Турски депутат кандидатства за Летище Пловдив

Турският депутат Ибрахим Кьошдере ще кандидатства с фирмата си за концесия за "Летище Пловдив", която транспортното министерство ще обяви в началото на 2016 г.

Обратно в новината

Коментари - Турски депутат кандидатства за Летище Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Защо не го дадоха на китайците..." Защото България се турцизира от 1990 год. под контрола на Сащ и Израел. Водещи в случая са масоните.

НЕ! НЕ! НЕ! НЕ! НЕ!

НЕ! НЕ! Твърдо НЕ на инвестиции, концесии, продажби на имоти на т.н. бизнесмени от вражески нам държави и най-вече турски!

Абе ..."аман"от тези турци .....да си взима летище в Турция и да сваля руски самолети..., ние тук "не ги щем тия...." Дано Путин да има "мерак " за това летище, ще му е от полза

а нашите съседи са майстори.

Ало,защо толкова скрити коментари,какво ви тревожи толкова,да не обидим фесовете ли?

Странно заглавие! Какво искат да ни кажат ? Че раята трябва да се радва че идва господаря ли? Аз пък си мисля че гербаджиите като чуят за турци и то депутати си се разтреперват и скачат да ги посрещат с хляб и сол, а в вътрешния джоб са приготвили и вазелина.

Гит кьопек...!!!

Ербъс с 68 места?? Това бизнес вариант ли е? Или просто са 168.

Ами направо дайте и общината на концесия с бонус хотел наскоро реновиран и разширен.

първо турци, после атаентати

На хотел Тримонциум му изчезна надписа,а летището ще се превърне в най-голямата джамия с писта за кацане.

Баба Слава Севрюкова и Преподобна Стойна са предсказали:До Пловдив турско ще бъде ,Вез война.Ще бъде купено.Лъжливи политици ще разпродават икрадат държавата

Баба Слава Севрюкова и Преподобна Стойна са предсказали:До Пловдив турско ще бъде ,Вез война.Ще бъде купено.Лъжливи политици ще разпродават икрадат държавата

Ако не ви е срам - дайте го.

Като изключим турчина, всъщност новините не са лоши! Отдавна трябваше да има пловдивска авиокомпания, на това малко и прекрасно летище! И на мен ми е минавало през ума да инвестирам в такава, но като знам в България какви интриги са, и предпочитам да си чета новините отдалече!

Малоумници от Пловдив, вие луди ли сте?!? Какви турски депутати, какви евреи. Или не помните гад Зееви?! Всяко летище е стратегически обект, как ще го давате на ЧУЖДЕНЦИ?!? Боже , боже, опази България от алчни идиоти безродни!

ТИМ е много по-добре, нали? Наши, родни

Младостите! Ти не сващаш ли че концесията се одобрява от Министерски съвет сиреч от ГЕРБ.

Летището ще го вземат "едни израелски инвеститори".

SPRETE KONCESIATA