Камери ни следят по ”Графа”, ”Витошка” и ”Пиротска”

Видеонаблюдение ще бъде въведено до края на годината по трите пешеходни улици в София, съобщи Велизар Стоилов - заместник-кмет по транспорта на Столичната община, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Камери ни следят по ”Графа”, ”Витошка” и ”Пиротска” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Биг Брадър из уачинг ю След време неудобните ще ги пращат в стая 101

Сатанистите от Биг брадър настъпват.

Овцете са тези, които позволяват да бъдат снимани без тяхното съгласие.

Какъв трафик? Че това са изцяло пешеходни улици. Няма нужда от наблюдение на пешеходците, що за извратена работа ?

Крайно време беше...

Приветствам. Минете по пешеходната зона Пиротска и вижте има ли все още незаети от коли пешеходни места. Същото е и по кръстовките на зоната с малките улички (Борис , Самуил и т.н.). Добре е освен камери да минават по-често инспектори и да заключват оградителните колчета, които винаги са полегнали. Необходими са солени глоби за тези нарушители.

TRIABVA DA IMA I V PARLAMENTA TAM SA GOLEMITE AIDICITE I TAM KRADAT IAKO

ABE HORA,SHTO VI BIAHA TIYA KAMERI,ZNAETELI SEGA KOLKO IZNEVERI SHTE LASNAT NAYAVE!

До Митко ... значи да броят, че вече имат моето изрично несъгласие :) ... проблема се решава с една табела която гласи, че ще бъдеш сниман ако навлезеш в участъка ... тогава сам си решаваш дали да и дали не .... а до до Влад Ае не говори глупости само ... виж какви данъци постъпват от София и какъв е бюджета й ... аман от селтаци като теб !!!! Седи си на село и не идвай МОЛЯ ТЕ!!!

вие пък все сте недоволни бе, пфу направо ми се повръща от селския ви манталитет, то квото и да направят все кусури му намирате! Тия камери се слагат за да следят за нередности , толкова ли ви е малко акъла , че трябва да ви се обясни по хиляда пъти! А й д е н а с е л о, там няма камери, има оФце!

Slediat vi ne samo po ulicite. Slediat vi v kashti i na rabotata, slediat telefonnite vi razgovori, e-mailite vi, korespondenciata vi, sluhtiat navsiakade i za vsichko. S DS i BKP shega niama

а скоро ще ви сложат и в кинефите, и в спалните! Биг брадър ви наблюдава! нежеланието на отговорните лица и институции да се справят с престъпността, защото те самите са част от нея, са камуфлира с камери, които уж се слагат за благото на народа!

Не е противоконституционн (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие ОСВЕН В ПРЕДВИДЕНИТЕ ОТ ЗАКОНА СЛУЧАЙ.

kamerite ne sa za kolite a za horata. horata sa opasni osobeno kogato prestanat da sa podanitsi. prevantivni merki.....

sega plashtat i za kameri!!!!(te ne sa inflatsionni razhodi kato zaplatite na uchitelite) agentit niama da hodiat v dajda da se mokriat a shte ni nabliudavat kato stoiat na toplo!!!! DEMOKTRAT NAPRADVA!!!!

абе, нали и зад камерите седят хора и преглеждат записите... нЕкои ще минат нататък, а други - все едно не ги е имало. що ли в тази държава сме способни всичко да опорочим... и сателит да сложат, той пак ще лови дребните нарушители, а контрол и Справедливост?.. дръжки

Агент Николай, да знаеш случайно кой е присвоил целия квартал около ул. Здраве и строи като за световно? И е много ербап и вика Ти знаеш ли кой съм аз? в прав текст? Същият простак Стоилов.

То вече има такива камери даже може всеки да наблюдава онлайн.

Време беше да се сложат камери.

taka trqbva da e na vsqkade ne samo v sofiq poveche kameri po malko narusheniq

Много гадно!

Влад, братче, София ще върне ли парите по местата от където ги е взела? Аз ще ти кажа - НЕ. След като няма да ги върне, ние къв да го дирим там? София ограбва цяла България, нормално е цяла България да последва парите и придобивките си...

Тия с квадратните джипове и S-класите пак няма да ги пипнат, защото такива коли обикновено се водят я на баба, я на стринката от далечното село, от където е обикновено е родом дебеловратия шофьор. Бат'Бойко да вземе да върне пак жителството, че куцо и сакато дойде тук. София не е България. Вече се задушаваме.

Za tezi koito si misliha che NWO shte podmine Bulgaria - sreden prust Dano pone chipovete ni podminat .....

аааааааааааа ха ха ха х а по повод разводите :)

Ами конституцията? С конституцията какво става? Каквото и да ви казват това е противозаконно.

Velizar Stoilov si vyrshi rabotata dobre. Poznavam go oshte ot banka Biochim (ot predi 10 godini). Jelaia mu uspeh i kuraj da raboti za edna po-hubava Sofia, kakvoto e jelanieto na vsichki ni.

e da ama Boiko niama da go globiat nali? :)!!!!

BRAVO. Odobrqvam

Искам и една да ми монтират в кенефа и да се предава и миризмата като пърдам.

E sega ste se uvelichat razvodite v Sofiq.

да ви го турим в говорния орган

За нас мутр/ес/ите не се отнася !!!

КОСТОВ Е ВИНОВЕН