Саркози: Избран съм не да коментирам развода си

Френският президент Никола Саркози отказа да коментира пред представители на пресата развода си със Сесилия Саркози, който беше оповестен вчера.

Обратно в новината

Коментари - Саркози: Избран съм не да коментирам развода си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво коментирате. Човек да го хване срам, като че си нямате собствени проблеми.

Sesiliya bila inteligentna jena!Sesiliya e edna hiena,koyato vinagi e tirsila predi vsichko izgoda viv vrizkite si.Nikoga ne e izpitvala istinska lyubov kim e din mij i nikoga ne e bila obichana istinski.Liceto i v nikakiv sluchay ne izlichva ni nay-malko inteligentnost!Napro dosta prostovata osanka na jena-nevristenichka, koyato si misli che vsichki okolo neya sa tvari a tya e specialno sizdadena ot boga.

Направиха ми впечатление по медиите елементарните жестове на Саркози! Той наистина я обича! Когато човек обича му е трудно да прощава! Разбирам го напълно! Никола заслужава до себе си стойностен човек, който да го разбира като обича не само Франция, но и цяла Европа! Това определено не е шавливата Сесилия! Да върви в Щатите да си върти опашката където иска! Никола ще срещне Супер Жена!

Аз също съм щастливо разведен и съм доволен, че например никой вече не ми харчи изкараните с труд немалко пари. И вместо да получа признание получавам мусене, мрънкане и киселеене без ясна причина. Но това е крайна мярка, а не просто да кажем: Ох сега нещо се чуствам в особено духовно състояние - и хоп веднага развод. Причините трябва да са наистина дълбоки и непреодолими и трайни. А колкото до отношението към жените в България ще ви кажа едно: В много развити европейски страни е по-зле. Там жените много трудно се реализират в професии, основно са домакини. Тук само като погледнеш в държавния и банковия сектор (вкл. и ръководството) над 50% от работещите са жени - това го няма почти никъде (някой да ми покаже жена банкер извън България).

Сесилия е интелигентна жена. Саркози ми изглежда много деспотичен и някакъв луд, затова жената си взима шапката и си отива.

Почакали са с развода докато мине президентската кампания. Всеки е получил каквото иска: Саркози титлата, а жена му - свободата! Нека ги оставим сами да се наслаждават на това, което са постигнали.

PO- DOBRE E DA SI SAM, I DA ZNAESH CHE SI SAM,- OTKOLKOTO DA SI S NIAKOGO , S KOITO SHTE SE CHUVSTVASH SAM.

SESILIA E NEOBIKNOVENA, INTELIGENTNA JENA JENA. VEROIATNO SLAVATA NA SAPRUGA I IA KARA DA SE CHUVSTVA OSTITENA OT EDIN NORMALEN JIVOT. KARIERATA I SLAVATA POCHTI VINAGI IMAT MNOGO VISOKA CENA. .. I BEZ PRAVO NA IZBOR. ZA MEN I DVAMATA SA HUBAVI HORA. BOG DA IM DAVA SILI DA POSRESHTNAT, TOVA KOETO JIVOTA IM PODNASIA.

Не зная дали 6666 се е развеждал/а, но аз съм една от щастливо разведените.Много по- добре е , въпреки трудностите! Заслужава си - така съм си АЗ, не ме депресира един ужасен характер.Работя, издържам децата си , позволявам си разходки и почивки/ без да разчитам на ,, спонсор,,/. Пожелавам си един добър човек до мен! И на вас желая да се чувствате така , както мен - доволна , успяла , щастлива!

Че си е мошеник саркози,мошеник е . Явява се той пред избирателите на франция с красива съпруга до него и народа го възприема като глава на добро семейство и му се доверява,като гласува за него. Ако съпругата му по време на предизборната кампания не беше до него,аз съм сигурен,а и той е бил сигурен,че нямаше да стане президент. Т.е. той съвсем съзнателно измами народа на Франция.

CHOVEKA E FRANTCUZIN VSE PAK ! IMA PRAVO NA LYUBOVNITCA ,A ZASHTO NE DVE...

Ако сега нещата са се изродили заради мизерията и духовния и ценностен упадьк, то тьрсете причината в тези тенденции. Този текст е част от общия контекст, нали? Смятам, че деликатно посочвам, че в момента не е точно така. Вьпрос на стил. Аз вьобще не смятам, че медиите и особено рекламите от типа, който Вие цитирате както и различни публицистични, диалогични и прочие начинания адекватно отразяват мисленето на по-интелигентната част от обществото. Вие уважавате жената. В противн случай не бихте реагирали така. А за брак на Саркози? Има едно правило: 'Когато си в Рим, прави както правят римляните. След като си влязал в политическата класа ще се дьржиш според нейните правила. Това се отнася за мадам Саркози сьщо.

Нашето общество уважавало жената ли? Ти май нещо си сляп, глух и живееш под някой камък. Нека ти дам едно мааалко примерченце за уваженитето на обществото към българските жени: Диалог в реклама по националните телевизии за определена марка мастика: Как са напращелиии И са сочни ДАМИ И ГОСПОДА, УВАЖЕНИЕТО ПРОСТО СТРУИ ОТ ЕКРАНА! Що се отнася до бившето семейство Саркози, личния им живот си е тяхна работа. Той е прав да скръцне на журналистите. Колкото до бабичките, разбирането, че един брак трябва да се запази заради децата, независимо колко са нещастни съпрузите е останка от патриархално-комунис морал, демек лицемерие, с което са ви промити мозъците. Жал ми е за вас.

И какво толкова е станало?Развеждат се милиони хора,няма да са първите,няма да са и последните!

Мадам, принципите сьществуват за да се спазват, а кралиците се развеждат само в будоарните романи. Стана модно да се говори, че бьлгарката е тормозена и нефеминизирана. Знаете ли едно време на село как обикновено се е решавал вьпросьт с физическия тормоз? Ами когато тормозникьт е излизал от крьчмата роднините или акраните на роднините на малтретираната сьпруга са го ступвали в тьмното и той веднага е разбирал защо. Нашето общество винаги е уважавало жената. Ако сега нещата са се изродили заради мизерията и духовния и ценностен упадьк, то тьрсете причината в тези тенденции, но не правете генерални обобщения без да сте наясно.

Аз мисля, че мадам Саркози трябваше да постави за четири години престижа на Франция над личните си интереси. Затова сьществува и фразата благородството задьлжава. Г-жа Клинтьн в онзи неприятен скандал показа здрав разум и класа. Това тук е махаленска история.

Ти колко пъти си се женил и развеждал? Колко деца имаш (които да делиш с друг)? Като минеш по този път, ще разбереш доста неща на практика, за които в момента само теоритизираш.

Hahaha, bivsha manekenka ne haresva svetlinite na projektorite, DA BE!

Нека уточним, вярно е, че има хора от Тошово време и нека не бързаме да ги затриваме!Да са живи и здрави,а кой кога и по кой режим да се роди не избира сам.Не се ли усещате, че вие също като тези бабички искате да наложите личните си разбирания по отношение на това кой ,кога ,дали да се развежда или не.Нека оставим всеки за себе си да прецени и да реши този толкова личен въпрос. Аз също съм баба (а не бабичка)от времето Тошово и познавам не малко млади хора ,които не се решават и днес да се разведат, но не заради обществото, а от свои си лични съображения.И въпросът не е да спасят брака си, защото много често привидно брака е спасен, но нещата в семейството остават формални.Въпросът е да се намери решение на проблемите при добра воля и желание от двете страни с ясното съзнание за допуснатите грешки.При всички случаи обаче това означава бракът да е сключен при взаимна любов,доверие и уважение, които са запазени.А иначе никой не е застрахован от грешки.

Масово медиите се нахвърлят на жълтото.Вместо истинска информация за важните проблеми ни заливат с клюки формирайки чалга общество.Сериен, малообразован тъпоумник затънал в простотии-идеален бачкатор и послушен гласоподавател-това е крайната цел.

Какво ли има да се коментира?Не се обичат повече и толкова.....всеки си хваща пътя!

evala na Sarko!prav e 4oveka, kak me kefi kak nasoli mediite

Много добре. Явно Сесилия е доста палава и под светлините на прожекторите трудно ще и е да кръшка незабелязано. Затова пък Саркози е симпатяга и покрай него сега пърхат млади и хубави сладурчета, а всъщото време се е разкарала шавливата му поливинка!? Още един прекрасен ход за Сарко, но този път дошълл му наготово.

Porednata ku4ka

НЕКА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ТОЛКОВА ОТ ЛИЧИНИЯ ЖИВОТ НА ХОРАТА!Я ДА ВИДИМ КАКВА Е СТАТИСТИКАТА ЗА РАЗВОДИТЕ-ТЕ НЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ ОСТАНАЛИТЕ СЕМЕЙСТВА!И БРАВО,ЗА СМЕЛОСТТА ДА ГО ОБЯВЯТ ПУБЛИЧНО!БРАВО!

Нашите бабички със стари разбирания за развода веднага нададоха вой-Как може да прави такива неща тая кучка?Развратниц и др.подобни глупости!Няма значение каква дама е Сесилия-и на нея може да не и върви в любовта/брака/!Ние още робуваме/поне някои/на тия изтъркани принципи-Заради децата да не се развеждаме,ако ще и с валяк да мине през нас любящият нисъпруг!Това трябваше отдавна да е забравено,но има още бабички от Тошово време!Кралици се влюбват и развеждат и какво?!Няма нищо вечно-Същото важи и за любовта!Българките знам са най-малтритирани от съпрузите си/физически,секс тормоз и др./то е заради бабешките разбирания!Децата страдат още повече като гледат тормоза,така че няма полза от понасянето на тормоза!Само развод!Щом не са намерили начин да спасят брака си-Кулутурните французи се развеждат по взаимно съгласиеи Готово!Ако беше Бай Ганьо цяла Б-я щеше да разбере,че се развежда!

SARKO PRILICHA NA NAPOLEON... I EDINIA DREBEN I DRUGIA .... I EDINIA PETEL I DRUGIA... I EDINIA JENEN ZA KUCHKA (SESILIA) I DRUGIA (JOSEPHINE) ..... NISHTO NOVO VAV FRANCE OT VREMETO NA GAIUS JULIUS CEASAR.....:))))))))

Горкичкия Саркози толкова я обича...тогава защо любовницата му Анн Фулда чака от него дете ?!? Между другото това ще е второто му ИЗВЪНБРАЧНО дете...

най - неОбикновено курве Защо цял свят се занимава с една курвенска история ???

най - неОбикновено курве Защо цял свят се занимава с една курвенска история ???

най - неОбикновено курве Защо цял свят се занимава с една курвенска история ???

?

НЕКА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ТОЛКОВА ОТ ЛИЧИНИЯ ЖИВОТ НА ХОРАТА!Я ДА ВИДИМ КАКВА Е СТАТИСТИКАТА ЗА РАЗВОДИТЕ-ТЕ НЕ СЕ ОТЛИЧАВАТ ОТ ОСТАНАЛИТЕ СЕМЕЙСТВА!И БРАВО,ЗА СМЕЛОСТТА ДА ГО ОБЯВЯТ ПУБЛИЧНО!БРАВО!