Жълтите питат народа защо загубиха вота

Въпросник в търсене на причините за недостатъчно доброто представяне на НДСВ на местния вот са разпратили от централата на партията до организациите и щабовете по места.

Обратно в новината

Коментари - Жълтите питат народа защо загубиха вота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BRAVO NA TEB !! Pozdrav ot Tel-Aviv. I DAI BOJE poveche kakto teb!

Много неща не са ми ясни. Ако ми бяха ясни нямаше нужда да дойде тук да ни управлява един инфантилен крадлив тип, наследствено и кармично обременен като граблив, губещ и носещ катастрофи за България. Ясно ми е само едно - всички са крадци около цар Говно ! И ти, нещастнико, разбира се.

Ето на това му се казва ГЬОН СУРАТ!!

PRAV SI HANE TUKTU,POSDRAVI OT AVSTRALIA

За да спечели България, затова! Тия са тъпи измекяри, нека да оближат гъза на царя още веднъж и да се махат от влстта.

Що за наглост?? В историата на България няма по голям крадец от нагово нищожество мадридския крадец и цялата му свита от министри и разни активисти по места. Ми погледнете си хората бе - огледайте се и ще разберете отговора на въпроса.

Основната причина за загубата на изборите е в Симеон. Той не трябваше да лъже народа с неговите 800 дни. Не трябваше да взема имотите си, кой знае откъде и защо припозна, че са негови след като българинът знае, че резиденциите не са лична собственост, а той реши, че са негови. Не трябваше да взема и горите, които превърна в дървен материал. Той щеше да спечели,ако се беше разкаял за алчните си грешки и беше върнал, всичко което неговите блюдолизци му дадоха на тепсия. Ето това е резултатът от алността и слагането на неговите хора. Затова народът никога вече няма да даде доверието си на НДСВ. Всичко беше до тук.

Чета днес, че и Мерил Линч е пред фалит. :)

Браво на Хана, и още нещо, до две години и Бат разБойко ще се пита същото, а глупците ще се оглеждат за нови идоли

Лошото е,че продължават да крадат,защото са заели добрислужебни местенца.А пък какви са нагли кадрите на НДСВ,царя и представа си няма.Неговите хора го предадоха.Няма какво да ги пита.

greskata zarju,4e ne napravi monarhia sega e kasno 4ado.

Абе, кой гласува за боклуци?

Не мога да се сдържа да не им отговоря на тези смотльовци. 1.Симео си реституира уж наследствените имоти,а се премълчава ,че заради некадърният му дядо,България е загубила огромни територии и повече от 300000 безмислени жертви,само и само аристократичното говедо да седне в трона на василевсите. 2.От коя партия излезе корифея с замяната на външния дълг.Заради Милен Велчев загубихме милиарди,но пък той си заработи милиони. 3.Кой продаде БТК за едногодишната й печалба?Как стана така ,че за две години цената й скочи десеторно и държатата пак загуби милиарди? Мога да изброявам още много,но най-важното е ВЪН КРАДЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ,БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО ИЗМРЕТЕ,НАДЯВАМ СЕ ОТ МЪЧИТЕЛНА,НАСИЛСТВЕН СМЪРТ.

Стремежът към свръх печалби, тика света към премахване на различията от всякакъв вид и нов световен ред. Лошото е, че вследствие на глобалната централизация на властта, една управленска грешка, като например, избирането на Буш за президент, може да постави под въпрос съществуването не само на цивилизацията, но и на планетата земя като цяло. Необходимо е да има различни култури и държавни устройства, за да може да съществува многовариантност на развитието и гаранция за оцеляване на човечеството. Националната държавата, като институция, е призвана да се грижи за благоденствието на нацията. Когато начело на държавата стоят достойни, знаещи и можещи хора, това е преграда пред домогванията на глобализма. За да се преодолее тази преграда, под най-различни популистки лозунги се атакуват управляващите. Така например, се спекулира с цени на кюфтета, служебни командировки, жилища и т. н. за държавните ръководители. Изнасят се сведения от лично естество за живота им, под благовидния предлог , че хората искали да знаят. Целта е една, достойните, знаещи и можещи хора, да си кажат: що ми трябва Тогава на тяхно място идват властолюбивите глупаци, провалили се в живота и нямащи друго поле за изява. Поради липсата на качества , те стават лесно манипулируеми и контролирани от сили, които не желаят да афишират себе си. При конституционната монархия, държавният глава, в голяма степен, не се поддава на външни влияния, по силата на своето обществено положение - ЦАР. Същевременно, дългото родословие от управленци, култивира у него съзнание за изключителност. На тази база се оформят от най-ранна възраст, моралните качества за едно отговорно управление на царството. От друга страна, подкрепа и ориентир, да не се озове в позицията на цар-самодържец, е подчинението му пред Конституцията. Пред неизбежното нашествие на глобализма, другото име на империализма, водещо до унификация на човечеството като консуматор, единственото спасение от културното и национално обезличаване на България е възраждане царството на Българите - т.е. конституционна монархия. По този начин ще се автоимунизираме от вредното въздействие на глобализма.

BEDNIA NAROD DNES E KAKTO ZABLUDENATA OVTSA. NE POZVOLIAVAITE NA NIKAKVI TSARE LAPACHE, PARTIICI IZNUDVACHI DA STOIAT NAD VAS.OT BIBLIATA MOJEM DA SE POUCHIM, NO NAIVNO E DA SE OSLANIAIME I NA RAZLICHNITE RELIGII. NAD VAS MOJE DA BADE SAMO BOGA NA DOBRIA RAZUM , I CHISTATA SAVEST.... VSICHKO OSTANALO E SKAPO PLATENA BEZSMISLITSA. NE ZABRAVIAITE CHE PLATCITE, - TOVA STE SAMO VIE I NIKOI DRUG.

Дедото пита а народа му отговаря-защото сте тъпи като на стар слон задника

Няма нищо лошо в опита за оценка на състоянието на Партията им и това,че начело е царя.Те са си я направили и него избрали.ЛОШОТО е, че нищо не предлагат за промяна на ситацията в страната.За мен появата,като представител на Партията,на Милен Велчев е показателно,че там има крадци вОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ.

Егати,наглостта: да питат хората защо са загубили ??? Как няма да загубите бре, нали народа ви посрещна с разтворени обятия, гласува ви безрезервно доверие, а царя и неговата клика го оправи чак до девето коляно за по-малко и от 800 дни!!! Ошетахте де що видяхте подарихте и БТК с две думи намаахте се като малки прасета с тикви, осрахте се и сега се чудите как да се обършите. P.S. Извинявам се нецензурните изрази, но това е самата истина!

Аз се чудя, как все пак има някой който да гласува за тази пасмина от безпардонни крадци, от една страна и некадърници от друга, а те питат защо били загубили. Правилния въпрос е не защо, а какво. Те загубиха в мисъл забатачиха България.

ЗАЩОТО ИЗЛЪГАХА НАРОДА, КАКТО СЕГА ВЯРВАТ НА МУТРАТА!!!

Защото НИ ОКРАДОХТЕ! ИЗРОДИ ТАКИВА!

като са тъпи и не могат сами да се сетят ще питат

Абе магарета недни сега ли разбрахте 4е царя е гол

Защото сте изключително крадливи, лъжливи, безпардонни и некадърни.

BRAVO HAN TYKTY (22.56). PROCHETETE GO VSICHKI I SE OPITAITE DA RAZBERETE KOLKO ISTINA IMA!!....TOVA SA DUMI OT STARIA ZAVET NA POSLEDNIA DUHOVEN VODITEL SAMUEL PREDI PARVIA TSAR SHAUL.... NEMOJETE DA SI PREDSTAVITE, KOLKO MNOGO GUBI NASHIA NAROD, CHE STOI DALECHE OT STARIA ZAVET NA BIBLIATA I ZAKONA....!POVIARVAI MI S GOLIAMO SAJALENIE I BOLKA GO KAZVAM....

Само 5-ма заместници за 45 депутати малко ми се виждат. На всеки един трябва да има надзорник, за да е пълен контролът.

Бат Ганчо , ami te izborite biaha specheleni ot reservnia mutrinski otbor v sianka ..... Chestito !

Правителството на НДСВ не е по-лъжливо и крадливо от това на Костов. Царя не ограбил земите ни, да не би да си ги носи на гръб? Обещанията, които дава сега Бойко са толкова абсурдни. Вие въобще не чувате какво говори, гледате му само фасона. НДСВ има същите проблеми както всички други партии, всеки иска да е вожд.

Каква безочливост!И с претенции...

kogato sajuzihte s komunistite i s DPS togava zagubihte dneshnite izbori.horata ne sa glupaci.

Тогава се събраха всички старейшини Израилеви, дойдоха при Самуила в храма и му рекоха: ето, ти остаря, а синовете ти не вървят по твоите пътища, затова постави ни цар, който да ни съди, както е у другите народи. Тия думи не бяха приятни на Самуила, когато те казаха: дай ни цар, който да ни съди. И Господ рече на Самуила: чуй народния глас във всичко, що ти говорят; защото те не отхвърлиха тебе, а отхвърлиха Мене, за да не царувам над тях;....послушай гласа им; само изложи им и обяви им правата на царя, който ще царува над тях. И Самуил обади всички тия думи Господни народу, който искаше от него цар, и рече: ето какви ще бъдат правата на царя, който ще царува над вас: той ще взима синовете ви и ще ги прави свои колесничари и свои конници, и те ще препускат пред колесниците му; и ще ги постави да му бъдат хилядници и петдесетници, да му обработват нивите, да жънат житото му и да му правят войнишко оръжие и всичко потребно за колесниците му; ще взима дъщерите ви да правят благовонни мазила, да готвят ястие и пекат хляб; ще взима най-добрите ви ниви, лозя и маслинени градини и ще ги дава на слугите си; ще взима десетъка от сеитбите ви и от лозята ви и ще го дава на скопците си и на слугите си; взима робите ви и робините ви, най-добрите ви момци и ослите ви и ще ги употребява за своя работа; ще взима десетък от дребния ви добитък, и вие сами ще му бъдете роби; тогава ще заохкате от царя си, когото сте си избрали, и Господ няма да ви отговаря тогава. Но народът не рачи да послуша гласа на Самуила и каза: не, нека има цар над нас, ( Цар 8:4-22 )

Щот играете заедно с мафиотите и мутрите, що! То вече не се знае кой кой е. Сите сте вътре. Народа е отвратен.

Защо не попитате Марианчето Костадинова ? И тя знае!

Нали ГЕРБ ги спечели. Кобурга пак се прави на умряла лисица. Бат Бойко като стане премиер ще му осигури заветния трон.

По добро се кръсти безпринципен глупак, нещо не са ти ясни много работи.

Щото царя ограби половин България, а за другата заведе дело, че и нея я иска.

Как не Ви е срам да питате хората наглеци такива.Знаете ли какъв дворец е построил в жк Младост мошеника Борислав Великов ? За кефа на любовницата си-Камелия С Вашите и моите пари. Хора,срам ме е да живея в такава държава! ПОЗОР !!!

Защото и от тях чеп за зеле не става.

Ами когато тръгваш да правиш политика с ясното съзнание, че ще излъжеш хората, който гласиват за теб, а и на всичко отгоре откраднеш де що свариш, не чакай награда, ами един голем ШУТ в д. то!!!!

Най-добре ще бъде тихо и полека да изчезнете!! И да не оставите никакви следи. Вие сте срам за българската история!Моля по-вече не занимавайте българския народ със себе си!!!

Царят най-после трябва да разбере, че негови те гробокопачи са корумпирани личности като Димитър Пейчев, Любка Качакова и почти цялото юридическо лоби. Жалко чеЦарят се прегърна сДоган и БСП. Това окончателно отблъсна българският народ от него.

ZARADI CARA I TAKIVA KATO MILEN VEL4EV KOITO MOGAT SAMO DA GRABIAT

Какво беше това НДСВ? Нагли копелета, па и въпроси задават.

Защото са крадци като седесарите и костовистите и сключиха безпринципен сговор с не по-малките крадци на столетницета и изменниците на Доганов. Само и само да са на власт, за да не ги съдят !

Царо,Костов,5-ър 100-янов,Надежда Михайлова,оня с таралежите,са си едни политически трупове,какво се напъват за властта.Всички са победители,кого победихте бе,аланкооловци,наро ли,14 процента са гласували в София,86 процента не са гласували,но те не просто не са гласували,а техния глас е глас против тая пасмина.Ако на изборите се гласуваше със заи противщяхте да сте едни победители,ама на кукуво лято.Не си гласувал,нямаш право да търсиш отговорност,ега ти демагогията,значи отиваш в кметството,бухаш един шамар на кмета и го питаш,абе ти защо не си изпълняваш обещания,той мънка,знаете ли,обективни причини.Ега ти перверзията с тая отговорност,ако има някой в този коментар който е гласувал и е търсил сметка от някой управляващ и това е хванало дикиш,да се прикаже тук.

Загубихте, защото сте фалшиви, супер лъжливи и грабливи. Колкото по-бързо стигнете точката на абсолютната нула, толкова по-добре ще бъде за България. Чао завинаги! Вашата съдба ще бъде модел и на вам подобните!