Махат лодките за разходка от Ропотамо

Махат лодките за разходка на фирма "Венис Марина" по река Ропотамо след съдебно решение от 27 юли. Очаква се акция по принудително изкарване на лодките.

Обратно в новината

Коментари - Махат лодките за разходка от Ропотамо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно е, че държавата по принцип не защитава държавните интереси или интересите на народа. Ясно е също, че не ги е*е и за природата, защото не биха допуснали безразборното изсичане на гори и много други дейност, които явно увреждат природата, в крайна сметка и средата, в която живеем ние. В случая, според мен е хубаво да има такива услуги, като тази, която искат да премахнат, въпросът е държавата да я контролира, но не да съсипва и търговеца, защото все пак той трябва да има стимул да я поддържа и развива, с цел да повиши печалбата си, което е нормално, но съответно и приходите в държавната хазна ще се увеличат. Просто: трябва ясни правила, трябва да се спазват, както от физическите и юридическите лица, така и от държавата.

Ясни правила има, но държава и по-точно ДЪРЖАВНОСТ няма. Има само лични интереси. НО.....всеки ще си го получи рано или късно.

Интересно ... дали ще подходят по същия начин и на Камчия ?...

Правилно, хахахаха ако не е бизнес на Бойко или ДПС бизнеса се ЗАБРАНЯВАААА АААА АААА.

Съгласна съм, но защо всички безумия са по време на летния сезон?Ограждения,премахване на лодки,(които впрочем са едно от малкото атракции по Южното Черноморие) и какво ли още ни очаква?.....

Да махнат всички частници от резерватите управлението да е държавно.

няма такова нещо като държавно. Веднъж само да назначат чичо Митко за шеф на "държавното" и чичо Митко грабва пушката, телефона и отива да стреля елени. Телефона е ако случайно някой се обади за бракониерство, да му кажат да се махне овреме. За мое най голямо съжаление, държавата само трябва да контролира - ако контролира и стопанисва едновременно става зле.