Задържаха младежи, пребили старец в автобус

Служители на столичното Пето районно управление задържаха двама криминално проявени след побой над 75-годишен мъж в градския транспорт.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха младежи, пребили старец в автобус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дядото с двамата биячи ли е бил в превозното средство,че не са им отвинтили главите на пишлеметата докато дойде полицията и ги поеме.

Спокойствие и само спокойствие! Ще се окаже, че всъщност старецът се е удрял сам в момчетата, защото е с деменция! А тях, разбира се, съдът ще пусне да си вървят по живо, по здраво!

Полицията си върши работата като лови бандюгите а прокуратура и съд ги пуска със договорката за парична гаранция в съотношение 60% от парите за съдиите 40% за държавата, за невиният потърпевш остава вкуса на гризнатото дърво

Прокуратурата и съдът правят това, което пише в закона. За твое сведение НЕСИ, тези които управляват полицията ТЕ същите пишат и законите. През последните 6 години това са бате ти Бойко и компания (наречена ГЕРБ). Въпрос с повишена трудност за теб НЕСИ : Защо бате Бойко и неговата класна ръководителка - шеф на народното събрание не променят законите, които и според мен са нарочно направени леки и неефективни ?

Тези няма да се поправят! Може да пребият и други! Най-добре, най-полезно за обществото е да бъдат ликвидирани! Никой няма полза от тях! Време е да се направят резервати, в които да се внедряват такива отрепки! И никакво излизане от там!

Като няма наказания ще престъпността ще расте...

На тия, дето са били циганьорите-награда да им се даде!!! Браво!! на тия, дето са били дядото-да ги смелят от бой!!!

А пък тролът, дето ги пише тия дивотии, него какво да го направим?!?

абе защо не наложат мярка за неотклонение направо на стареца и да похвалят момчетата? е гаси държавата

"Преди няколко месеца две момчета - на 16 и 17 години, пребиха семейство роми в автобус в столичния кв. "Дружба". Първоначално те бяха задържани, но по-късно освободени от съда." ЗАЩО? ЗАЩО? ЗАЩООО???

И какво от това като са ги задържали??!! Поне да ги пребият от бой и после ще ги пуснат!

Ами иначе как ще ги водят криминално проявени?