Христо убит с куршум в сърцето, братовчед му вече е обвиняем

20-годишният Христо Борецов, който с братовчед си Бойко се опита да ограби инкасо автомобил в Средец, е починал от кръвозагуба. Младежът бе прострелян от гард.

Обратно в новината

Коментари - Христо убит с куршум в сърцето, братовчед му вече е обвиняем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво викат повечето от вас, ама ако там наблизо бяхте вие или някой от семействата ви и хвърчаха куршуми покрай вас дали така щяхте да разсъждавате!? Да тия двамата са искали да откраднат, но дали е имало ситуация на неизбежна отбрана за охранителите, и защо са стреляли в гръб когато тия двамата пишман-крадци са бягали?! Не е проблем и по-късно полицията да ги прибере крадците! Така щеше да се спаси един живот, който така нелепо е отнет и то когато не е имало кражба!! Аз също съм имал оръжие и знам, че то се използва само при неизбежна отбрана и с пропорционална сила - т.е. ако другия срещу теб и той извади оръжие! В противен случай си е чисто убийство и то в гръб!

Че тия двамата братовчеди са крадци - крадци са, ама след като не са искали да убиват, нямали са оръжие и са бягали, защо тези охранители са стреляли в тях? И то не със стоп патрони а с бойни куршуми!

Браво на инкасо-охранителите!Така се върши тая работа.Наглеците нападатели да се респектират брутално,да поощряваме самоотбраната,лична и служебна,макар че май закона не е съвсем точен и ясен в това отношение.Все пак хората са си свършили работата,срещу тия двамата,които иначе били много прилични,ноооооо .......... не съвсем.

Защо на градовете не са повдигнати обвинения за убийство а на фермерите баща и син е повдигнато?

Абе, защо пишете глупости? "Проектилът е разкъсал сърцето и белия дроб на момчето,..." И как с РАЗКЪСАНО СЪРЦЕ е пробягал 200 метра? Хайде малко по-леко с изхвърлянията!!!

трябва да го съжаляваме ли или какво?!