Правят ветрозащитен пояс на АМ ”Тракия” в Бургаско

След четвъртото затваряне на магистрала „Тракия" в района на Бургас за по-малко от месец стартира отчуждаване на земи за изграждането на ветрозащитен пояс.

Обратно в новината

Коментари - Правят ветрозащитен пояс на АМ ”Тракия” в Бургаско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама че откритие. Там от всякъде "капе". Педатъра, като дойде да прегледа детето ми, ми връчи задължителната рецепта с антибиотик и ми направо ме инструктира от коя аптека точно да си го напазарувам. Иначе по цял ден могат да се жалват как системата е недофинансирана, и как за толкова пари можем да получим такава услуга. Да не продължавам.

"Средства ще се търсят от бюджета на АПИ." Защо от бюджета на АПИ и от държавата, а не от изпълнителя, който се е нагушил и не си е свършил работата, за която му е било платено? А и сега като засадят дървета, те докато пораснат и започнат да спират снега... Дотогава трябва да сложат мрежа, която да спира снега. В България са най-скъпите и най-некачествени магистрали! Ама то с такива алчни и нагли копелета, дето ни крадат, 'щото не ни управляват, няма как да е по-различно!

ИЗГРАДИХА УЧАСТЪКА ОТ АМ ТРАКИЯ В ТОЗИ УЧАСТЪК И ИЗСЯКОХА ВСИЧКИ ДЪРВЕТА! СЕГА КАКВО - НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ, НО И НЕ САДЯТ! НИНОВА ДА СЕ БРЪКНЕ В ПАРТИЙНАТА КАСА!

Още един неуспешен експеримент. 10 реда дървета не правят ветрозащитен пояс. Работа върши 100м широка иглолистна гора. Само че там такива не виреят.

И да се уволнят всички проектанти и "специалисти", които са работили по тая магистрала!

Ама още ли не е построена нормална магистрала Тракия? Кой взе парите за проектите и строежа? Колко ще ни струва частта от магистралата построена по времето на ГЕРБ? Прокуратурата защо спи, а не се самосезира. Наистина се касае за много пари взети от бюджета срещу извършено некадърно строителство. Пак виновен е Господ.

ЗА ТВОЕ СВЕДЕНИЕ, УЧАСТЪКЪТ ЗИМНИЦА БУРГАС Е СТРОЕНА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ, А НЕ ОТ ГЕРБ! ТЕ СТРОИХА СЛЕДВАЩИТЕ УЧАСТЪЦИ!

И кой е участъкът, построен след Карнобат-Зимница? Карнобат-Сунгурларе ли?

разбрахте ли сега дървари, защо покраи пътищата навремето са садили дървета? откак свалиха шефа си баи тошо, комунягите се скъсаха да секат българските дървета и да изнасят в турция за талашит като супер лесен източник на доходи.

Колко магистрали имахме при тошо? 70 километра София - Правец. Колко ветрозащитни пояса имаше по тази магистрала? Нито един. Покрай останалите пътища някой садил ли е ветрозащитни пояси? Пак не. Ако някъде е имало съседна гора тя е вършила тази задача. Залесяваха се само ерозийни зони, главно покрай водоеми и над населени места.

Късно се сетиха, поне да залесят с бързорастящи видове, например пауловния.

А за всеки 5 дървета ще трябва цистерна с вода.

Пауловнята ще маха с голи клонки на дедо мраз през зимата.Дърветата трябва да са вечнозелени.

бай мангау ше ги опасе

Докато го направят, няма да има магистрала.

По принцип не е хубаво да има дървета покрай пътя, защото шанса някой да се надъни в тях и да умре на място е много по-голям в сравнение с път, който няма дървета

Байчо, този пояс ще се изгради поне на 100м от магистралата, а дотам тоя дето се е метнал отдавна ще е сдал.

Боко, СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СА ПОБАРА. народна поговорка.

По-добре късно, отколкото никога. Да не си мислите, че след изграждането на съоръжения ще се реши изцяло проблема. Цяла Европа беше парализирана от снега, така че не очаквайте чудеса.

Пъпеш не узрял ,тази отсечка я откриха при Станишев! Та не Боко ти е виновен а Серж ,респективно обърни се към Курнелия, ерго към шофьора на аероплани.

Пъпеш изгнил, строежа на тази отсечка започна при Царя, респ. гл. секретар на МВР, респ. отиваме пак при Тиквун. Хайде успокой се, твоят човек пак е на пангара.

Така, след като си направиха (ясно е КОЙ) магистралата, следва да си направят и ветрозащитата. И ще минат още поне 5 години. А сев. България ще хрупа к.......ц за магистрала "Хемус". Честите на южна Румъния! :):):)

Ами София като нехае за Северна България, да минава към Букурещ. Всички май ще са доволни.