Пловдив е сред най-добрите европейски дестинации

Пловдив е в Топ 3 на класация "Най-добра европейска дестинация 2016", съобщиха от пресцентъра на общината.

Обратно в новината

Коментари - Пловдив е сред най-добрите европейски дестинации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кого е правена тази класация не се съобщава.Как да вярваш в такъв случай.

Добрата европейска дестинация е тази, която гарантира качество на живот на своите граждани, а не единствено на своите управници...както е в Пловдив. Защо Пловдив изостава от София, Варна, Бургас, Стара Загора, та дори и от Габрово по ниво на средна заплата???? Дайте статистиката за качеството на живота в Пловдив, а не хвалби без реална полза за хората.

.. Защото доста кадърни пловдивчани се изнесоха ОКОНЧАТЕЛНО от града и настъпиха кауните от равното поле и простоватичките и наивни хора от планината и помашките райони! Много селяния се настани в Пловдив и това е голата истина

изостава. Е това са данни на НСИ. За някои хора са неверни естесвено ко ли разбират хората то НСИ.

град без летище- няма място на туристическата карта на Европа, камо ли на света! Един провинциален град, достъпен само с автомобили или автобус- за какъв туризъм говорим въобще? За колко време се стига с влак от 3-те международни летища в България- поне 2 часа от столицата- от морските няма нужда да ги смятаме! Направиха Ви летище софианци като слънце и не можахте и 3-те международни линии да запазите? Само претенции у пловдивчани и тупане по гърдите колко сме велики! Срам, срам, срам, огледайте се в огледалото!

е те тук си падат, да са гърци, италианци, римляни, турци и всякаква други. А кога ще станат пловдивчани не се знае. Хаха ФИЛИБЕ!

ДРЕВЕН И ВЕЧЕН !

Топ цигания! В Столипиново водят ли ги туристите?! А смрадта на пикня като вървиш по пешеходната улица от 6-ти семпември към паметника, мръсотията наоколо, че и в стария град?!

Е айде сега, все някой недоволен! Ти ходил ли си по света, в различни градове, големи и малки, туристически и не толкова? Мислиш че там си нямат "Столипиново" ли? Аман от мрънкачи, все за нещо трябва да измрънкат, уж "съвестно казвайки истината"! Добре, че чужденците, посещаващи Пловдив, изобщо не се интересуват от вашите старчески оплаквания!

Дете на 2,5 г. е починало от грип в Пловдив!

Това пък какво общо има с новината? Този трагичен случай може да се случи навсякъде по света, както в най-богатата и "уредена" държава, така и в най-бедната, и изобщо няма връзка с това какъв е Пловдив.

таз работа само ние у България ли я знаем и сами на себе си ли говорим? Хехе Filbe - PLOVDIV. Ааааа ето сега разбраф защо на инфорамционните електронни табла пише на латиница PLOVDIV. Щот чакаме да дойдат ама и ние незнаем кои!

Никакъв град е старата. Част само която се руши