Йоана Христова е новият зам.-кмет на София по екология

Йоана Христова е новият заместник-кмет по околна среда на Столичната община.

Обратно в новината

Коментари - Йоана Христова е новият зам.-кмет на София по екология | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички гербави консултанти - воглаве с Голямото ухо :)

защо не дойдете да замерите в ОБЕЛЯ от теца се носи ВОНЯ

Забрана на автомобили в София без евро 5,забрана на заведения до жилища,използващи скара на дърва и омирисващи цели квартали, да се премахнат топлинните счетоводители и цялостна проверка на Топлофикация-София,Фандъкова на прокурор за умишлено бездействие при появилите се тежки екологични проблеми.София заприлича на гето,нужно е живеещите в този град да поемат инициативата в свои ръце.

Нови на хранилката...зам. кмет по туй , зам. кмет по онуй...За това билетчето за гр. транспорт ще стане 5 лева дизела ще е скъп и парното и тока и винетките и всичко за да има за антуража и политическият слугинаж...

На тая новата Йоана и се клати главата като на декоративно лъвче поставено отзад на прозореца на стар Москвич.Дошла е да продължи краденето на предишната. А предишната къде е? Почива си с крадените пари и се усмихва .Така и тая ,но ние си траеме и нищо.

ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ВСИЧКИ ПИРОТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСВА ,РАКЕТИ , ЗАРИ. СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТЯХ Е ПРЕДИМНО МАГНЕЗИИ И ФОСФОР. С ТОНОВЕ СЕ ИЗГЪРМЯВАТ ВСЯКА ГОДИНА ПО ПРАЗНИЦИ И ДРУГИ СЕМЕЙНИ ПОВОДИ.

И кметицата на община Средец имаше разни положителни мераци, но като седна на мекия, топъл и удобен кметски стол, забрави и градинките, които щеше да възстановява, а сигурно вече не ходи и пеша, за да види битака, който разцъфтява под носа и, на ул. Солунска.

И как ще борите мръсния въздух в София бе, тъпаци? Като вдигате цената на билетчето за градския транспорт, че да се пълнят улиците с трошляци, или като правите още кръстовища и булеварди, че да стават трошляците още повече? Или с ниския данък за стари коли може би? Или с миенето на улици веднъж в годината? Или с поголовното ползване на въглища, дори и в центъра? Как бе, тъпаци, как?

1. Преки пътни връзки между кварталите в София (Дружба 2 - Младост, Овча Купел - Люлин, Дружба 1 - Левски, ....) 2. Преки автобусни линии (Младост - Летище - Автогара Изток, Овча Купел - Люлин, Летище - Хр.Ботев - Герена - Хаджи Димитър, Дружба 1 - Дружба 2 - Младост 3, ...) 3. маршрути през Южната дъга . 4. ... Ето една малка порция предложения за по-чист въздух

В нормалните държави правят удобен и безплатен градски транспорт за да намалят замърсяването и задръстванията. А тук г-жа Фандъкова какво направи, даде на концесия линиите за комисионни и рушвети, вдигна билета и всички хора се качиха на колите. София е столицата с най мръсен въздух! До кога ще дишаме тази корумпирана сган в столична община? Защо няма електронни услуги? Докога ще живеем в 19-ти век или ориента?

Прочистването на въздуха в България, трябжа да се извърши с неутронна бомба!

Не на скарите и кръчмите с дървени въглища. Това е позор за европейска столица. Пълен Ориент. Няма ли нормално ръководство в СОС да се направят необходимите промени и да престане да се замърсява въздуха. Огън, пушек и дим под позорците на училища,жилища и детски гаридини за да печели някой "бизннесмен" от Дупница или Петрич. Това да се прави в планините и извън градовете. В града се ползва газ и ел. скари с филтри. Боже,простотия.

Искаме истински реални стъпки за прочистване на въздуха от дървените въглища и дърва на сръбски скари и прочее недорузумения за Европейски град. Не измислени събити-София Диша !!! Диша ама какво. Дайте данни да видите колко замърсен въздух имаме от изгорелите дървени въглища. Това е най-верданата съставка водеща до рак. Забранете ползването на твърдо гориво-дървени въглища и дърва/ от заведенията и кръчмите. Ако това не направите ще Ви се търси съдебна отговорност от заболелите,идва този момент-справка Трайчо, Дянков ,скоро и останалите членове... Дейставайте защото е без пет.

"...реализация на проекта за инсталация "Топлофикация София", която да оползотворява горивото, произведено в завода за боклук..." Това ще бъде огромно екологично престъпление срещу жителите на столицата, включително и срещу бъдещите поколения.

Виж сега Йоанче, че няма да направиш нищо това е ясно. Гледай поне да краднеш по-малко. Ако това направиш пак ще си свършила голяма работа. А за много години живи и здрави!

Честито! Пожелаваме от сърце успехи. Започнете от чудовищния парадокс,че десетки заведения в София имат скари с дървени въглища,които изхвърлят пепел,сажди и вредни частици завърсявайки въздуха и увреждайки здравете на столичани. Провере кръчмата "Двете халби" в ж.к. Бели брези. И зиме и лете готвят на печки с дървени въглища и ние живущите в ЖИЛИЩНА ЗОНА неможеме да си отвориме прозорците. На 5 метра и елитното езиково училище "Дорис Тенеди" и децата са положени на дим целодневно. Ето каво може да направите и не са нужни пари,а от СОС да се промени нормативната уредба,която да забрани на такива кръчми и сръбски скари да бълват дим и пушек в Столицата. Стига вече.Направете нещо за хората,до гуша ни дойде този димен геноцид. Очакваме нещо за хората,не за "бизнеса" който прави пари за сметката на здравето ни.

Напишете предложение до СОС - така ще сте направили опит да си подобрите положението АКТИВНО.

Предложенията следва да се правят от съветниците в СОС затова са там и взимат заплата. Освен това зам. кмета може и едлъжен да анализира ситуацията и и да направи съответното предложение пред СОС за решаване на проблема. Не гражданите са восители на предложения в СОС! Нека всеки върши това което е в служебните му задължения.

А защо не погледнат и т. нар. частни клубове - освен, че замърсяват въздуха, са незаконни и разпространяват нерегламентирани химически вещества.

точно казано, имала собствена фирма по.....темета .Какво да очакваме при това положение, освен големи далавери щом и топлофикация е замесена. браво на другарката фандъкова.