Осмокласникът Халил получил фатален удар по главата

Смъртта на ученика Халил Беширов Хасанов (14 г.), починал при сбиване в основно училище "Никола Икономов" в Разград във вторник, е настъпила вследствие на мозъчно сътресение, довело до оток на мозъка и блокиране на дишането.

Обратно в новината

Коментари - Осмокласникът Халил получил фатален удар по главата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

naistina kato çeta komentarite si mislq kak moje da ima takiva hora rasisti kato boyko,glupavi i tıpi otnet e çoveşki jivot ,nqma znaçenie ot kakva narodnost i religiya tova mojeşe da se sluçi i na bılgarçe kak moje da kaje nqkao si glupak çe tursite uçat detsata si na poboy i ubiystva koy roditel bi go napravil koy roditel bi iskal deteto mu da se sbie s nqkoy nqma znaçenie za kakvo şte e ne razbiram zaşto e taya omraza kım vsiçki hora jiveeşti v bg i ne sa bılgari kakvo vi stava ,naistina sıjalqvam çe dobrite hora ne jiveyat dılgo a ostavat takiva izrodi kato Boyko da vmirisvat i da nasajdat omraza mejdu horata ,komşiite ,priyatelite takiva kato nego gi ima navsqkıde dobre e çe sa malko na broy layat tuka vıv forumite a na jivo sa kato kotkite ne mogat da si kajat i imeto tova sa hora koito sa bili maltretirani ot samite roditeli i ne sa se realizirali v jivota i nikoga nqma da sa, moite sıboleznovaniya na roditelite

Ника ти е ангажиращ ама няма да намери нищо. Това което надълго и нашироко пишеш (извинявай, че ти коворя на ти) мени на няколко пъти темата и не мога да разбера точно какво имаш предвид. Това че е циганче няма значение за мене поне. Аз обсъждам причините за понятието внезапна смърт, за което повярвай имам достатъчно опит. Ако си чел внимателно аз коментирам че и екипа на Спешната помощ нещо не е бил наред, но сне е добре да се пишан абсурдни неща, за които един журналист няма как да има понятие. Имам против това да се пише некомпетентно и непроверено, както правят 90% от пишещите братя.

ЕДНА МАЙКА (12.12.2007 г. 16:00ч.), ти определено не си добре....щом смяташ, че за детето ти е по-важно, че има собствен апартамент, отколкото поне единия родител да е при него - ЕВАЛАТА! няма какво да коментираме... малоумщина!

Това,което говориш са пълни глупости! Твърдиш За турците животът на другия е без значение-те са свикнали да убиват Нека ти разкажа своята версия- моят дядо е турчин, аз самата съм българка.Благодарени на разликата в етносите, от които е съставено моето семейство, аз израстнах възпитана в толератност към различията и уважение към всеки, независимо от националността му. Това е , което научих от турчина-убиец, какъвто според теб е дядо ми, и то е нещото,което отличава примитива /като теб/ от емоционално- интелигентния човек!

НЕДОВОЛЕН съм от всички (отделни граждани, семейства, приятелски кръгове, клубове, училища, партии, медии, религиозни и държавни институции и др., в крайна сметка от всички фактори в обществото ни) имащи отношения и задължения по цялата верига на възпитанието, които с действията или бездействията си, са довели до днешното ниво на ескалация на агресивното поведение по между ни, и в частност между децата ни! ДОВОЛЕН съм, че в коментарите има много здрави смислени мнения, приканващи към събуждане на задрямалата човечност у някои! НЕ ДО ВОЛЕН, а към коментатори, като Бойко (12.12.2007 г. 09:21ч.), Плевен (12.12.2007 г. 17:38ч.), Пловдив (12.12.2007 г. 21:21ч.)и др, ПИША, ЧЕ ХАРАКТЕРНИТЕ ЧЕРТИ, КАТО АГРЕСИЯТА, ЗЛОБАТА, ОМРАЗАТА, ПРОСТОТИЯТА И ДР., НЕ СА МОНОПОЛ НА КОЯТО И ДА Е ЕТНИЧЕСКА ГРУПА, колкото и да го повтарят някои! С тона във вашите коментари провокирате и култивиране точно такива черти и нагласи в поведението, не само в отношенията между децата, а и между възрастните около тях! Мога да пиша ДО ВОЛЕН, че ако последователите му (в Атака), които са го вкарали в парламента, не са го разбрали правилно, то е редно, час по-скоро да се изясни пред тях, за да не живеят във взаимно заблуждение! Тогава ще се види с какви пропагандни идеологически ценности една групировка се е устремила към голямата власт, за да оправи България!

Нали знаеш,че като си напишеш ник чичо доктор не трябва да говориш от позицията,която така ревностно защитаваш.От такъв удар не се умирало.То и от удар в носа кой знае какво не ти става,но мой роднита почина точно при такъв невинен контакт.Да споменавам ли,че и от химикалка в крака не се умира,но през 94-та мой приятел остана на място от толкова безобиден инцидент. Чудя се на категоричноста ти.Нищо не е толкова сигурно,колкото го изнасяш и то с таква показност(освен ника ти,разбира се).Естесвено,че ще се изчака експертизи.Журналист представя събитие,спомена ти ясно,че не е правил аутопсия под баскетболния кош,че да заодоволи егоцентъризма ти да бъдеш чут на всяка цена.Браво на Стефан!Нека хора като него пишат и ни показват нещата такива каквито са!Ако не се беше обадил,че всъщност е имало фатален удар в слепоочието,щеше да си остане само като една от версиите,по които полицията работи нуморно.Та, докторче, да изчакаме какво ще излезе накрая,но по умерено и не вини един журналист,че си е свършил работата.Лично на мен версията с падането и чупене на гръбнак ми е толкова натъкмена,че с интерес чакам какво ще излезе от цялата история.Чух,че нападателя е от някакъв квартал Стражец,а там ме светнаха,че са предимно туски цигани с доста криминални прояви още от малки....Ще поживеем-ще видим.Само по-полека,не сме си врагове все пак.Нервите никому не помагат.

Да, верно е май, сичко на изток от Ихтиман е Азия...

Браво Плевен!Коментара ти е добър и интелигентен.Търсиш основната причина за случилото се,а не повтаряш като папагал официалната пропаганда.Имаш аналитично мислене.За 6 века това племе не е променило никак дивия си нрав. Напразно някои чакат да се цивилизоват. Вълка козината си мени,нрава си-не.Те са непоправими.Коментар ти е отличен. Браво!

Абе, вие май сте малоумни. Написах ви че 33 години се разправям с такиви работи и пак коментарии безумни. Прочетете постинга ми. От такъв удар не може да се умре за 5 минути. Просто изчакайте СМ експертизата и не дрънкайте напусто вкл и Стефан

Едно дете е умряло. В известен смисьл е виновно цялото общество. Това ми е мярката.

Браво Плевен!Коментара ти е добър и интелигентен.Търсиш основната причина за случилото се,а не повтаряш като папагал официалната пропаганда.Имаш аналитично мислене.За 6 века това племе не е променило никак дивия си нрав. Напразно някои чакат да се цивилизоват. Вълка козината си мени,нрава си-не.Те са непоправими.Коментар ти е отличен. Браво!

Престани да ръсиш идиотщините си за това толкова голямо нещастие! Преминаваш всякакви граници!

Ами, господа учители, като не щете да ви обвиняват, преди да вряскате за заплати, искайте от вашия министър да внесе в парламента предложение за ДОБРОВОЛНО, а не задължително обучение; индивидуалното обучение да е по желание на родителите и детето, а не с 300 разрешения. Тогава всеки, който е завел детето си в училище, направил го е на СВОЯ ОТГОВОРНОСТ! Избрал е детето му да учи в дневна форма в училището, където не е сигурно дали ще си прибере детето живо.

Ti si palen i zavarshen maloumnik!

Дъщеря ми, когато беше в пети клас едно момиче и хвана главата и се опита да я удари в терикота в тоалетната. Причината - завист, че момчетата я харесвали. След това обяснението беше - и да я убия, нищо няма да ми направят, аз съм дете - мама така каза. Ако дъщеря ми не си беше дръпнала в последния момент главата, щеше ли да мога да и помогна , нищо, че не съм на гурбет? И учителите ли щяха да са виновни, че някой не си е възпитал детето?

Ами детето е обучен убиец-не в училище,а в семейството.За турците животът на другия е без значение-те са свикнали да убиват.В тях няма милост.Те се раждат убийци.Добре че жертвата е от техните-да се видят в собственото си огледало.

ГАРГО, оплачи се на станишев и на луканов, а най-добре пиши до путин. Те се отказаха от социализма, те, другарите минаха от другата страна на желязната завеса, защото и на тях им се живее като милиардери, щото и при социализма си ходеха другарите с държавния самолет да се бръснат и пият уиски. А пък синчетата и внуците им са великите бизнесмени и капиталисти. Прочети Библията, щастие и нещастие много по света, ма човека по природа е ненаситен и агресивен. И при наполеон гражданите се намъккнаха в дворците и скъпите дрехи на свалените монарси, а другарите от горите заграбиха всичко де що има от боржуазия, така че мила нищо ново под слънцето. А пък лошотията, агресията и омразата си я правим ние хората независимо в кой строй живеем. И при тошо имаше боища, изнасилвания, грабежи, но никъде партията не пишеше за случките. Като си толкова паметлива, я си спомни колко убити момичета имаше в мъглата и при строежа на цириградско, а и след това. Така че не пиши глупости и се сърди на социалните другари

Учителите са виновни! Ако стачкуваха още...

Как не ви е срам да хвърляте вината върху учителите. И защо все търсите някой да е виновен?!? Каква е тая злоба срещу хората, които учат децата ви, омраза, неистова завист....срещу кого? В София в трамвая смазаха главичката на дете, което се е държало за ръката на майка си! И тя не е видяла в момента и нищо не е могла да направи! Ох, само си представете да се случеше нещастен случай с дете, и до него да е учителката му, не майката, ще влезе в затвора, ще я разкъсате... Горкото убито момче! Дано повече родители днес да поговорят с децата си срещу насилиет. Защото не в училище ги учат да се бият.

sramuvam se, che giveia v takova vreme ! naroda zatupiava masovo! interes ima samo kum koli ,pari, prostitutki, geiove i ekshuni! ne se chete, vsichko na gotovo! pozor! bog da prosti deteto i suboleznovania za semeistvoto! pomislete gospoda upravliavashti! ne si gledaite samo lichnite pridobivki!

abe q stiga za6titavahte u4itelite tova sa o6te malki deca te nqmat realna precenka za ne6tata i rabota na u4itelite e da se zanimavat s tqh v u4ili6te.

sramuvam se, che giveia v takova vreme ! naroda zatupiava masovo! interes ima samo kum koli ,pari, prostitutki, geiove i ekshuni! ne se chete, vsichko na gotovo! pozor! bog da prosti deteto i suboleznovania za semeistvoto! pomislete gospoda upravliavashti! ne si gledaite samo lichnite pridobivki!

ti si mn typo sy6testvo kakvo zna4enie ima dali e tyr4in ili ne i da be6e ot zimbabve pak nqma6e da e razli4no ................

До ЕДИН РОДИТЕЛ: Нямам думи,какъв родител може да сте вие,щом говорите по този начин.Кавко безхаберие,какъв мързел виждате в родителите които роботят далече от децата си?Нима те не се трепят като идиоти в чуждата страна за детето си.Ако бяха мързеливи и безхаберни щяха да си стоят в България и да реват че не им давала държавата 18 лева детски! Вие не сте родител-вие говорите като чудовище.Има ли родител които не е поверявал детето си на баба му-за повече или за по малко време? Знаети ли какво и да си легнеш вечер и детето ти да е далече от теб,знаете ли за болката която изпитва една майка която не може да целуне детето си преди да заспи?Аз знам,защото и моето дете живя при баба си две години,докъто аз и съпруга ми си намерихме добре платена работа в голям град,за тези две години работехме като луди,но успяхме да му купим на нашето дете жилище и сега е при нас и се възползва от възможностите на големия град.Съжалявам,че не ми достигна силата на въпросните родители на загиналото момче,защото ако бях по силна и ние със съпрута ми щяхме да сме в чужбина и да осигурим още по добър живот на детето си.А такива като вас,работливи и хаберниродители си тъпчат на едно място и нямат амбиции нито за себе си ,нито за децата си.И реват че държавата не им давала 18 лв.детски.Нима децата ни е тази която трябва да издържа децата ни .Сами казвате че децата са си наша отговорност.И аз не получавам детски,но и не ги искам-аз живях далеч от сина си 2 години и го виждах едва два пъти месечно,но вече печеля достатъчно,за да не чакам на държавата за някакви си 18 лв. Към родителите на загиналото момче: Моите дълбоки съболезнования!Покло пред паметта на сина ви и поклон пред вас,за жертвите които сте направили за да осигурите на сина си по-добро бъдеще,което за съжаление бе отнето от ръката та един малък убиец!!!

И аз благодаря на Стефан

Агресията между тинейджърите е показателна.

a kakvo stana s momicheto v koma sled razpravia s uchitelkata za dvoika po matematika?

Е, ЧЕ КЪДЕ ПЪК НЕ СЕ Е ВИЖДАЛО ДА СТОЯТ САМИ ДЕЦА В КЪЩИ И ТО НЕ САМО 8-МОКЛАСНИЦИ, НО И ОЩЕ ОТ 1-ВИ, КЛАСН. НО ТО БЕШЕ МНОГО, МНОГО, АМА МНОГО ОТДАВНА. В ЕДНА ДРУГА ДЪРЖАВА-БЪЛГАРИЯ. И АЗ, И ВСИЧКИТЕ МИ ВРЪСТНИЦИ СМЕ СТОЯЛИ САМИ В КЪЩИ. И ДЪЩЕРЯ МИ И ВСИЧКИ НЕЙНИ ВРЪСТНИЦИ В ПО-КЪСНО(НО ЗА ВАС- МНООООГО ОГДАВНА) СЪЩО СТОЯХА В КЪЩИ САМИ. Е ТОГАВА БЕШЕ ОНЯ ОМРАЗНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ(ЗАЩОТО У НАС КОМУНИЗЪМ НЕ Е ИМАЛО). ТОГАВА БЕШЕ МНОГО ЛОШО - ОТ ЕКРАНА НА ТЕЛЕВИЗОРА НЕ ЛЕТЕШЕ КРЪВ И СПЕРМА КАТО СЕГА. СЕГА КЪДЕ-КЪДЕ Е ПО-ДОБРЕ. ХА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА........

Демокрацията ражда запъртъци,това е по телевизия радио идр.само американски идиотщини и простотий

Жалко за детето! Бог да го прости! Вярно е, че има охрана в училищата, но може ли до всяко дете да има охранител? А къде са били учителите, питат някои? Ами ще Ви кажа. Или все още в класната стая или в учителската стая. Когато свърши поредният ми час, много рядко излизам веднага от класната стая - винаги има деца, които идват при мен и ми задават въпроси. След това почти тичешком отивам в учителската стая, за да сменя дневника и учебниците и така цял ден. Имам си един ученик, който непрекъснато се пързаля по парапетите надолу с главата. Всеки ден го свалям по няколко пъти. Един го попитах, ако падне и се натроши, кой ще е виновен - аз или някой колега? Той ми отговори - Никой! Но, не дай Боже да се случи, родителите му ще ни вдигнат скандал. Правилно ли ще бъде? Имаме си друг - първокласник, на който като направиш забележка, отговаря: Ще правя каквото си искам! Тате е ченге! Е, питам Ви всички, които ни плювате, какво да правим с такива деца?/А те никак не са малко/. И последно - ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ВСИЧКИ - УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИМ, АМА ДРУГ ПЪТ!

Жалко за детето! Бог да го прости! Вярно е, че има охрана в училищата, но може ли до всяко дете да има охранител? А къде са били учителите, питат някои? Ами ще Ви кажа. Или все още в класната стая или в учителската стая. Когато свърши поредният ми час, много рядко излизам веднага от класната стая - винаги има деца, които идват при мен и ми задават въпроси. След това почти тичешком отивам в учителската стая, за да сменя дневника и учебниците и така цял ден. Имам си един ученик, който непрекъснато се пързаля по парапетите надолу с главата. Всеки ден го свалям по няколко пъти. Един го попитах, ако падне и се натроши, кой ще е виновен - аз или някой колега? Той ми отговори - Никой! Но, не дай Боже да се случи, родителите му ще ни вдигнат скандал. Правилно ли ще бъде? Имаме си друг - първокласник, на който като направиш забележка, отговаря: Ще правя каквото си искам! Тате е ченге! Е, питам Ви всички, които ни плювате, какво да правим с такива деца?/А те никак не са малко/. И последно - ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ВСИЧКИ - УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИМ, АМА ДРУГ ПЪТ!

Жалко за детето! Бог да го прости! Вярно е, че има охрана в училищата, но може ли до всяко дете да има охранител? А къде са били учителите, питат някои? Ами ще Ви кажа. Или все още в класната стая или в учителската стая. Когато свърши поредният ми час, много рядко излизам веднага от класната стая - винаги има деца, които идват при мен и ми задават въпроси. След това почти тичешком отивам в учителската стая, за да сменя дневника и учебниците и така цял ден. Имам си един ученик, който непрекъснато се пързаля по парапетите надолу с главата. Всеки ден го свалям по няколко пъти. Един го попитах, ако падне и се натроши, кой ще е виновен - аз или някой колега? Той ми отговори - Никой! Но, не дай Боже да се случи, родителите му ще ни вдигнат скандал. Правилно ли ще бъде? Имаме си друг - първокласник, на който като направиш забележка, отговаря: Ще правя каквото си искам! Тате е ченге! Е, питам Ви всички, които ни плювате, какво да правим с такива деца?/А те никак не са малко/. И последно - ЗА УСПОКОЕНИЕ НА ВСИЧКИ - УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИМ, АМА ДРУГ ПЪТ!

Стефане, благодаря за информацията, която предостави, както и за коментара ти. Колкото повече хора мислят като тебе, толкова по-добре за България.

Много жалко за детето!... Просто думите никога не стигат в подобни случаи... Бог да го прости! А дали неволно, или не, този, който го е причин обаче, трябва да бъде наказан...

драги сънародници, не се чудете откъде детето е видяло подобен удар, не се чудете и защо най-вероятно то не знае какви биха били последиците. играли ли сте компютърни игри, гледали ли сте телевизия? да се удря по главата е нормално в медиите, някой може да бъде ударен сто пъти и нищо да му няма. децата ни имат нужда от герои, на които да приличат - винаги са имали. и кои са героите на нашето време??? с какво се занимават? в наши дни децата искат да карат мощни коли, да носят маркови дрехи и да имат много пари и жени (или мъже) - общо взето това са ценностите. и, естествено, доминира по-агресивният в тази джунгла. жалко и за двете деца, дано обществото ни съумее да намали щетите от случилото се максимално.

Добре, че и убецът е турчин!

Халил е съблякъл якето си и се е приготвил за бой. Преди това с Хюсеин си разменили реплики на турски. После двамата са започнали да си нанасят юмручни удари, разказа през сълзи вчера директорката на училището Николета Радева. Халил е бил удaрен по главата - строполил се е изведнъж. Той сам дойде при мен в кабинета и ми каза: Госпожо, аз съм виновен, аз го направих, допълни директорката. Хюсеи помня защо се сбихме. Халил ме обиди или ме настъпи, май ме настъпи... Хюсеин е от проблемно семейство, бил е травмирано от бащата. С Халил учели заедно от първи клас...

Ако разчитаме на държавата само пази боже!Ако един родител е родител на място ще намери начин да бъде до детето си,та нали за това го е създал на този свят,такива баби,братовчедки и т.н са само едно извинение за мързела и безхаберието на мама и татко.Това е една инвестиция на която берем плодовете след време и не бива да се очаква някой друг да го прави вместо нас.Аз не разчитам на държавата ,даже и детските надбавки от 18лв. не взимам,защото сме богати родители т.е.не богати,а си плащаме както си му е реда данъците ,но за Господата от правителството сме такива.Няма значение това си е наш проблем,но насилието в училище е потресаващо и никой не е застрахован.Учителит вдигат ръце,децата се оплакват по GSM-ите на мама или тате,родителите се намесват и си мисля че е крайно време да се спре този SURVIVOR в училищата!!!

КАКВО СА ПРАВИЛИ УЧИТЕЛИТЕ? ДОКОГА ЩЕ ДОПУСКАТ ТРОВЕНЕ (В СОФИЯ), УБИВАНЕ (В СЛУЧАЯ)? ОСВЕН ДА РЕВАТ ЗА ЗАПЛАТИ, ДРУГО ПРАВЯТ ЛИ?

Dve tur4eta se sbili, sega ednoto e martvo - estestven podbor. Vsi4ki v tazi darjava sme poludeli malko ili mnogo, no Jivota prodaljava.

mir na praha mu.gorkoto dete

Халил е съблякъл якето си и се е приготвил за бой. Преди това с Хюсеин си разменили реплики на турски. После двамата са започнали да си нанасят юмручни удари, разказа през сълзи вчера директорката на училището Николета Радева. Халил е бил удaрен по главата - строполил се е изведнъж. Той сам дойде при мен в кабинета и ми каза: Госпожо, аз съм виновен, аз го направих, допълни директорката. Хюсеи помня защо се сбихме. Халил ме обиди или ме настъпи, май ме настъпи... Хюсеин е от проблемно семейство, бил е травмирано от бащата. С Халил учели заедно от първи клас...

Защо не оставите всичко да се изясни и тогава да правите заключения?

Мисля,че темата доста се измества.Писах още вчера.Що за идиотска психология се е оформила в българите?!Две деца се млатят като зверове и вместо печал и стрес,се начетох на егоистични обвинения и ниски разсъждения по адрес на учители,охрани и училищни системи.Как може такова безпочвено плюене.Няма никаква отговорност сред този истеричен вой и обвинения.Какво е виновен един учител в класната стая и една охрана,която(подчерт е на мястото!Защо е това кучешко лаене и обиди по адрес на хора,които нямат и капка вина за инцидента.Деца се бият,били са се и ще се бият.Просто нещастен случай.Верно грозен,нелеп,потреса бога,как ви стигна морална сила отново да ругаем срещу учители,охрана и прочие.Ще за народопсихология.Ама вие дори не чакате да видим какво точно се е случило и вече имате виновни.Страхотно,на изпечем учителите,да набучим охраните на кол.Кой още да пратим на ешафода.Всички са ни виновни,ние сме най-дибавите....да линчуваме всеки до нас!Странни мисли пораждате с тиа нападки.Аз не съм учител,но ако бях,щях да се чувствам доста странно в момента.Да прочета за отвратителния край на едни едва започнал живот и отдоло една камара дебили реват дилетантски: Учит са виновни,ако не беше тяхната стачка,нали им вдигнаха заплатите....Абе вие наред ли сте.Ванга беше казала навремето: Боже що е народ,що е мъка.Моля ви се на всички,събудете малко човещина и съчувствие.Не превръщайте всичко в лозунги на свирепост и вечни недоволства!

Обществото ни е болно В училищата трябва да има психолози,които да работят с тинейджърите.Възраст е доста проблемна.Жалко за детето.

БЪЛВОЧИТЕ , КОИТО НИ ЗАЛИВАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПРЕСАТА , ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СЪОТВЕТНИТЕ КОМПЮТЪРНИ ИГРИ НАСАЖДАТ АГРЕСИЯ И КУЛТИВИРАТ НАСИЛИЕ.МАЙ Е ПО-БЕЗОПАСНО ДА НАЦЕЛИШ НЕКОЙ РАЗВИЛНЯЛ СЕ БАБАИТ , ОТКОЛКОТО ДА ЯДОСАШ ОСМОКЛАСНИК . МИСЛЯ, ЧЕ ВСИЧКО ОПИРА ДО ДОМАШНОТО ВЪЗПИТАНИЕ И КОНТРОЛ / ИЛИ ПО-СКОРО ПЪЛНАТА ЛИПСА НА ТАКЪВ /. ПО-СКОРО И ДВЕТЕ ДЕЦА СА ЖЕРТВИ НА ЕДНО БЕЗУМНО ОБЩЕСТВО БЕЗ ЕЛЕМЕНТАРНИ ЦЕННОСТИ , КОЕТО Е СТРАШНОТО. И ТЕПЪРВА ЩЕ БЕРЕМ КЪРВАВИТЕ МУ ПЛОДОВЕ. БОГ ДА НИ ПАЗИ !

na ohranitelia mu e rabota da ne blee v mejduchasiata, a da nablidava kakvo praviat decata ! NABLUDAVA , oznachava da se VZIRA NEPRESTANNO i da TYRSI NEREDNOSTI !

как може родители да оставят деца без надзор ,ами може защото тук нямат работа та са тръгнали по света да търсят припитание,а момчето е било при баба си, и аз съм живал при баба ,защото родителите ми са починали ,и аз ли съм бил изоставен