Авария спря временно трамваи и тролеи в София

Авария в контактната мрежа временно промени маршрута на трамваите по линии 20, 22, 23 и тролей по линии 4, и 2 в петък на обяд в София.

Обратно в новината

Коментари - Авария спря временно трамваи и тролеи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пална лъжа от 2.дни Трамвай.11 върви не върви както дойде.

Фандъкова си отива...нали...И тя не става...

И вчера беше същото. Не можеше да излезем с часове от Овча купел - закъсняхме за работа, късно се прибираме, а билетчето е близо 2 лева вече. Били сме европейци. Управляващите са там с парите от нашите данъци, но ние сме си стъпили здраво на Балканите. Нека да върмен и тях при нас...Ако не арабите и мюсулманите ще ги закарат в Ориента...

Обаче от това писание излиза, че тролей 1 се движел, нищо че върви през същото кръстовище. Сигурно прелита над него! Ама че тъ-аци сте това, журналята!

"Най-мразим да мислим" е мотото на журналистите

Фандилкова, искам в трамваите да поднасяте топъл чай и по 10лв за пътни разноски, иначе си убирай крушите.

Браво како Маро, из-ка се на метеното!

Браво, Фандилкова! Едни трамваи, гдето се движиха из София сравнително редовно и тях не можеш да оправиш! Не говорим за калните морета на автобусните и тролейбусните линии, "учтивите и възпитани" водачи, "чистите и поддържани" транспортни средства, контрольорите, които проверяват само по-светличките пътници и ако видят някакви мургавички, направо ги подминават; а цената на билетчето е просто мечта! Браво!