба на престъпниците.Образец за полицай е полицаят на Чичо Сам,вади колта и право в кратуната мангъсарска и бандитска.

По врeме на соца.... дупeнце да ти е яко за такива подвизи.Родната милиция бухаше здраво хайваните.Имаше обаче държава тогава.С много недостатъци но имаше.....но сега има ''директиви''

тия автомати нямат ли?

Къде е Арлин Антонов?

дкми

Полицаите са си виновни. Когато някой циганин посегне на българин, и хората "се вдигнат" - същата тази полицият отива да защитава циганите. И ги защитава като очите си - косъм не може да падне от главите им! Преди години, 2011-а, след събитията в Катуница се получи подобно нещо: Осъдиха някакво момче от Варна, задето направил фейсбук страница "клане на цигани". Вдигнаха се какви ли не организации и комитети да ги защитават. По същото това време по телевизията показваха групи цигани с брадви, ножове, тояги и дори огнестрелно оръжие - които открито казваха как щели да колят и убиват българи. Е, тях не ги осъдиха.

абе вади пистолета, стрелни веднъж във въздуха и ако въпреки това решат да те нападат, стреляй в крака и готово. Аман! Няма как полицията да вдъхва респект ако тя самата не го прави показно. А, щях да забравя, хелзинския комитет да го ду*

БХК това чака - да лапнат поредния транш доларчета, осъждайки държавата ни в Хага, Брюксел, Вашингтон и т.н.

Наглите цигани трябва да се наказват и да влизат в затвора веднага като сгазят лука, иначе няма спасение.Цацаров какво чакаш? Оня ден в Сливен, днес в Пловдив и т.н. и т.н.

Айде, стига с това лигавене с циганите! Какви роми, и докога ще ги наричате с непознато дори за тях име? Къде извън България има друго название за мургавите, освен цигани, цигойнер, циганы, джипси, циган - това "ром" е име на алкохолна напитка! А що се отнася до другото лигавене - да им се разрешава да правят всякакви зулуми, да не плащат данъци, ток и вода, да безчинстват, да секат горите и да крадат - това вече е извън всякаква търпимост. Май ще трябва да се организират дружинки срещу циганската напаст!

напалм,напалм

Никой не може да се справи с циганите - само ако е заплашен живота им се укротяват, ама нали имат права, бате ? А белите нямат такива.

американските полицаи в този случай стрелят....

По избиратели не се стреля!

Полицията да внимава . . . . , добре че не са употребили сила в случая и не са наранили някой Ром, че иначе можеше да екстрадираме полицая да го съди Мешере-то, да видим тогава какво щяхте да пишете . . . . ?

Полицията, пък и не само полицията, са потърпевши от ромите, но когато българския народ протестира срещу политиците, които толерират много ромския електорат за да получават гласове им, полицията трябва да пазят политиците. Малко сложно стана, но мисълта ми е че всички страдаме от ромите, а тези които могат да направят законодателни промени, така че всички да сме в по голяма безопасност, просто не го правят, защото на тази шепа хора така им е по изгодно. И какво излиза - всички страдаме - полиция, лекари, учители, нормалните българи - плащащите данъци, за да може сульо и пульо да си купи гласовете им. А на сульо и пульо грам не му дреме за работещия човек който бива нападнат. Синдиката на МВР да поиска законодателни промени, гарантиращи неприкосновенността на хората които пазят реда!!! Иначе трябва да си купим оръжия и сами да гарантираме сигурността си...