Нови маршрутки в градския транспорт в Бургас (снимки)

Шест чисто нови микробуси - маршрутки, обслужват градския транспорт в Бургас от днес.

Обратно в новината

Коментари - Нови маршрутки в градския транспорт в Бургас (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значение има какво е завършил?Това е най успешния кмет с малки изключения,той е работохолик и обича реда и чистотата.Значи е ОК.Само малко ме претеснява новата транспортна схема,макар че претпочитам да вървя пеша.

този кмет направи града красив,и продалгава да го прави,не ме интерусува краде или не краде,щом се григи за града мен това ме интерусува,като се варна лятото от някаде,да ми е готино,коъто не харесва митко николов,да ходи да гивее в карнобат сливен,градове колкото искаш и села,града е хубав,хората лоши и злобни,

На кмета и на неговите съветници да им е*а майките в устите !

Честито Бургазлии!Много комфортно се пътува!Днес пътувах и бях много доволна!

Единственото сигурно с новия интегриран Транспорт е че няколко души откраднаха 100- 200 милиона лева. В същото време, за всичкото това ще трябва да плащат бургазлии.... Иначе, нови маршрутки е добре да има, но не и Монопол. А общината иска да прави точно монопол и да държи целия градски транспорт.... Няколко мошенника в общината сигурно ще искат да увеличат цените на градския трянспорт, след като скоро няма да има и частни маршрутки.... И то в момент, когато всички очакват намаление на цената на градския транспорт, след като цената на горивата падна почти наполовина...

Ако, в ред ли си? Какъв монопол, какви пет точки?!?! НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЧАСТНИ превозвачи ида се работи с ЕС средства. Я вижте мизерията в Пловдив! А в София една по една концесиите умират и се връщат към общината. Частници в транспорта, лудница... В кой европейски град има такива, а не са общински транспортните фирми моля?!?! НЯМА ТАКИВА!

Karsan Jest. Честито на всички Бургазлии.

Друго си е да инспектираш нови автобуси! Даже и доста снимки ще ти направят.

От София съм, но обичам Бургас. Харесвам града. Много добри промени направиха там. Лично аз, одобрявам кмета Димитър Николов.

Понеже си от далече, не знаеш, че всичко това, което си мислиш за кмета, е плод на ПР-четата му. Николов е местният Бойко Борисов. по това се ориентирай.

Този Балък както винаги е злостен, но да го пита човек като каква личност е- образование, реализация, постижения в професионално поприще... Сигурно не всичко, което се прави в общината е най-доброто, но според мен резултатите са очевидни и темпото на работа не трябва да се забавя.

деер

И аз така мисля ! Защо са ни кредити?! Всеки бургазлия да си извади лептата за майсторлъка на общинарите.Защо се молим на държавата? Защо слушаме Бойко Борисов, кои фирми да печелят големите проекти? Аз нямам нищо против да си ги избират без конкурс и да се решава с гласуване в общинския съвет, само да не взимаме кредити!!! Всеки до 30 април да си плати колкото му поискат от местната власт и да видим тогава , кой колко е любимец и какъв меринджей и добряк е в общината. Апропо, аз си плащам, а вие и съм готов да си платя колкото поискате... Случайности в тотото може и да има, но в живота всичко почива логиката, както е вярно, че 90% от населението на земята е лесно манипулируемо .

деер

И да знаеш не съм ти цъкнал минус, защото не хейтвам, но ми разтълкувай "незлостно" снимката, щом това е непринудена снимка до нов автобус с докосване на нещото пред предното стъкло и обявяваш фотографа и пиара на ГЕРБ в непрофесионализъм.......

деер

Човекът е започнал да работи по специалността...., но чистачките не са най-важното нещо !

Абе, верно ли Николов бил завършил автото с четворка по време, когато майка му преподавала там?!