Разследват общинар за пожара в Тютюневите складове

Има разследване за извършено престъпление от длъжностно лице в пловдивската община, което е способствало за пожара на Тютюневите складове.

Обратно в новината

Коментари - Разследват общинар за пожара в Тютюневите складове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееее какъв е бил този фас бе,да не би да е бил пълен с ц4,та да се подпалят така тези складове едновременно.

Та значи,Любо клошаря запалил складовете за цигари с неизгасена цигара.А ако складовете бяха за боеприпаси, с какво би ги запалил ? Ясно с какво. А ако складоветете бяха за пожарогасители ????? Въпрос с повишена трудност ???? А Бе евтини сте, за нищо не ставате.

Тази история за клошаря, подпалил с незагасен фас всичките сгради на складовете, много ми напомня с нещо историята за онзи чистач, бутнал без да иска всичките стелажи с всичките ДОПИНГ-ПРОБИ на щатски спортисти и унищожил щастливо пробите без остатък.

Не знам как ще е запален от неугасен фас, след като преди време напраха цигарите така, че те да гаснат, ако не дърпаш от тях.

ако наистина изкарат този човек виновен ще горят те. Няма шанс НЯКОЙ ДА ИМ ПОВЯРВА. ДОРИ И ТЕ НЕ СИ ВЯРВАТ, но такива като тях вяра нямат.

симо

Верно си луд ....За това време.Моите симпатии към теб.

симо

Разбира се , че не си.......Но това е НЕОЛИБЕРАЛЕН СВЯТ ---значи ТИ си.Върховенство на закона, ако не си светнат.....Президента постояннно го натяква.

Дали ще направят следствен експеримент да видят дали е тази версия.Да ама надали

Любо се пребира половин час след началото на пожара ,съвсем спокойно се качва в горящия склад до стаята си където е живеел и си събира багажа,помещението което е обитавал не е горяло . А в същото време на пожарникарите е забранено да влизат за да може да изгорят складовете

Тези неща да ги разказват на някой друг.