Меглена Кунева: Не участвам в аритметики

Фактът, че президентът Плевнелиев реши да връчи третия мандат на нас, показва, че Реформаторския блок е разпознат като конструктивна сила.

Обратно в новината

Коментари - Меглена Кунева: Не участвам в аритметики | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази гадна баба трябва да бъде изметена от политиката!

"Реформаторския блок е конструктивна сила". Това виц ли е? Най-антибългарската и разрушителна сила,била конструктивна. Тях трябва да ги съдят за превръщането на цветуща държава в пустиня,а не да ги допускат до управлението. Още по-смешно е,че патриотите на Валери Симеонов са готови да се прегърнат с тях. Егати,патриотите!

Най-мразим да мислим ,казал шопа или ''Не участвам в аритметики'' само кеш ,рекла Кунева

когато комунета плюят доказана кумунистка. Забравихте ли чия снаха беше - на Пръмов. Обратният вариант - доказана седесарка - с високи постове при Костов - сега най-първа комунистка. Неведоми са пътищата Господни.

тая участва само в предателства и обири

Кога ще има избори за главен мюфтия?

Е то, жена може ли?

Изобщо не я отсвирвайте тая другарка. Тя при всяка власт успява да изплува отгоре като масло над вода. Сега ако дойдат другарчетата на нейния мъж другарката Йес, отново ще се намърда на високоплатено служба. Следете какво ще стане.

Другарко Пръмова, това че Роско ви е разпознал като конструктивна сила нищо не значи, защото той разпозна и Роки Маунтин като Пирин! То вие сте си другарчета от едно време де, ама не може много да се разчита на прозорливостта на един бивш щатен комсомолски секретар!

Тая политическа реликва -соросоидната брантия, главата й е куха тиква душата е предателско мастия!

"...разпознат като конструктивна сила." То не беше натискане, то не беха заявления как требва да им се даде мандата, а сега ффффукня - разпозната като "конструктивна сила". Само, дето е изпуснала представката "де", другарката-гуспуджа Пръмова-Yesменката, унищожителката!

като ти гледам идеите за "реформа" в начина на балообразуване за кандидатстване за гимназии след 7-ми клас - наистина няма как да участваш в "аритметики"

кунева, продателите сте аут! да не си мислиш, че ми е приятно всеки път да ме окачвате на кръста ви асоциален-еврейски, само защото сте прости селендури изпълзели от кенефи, а на мене ми прави удоволствие да съм като народите ви - мазохист рецидивист.. :-))) евреите, ще бъдете съдени така, както и останалите, вие не сте никакво изключение!

некой против за обезглавяване?

Аз. Привърженица съм на обесването.

Тази получава 10000 лева заплата на месец + още толкова от комисионни без да извършва никаква реална работа. А има пенсионери, които след 30 години трудов стаж получават 200 лева пенсия и които реално са работили. Честно ли е тази пиявица да получава на месец 100 пъти повече от един такъв пенсионер - не е нали!!!

Абе, тая открадна стотици милиони и причини вреди за милиарди, ти си се хванал за "заплатата" й. ШЪ СЪ УПРАЙМ!

Не само не извършва никаква работа. Тя пречи да се работи. Ако просто си стои, бездейства и взема заплата, нямаше да е толкова вредна.

Какъв е изхода - повече да не гласуваме за такива боклуци!

то пък кой ле иска да участва с тебе ...

кунева, дай некоя мигленска визия насам... играе ми се мачле... юнкер може ли а каже защо си вдигна заплатите? на половин милионната си армия от прдлювци по столовете. които пак ние им купихне за да ни серат в устите, кретените. но това не е тема за педофилните медии на зелените асоциали, нали...

окей, и на тъмно-зелените асоциали, които вие лично приютихте--- в кои ваши вили не знаем..казвате още? а оон съ- участници на еврейските извращения по света на зелените педофили, викаш?

Тя е солов измамник. Едно време( преди 7 години) разправяше че кара месеца с 300 лв. После и се изкриви устата, не знам защо...

На нас война не ни трябва. Кунева ни е предостатъчна.

Тази жена не заслужава огромната заплата, която получава като министър!

меглена, специално за вашата, царистка, зелено-педофилска кауза... "Фредерик Шопен - Траурен марш". ако знаеш как плача за вас... :-)))

ДАМИ И ГОСПОДА РЕФОРМАТОРИ, КАЧЕТЕ СЕ ВСИЧКИ В АВТОБУС И ПОЕМЕТЕ ПЪТ ЗА КЪРЛУКОВО.

окей, наистина няма начин да се наеме половин автобус хора... още повече с тъп негър за шофер... :-)))

като виц и за двете формации. Сега всеядните си партнирали...и даже се пъчат с това партньорство. Щом има кой да ги трае...

кунева, ти си аут. край на дискусията!

Аут през вратата, "ин" през прозореца - начало на нова "дискусия".

Познавам Меглена Кунева от времето когато се казваше Меглена Пръмова и работеше в БНТ. Всеядна е. Правеше всичко възможно , стига да се докопа да по висока длъжност. Спомням си, как цяла седмица се хвалеше, че Дража Вълчева и подарила на сватбата и персийски килим с размери 6 х 3 метра.

това също е вярно и го знаем много добре, но нека меглена налъмова да ни каже с какво допринесе за развитието на нас - обществото, освен с царистката си, фашистка еврейска цензура!

Дотука с Пръмова, вероятно след изборите няма да чуем повече за тая банда разбойници - костовисти, царедворци, приватизатори на конюшни и гори, и всякаква др. паплач.

"За тая банда" може и да не чуем, но за друга банда - задължително. Докато народът не се освести, да вземе нещата в свои ръце, грабежът и геноцидът ще продължат ведро и жизнерадостно.

народът трябва да вземе сопата в ръце! така се брани демокрация в средите на плъхове и педераси!

Нда... ае, за мюфтия не стана работата, но сега търсят пилот за Мерцедес във Ф1. Там ще опита.

Кака Меги е такава кариеристка, че би продала и майка си, само и само да е на власт. В следващото правителство обаче ще гледа властта през крив макарон.Дано и депутатка не е. Такива като нея разсипаха България.

От аритметика. Не разбирала да ме викне да й броя поне заплатата

А В АТЕНТАТИ ?!

Госпожо Пръмова, ама те от Вас се научиха на аритметика в РБ.

След оттеглянето на съсела серГей, кунева отново изпълзя и зае стабилно първото място в класацията "Най-гнусна от гнусните" сред българските политици, което автоматично я прави и победител в абсолютната категория за България, в тази оспорвана надпревара. Мисля, че може да ни представи достойно и на европейско ниво в тежката конкуренция на личности като оланд, меркел, ферхойген, юнкерс... другите ни представители в тази надпревара серГея, бокова, сталинка също имат своите шансове.

Не съм съгласен! Кандидатурите на другите нашенци просто бледнеят пред този талант. А Оландовци и компания я отсвириха, защото тя се явява сериозен конкурент.

Сигурен съм, че печелия народния вот, но и специалистите от журито имат своите тежки аргументи.

Отлагаъе си кончината чрез процедурни хватки на какво разчитате да забравим идиотщините които сътворихте последните години ли? Няма да съане това. Колкото и да бавите на следващите избори ще усетите цялата суровост на народа...

къш, махай се, да не сме те видели повече !

А 20 години строг тъмничен?!

бастунева, тука няма аритметики, защото дори стив не може да изчисли колко низко сте паднали бе, изпълзялите от селските кунефи! това дори не е двумерен шах, а тримерен такъв, който вие не го можете! колкото и вашата царистка цензура да се мъчи да го проумее, тя, но и вие не можете да разберете едно - с нас, това отношение не бива! щото ще ви боли здраво, от зад ли, отпред ли.. това капиш ли ма слабоумната, която, като москов осра най-важните сектори, чрез псевдо реформи. идеята за безплатни закуски за децата също бе моя. вие какво направихте от това? бизнес за измекяри. идеята за включване на малцинствата в строежите също бе моя. вие какво направихте от това? обогатяване на соросоиди- срещу храни... за спасяването на сестрите, жасминовите революции и друго да не говоря, защото нямаше моя Визия, която да не осерете! меко казано. и сега дори се опълчвате срещу Мене. продажни кретени! давайте да ви видя до къде ще стигнете! бих казал, но ми е жал за народите ви!

Конструктивната трета сила, с 224 хиляди гласа подкрепа ....

Мигренчеее, ти и Рехавия Мокет само след некой месец, няма и депутати да сте. Дано следващото правителство да ви натика в Пандиза доживот.

Оказва се, че Миглена има сайт и дори някой е съставил програма на партията и. Чудя се тя дали е чела програмата си. Много се съмнявам.

Няма как да се отрече , че при последното управление на ГЕРБ, РБ преядоха с власт.Участието им в правителството беше много по -осезаемо ,отколкото заслучаваха ,като се има предвид скромните им резултати от изборите.Но най-занимателното и ,свежото беше,че се обявяваха за опозиция , но не изпускаха властта със съответните финансови облаги

Така е.Но страха,че няма да минат 4% е много голям.А и управленските им кадри в дадените им сфери бяха пълна подигравка.

изхвърляме всичко руско: от нахалния дядо Мраз, трапосан ни от Червената армия, Москвичът и Ладата до руските МиГове. Но само червените празноглавци не можем да изхвърлим. И това е днешната българска трагедия.

Може да е умна и красива , математичка и литераторка ! Послала си е лошо и се е продала евтино , за това и Българите не я уважават и не вярват каквото и хубаво да направи ! Ако е сама никой няма да и обърне внимание , но тя се движи и е създала нещо което е дразнител за Народа !

Само за преговорният процес и договорените глави за присъединяването ни към ЕС тая патка не трябва да излиза от панделата.

Уважаеми приятели, подготвя се ужасно престъпление, срещу Българския народ. БКП/БСП и други рубладжийски среди ще проведат подписка за референдум срещу членството на България в НАТО и ЕС. Лумпенизираните българи без много да мислят ще подпишат искането и ще наложат референдума. След това ще гласуват против европеизма на България. Референдумът на учиндолския шут беше проверка на идеята. БЪЛГАРИ, БДЕТЕ! четете Илиан Василев, дългогодишен посланик в Москва за зловещото настъпление на Русия срещу България. дано българите се осъзнаят и се отърват от русофилията.

Я тоя пак са го изтървали санитарите.Докопал се да клавиатурата ще започне да ръси глупост след глупост.Но нищо болен е човека, не му обръщайте внимание.

смърдели, Аз пръв писах за обединена европа, която ще е като щатите, но не съвсем. вие какво направихте? Подиграхте ми се не само на думи, но и на яве и на яхве. следват жестоки наказания! вие не сте хора, а платени боклуци! нямате срам, морал, собствена мисъл и се водите само от животински инстинкти. във вас нечовешкото надделява. вие нямате право на бъдеще. това е!

Този кой е ? Аз съм за BGexit без д ми казват някои ! В момента България е в течни фекалии и Тиквено -Кратунено управление с подсказване от Посолството на САЩ ! Главната Тиква така направи че България стана Морга на Българите !

Имам една молба. Ако може, Килията в Затвора за бастунева да е малко по-широчка, за да може да побере и библиотеката си... :-)))

Че тя има ли библиотека?

е, има разбира се. една книга е чела жената, но не е "Винету". :-))) та това ми бе мисълта де! :-)))

Eщом и Кунева подкрепя тия боклуци от СГС. Работата е ясна.Трябвало е да стане далаверата,ама нещо се объркало.Щом водач на протеста е Хр.Иванов,а той има вече придобит опит-значи ясно кой е развързал кесията.Само,че в нея са останали малко пари-няма да стигнат за корумпираната съдийска пасмина.

Не виждаме нищо просташко в госпожа Меглена Кунева. Явно съдите по себе си. Чували сме от млади завършили на запад без връзки от чиновнически семейства, архитекти на запад, строят и пр. училища, щом те я харесват, значи за нас обикновените не е проста, а и виждаме. Супер Женка е. Желаем им от името на младите - крепко здраве и много Късмет!

Чиче ми що не хванеш да си я гушнеш и да си я водиш на запад.На нас тука не ни трябва.Кунева е олицетворение на кариеризъм в най-лошия пример на думата.