Задържаха учителка, убила мъжа си и вземала пенсията му 2 г.

Детска учителка от Бургас е убила съпруга си и две години е взимала пенсията му.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха учителка, убила мъжа си и вземала пенсията му 2 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурни ли сте,че тя го е убила?Може да е починал,нали е бил болен!И тя е решила да продължи да взима пенсията му.И защо не-получава нищожна заплата,а и след като циганите получават куп помощи,а и доста българи,които не се нуждаят от помощи-познавам такива,а също и други,които се нуждаят от помощи,но не получават!Защо пък да не се облагодетелства жената?

всичко си е в ред,нормална учителка е това,с евроатлантически ценности и българска пенсия.

Черната вдовица Веселка, остава да докажат, че и го изяла както паяците.

на много неща ще научи дечицата ни.

Родните тюфлеци повече от година не могат да установят на кого е трупът, а убиецът за това време може да направи околосветско пътешествие и да си избере място!

По думите й = По думите ѝ дирите й = дирите ѝ Shift + X = ѝ Грозно е да пишеш ѝ с й!

gorodjan

Хм, това не го знаех. Благодаря, ценна информация :)

За Shift + X и аз благодаря!

и какво му е грозното??? Грозно пишат бургазлиите, които слагат й в края на думите, където изобщо не им е мястото.

И аз не го знаех. Благодаря! И едно допълнение на БДС кирилица е Shift + A (латинско), т.е. където на клавиатурата е 'ь'

Shift + X = Ж Shift + x = X Ха сега де! Според мен е хубаво преди да определяш кое е грозно и кое не, да поясниш и на каква клавиатура това работи.

С какъв акъл си сторила това престъпление?Нали рано или късно всичко излиза наяве?Какво би могло да те оправдае?Бог да ти е на помощ.

Едва ли е съвсем в ред жената. Това не е действие, което нормален човек би извършил. За съжаление, нацията изперква все повече, а никой не обръща внимание на душевното здраве на хората. То и за физическото е все по-трудно да получиш адекватни грижи...

Съвсем нормална е. Просто е свалила гарда в цената. Ако беше на 20 г. щеше да има друг ценораспис. Жените обичат чрез портфейла и социалният статус на мъжът. Такава е женската природа. Мъжът е гост в животът на жената.

Първо да осъдят онези, които източиха и отнесоха парите от банките от 90-те години досега, а после да съдят тази нещастница.

Много сте лоши.Кой взел,взел.ЗАБРАВЕТЕ!

Значи да оставим всички убийци и крадци на свобода, щото чакаме някой да осъди първо банкерите!?!