МК провери събаряне на паметник на културата

Ескперти на Министерство на културата извършиха проверка на място на полуразрушена сграда на ул. "Отец Паисий" 13 в Пловдив. Събарянето й започна вчера

Обратно в новината

Коментари - МК провери събаряне на паметник на културата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А колко просто би било всичко ако се направи като внормалните държави. В Германия / където работих повече от 5 години в строителство и ремонти на сгради/ когато ще се строи или ремонтира нещо, след като се поставят обезопасителните огради се слага табела/ голяма табела/. На нея има информация кой строи, кога започва, кога свършва и какво точно строи и се слагат копия от разрешителните и планове на строежа за вида на сградата. На всеки който поиска информация какво се прави, задължително му се дава такава от техническите лица на обекта!

Ами ако вземеш малко да помислиш, малко да се вгледаш в снимката и МАЛКО да си напънеш мозъка ще разбереш, че въпросните табели ги има и тук и са задължителни. На снимката табелата се вижда - на последното платно в дъното. И освен въпросната информация дето я имало в Германия /където си "работил"/ има информация кой е инвеститора, колко човека ще работят, кой е техника, кой е проектанта и кой е надзора. Та да знаеш - и при нас има топла вода. Не са я открили немците.

Всичко е"законно",не го ли разбрахте?

на силните в България, на тези дето взимат подкупите, им е много на к... или на ... от вашите проверки

Сега някой заместник кмет ще вдигне там пет етажна сграда за радост на всички майни.