Отпушват ”Александър Малинов” през август

"Движението по бул. "Александър Малинов" в ж. к. "Младост" ще се нормализира в началото на август, когато изцяло ще завърши разширението на булеварда"

Обратно в новината

Коментари - Отпушват ”Александър Малинов” през август | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След предишният ремонт(преди няколко месеца) светофарите започнаха координирано да те хващат винаги на червено, да видим какво ще стане сега.

Отпушват през август, запушват през септември малко по-нагоре, този филм сме го гледали вече.

А какво му е на трамвайното трасе по Борис ІІІ, че не разбрах? Останал е само един кофти участък между Бъкстон и Красно село, както и цялото трасе по бул.Македония - двете са общо сигурно 1 км максимум. Останалата част е в супер състояние и трамваите се движат прибрано и бързо! Единственият проблем, който бави трамваите са светофарите при Околовръстния път и двата несвързани светофара при Лагера и Гешов!

Това можем ,това правим.Ремонти безконечни и кражби.Друго нищо.

В момента при Верона разбиват чисто новия тротоар и засадени цветя, които бяха направени преди около 2 месеца! Това е, за да вържат двете части на Малинов. ОК, но аз питам кому беше нужно преди 2 месеца да ги строят в завършен вид като можеше да направят нещо временно?

Имало е едни пари за "наще хора" и е трябвало да бъдат усвоени. При положение , че се знаеше от всички и се работеше по този булевард това си е абсолютно взимане на кинти.

Още май ми стана ясно, че ще го разбият съвсем скоро. Да бяха оправили 200м тротоар някъде из квартала, вместо да хабят парите...нали не са техни, дреме им...

Абе ам те разширават ли го??? аз си мислех че се ебвт с троторара. е как ще заврът три платна там? Или може би рейса ще се движи едновременно в две платна но те ще нарисуват три!!! Точно както направиха на кръговото на 4ти км където нарисуваха 4 платна и го "разшириха", пък то от татовно време там кръговото си е 3 платна!

Просто джигитите ще карате по-внимателно и ще се научите да си седите в лентата.

Пено, как е хавата в общината? Има ли работа днес?

общинарчета, всеки един започнат ремонт от вас е пирон в ковчега ви. Лъсва бездарието и ограниченото ви мислене. Организация на движението - нулева, качество на изпълнение - ниско, стойност на СМР.... ами дайте КС на необвързани фирми и вижте какво ще се получи - справка басейн Червено знаме. И един риторичен въпрос: "Харесва ли ви ремонта по Витошка?" - писането с малка буква е просто защото не ви уважавам.... хич.

Проблем беше да се махне пешеходната пътека ( и светофара ) на 43-ти блок по Малинов? Толкова ли беше трудно да се направи надлез като на ХМС? Или пак ще затваряме Малинов? А може и още нови светофари да се наредят, тези са малко!!!

И като цъфне супер дупер комплекса на мястото на Деницата в Младост....и кварталът ще умре направо.

супер с турски пари според Фандъка ще е супер градинката до автокъщата до HIT Младост и правят нов път като решиха да е озеленяване

Ще видим, колко ще се нормализира, с тази честота на светофарите по Малинов.

Верно прави се, НО НА КАКВА ЦЕНА??? Нови рейсчета по 204, НО НА КАКВА ЦЕНА???

А кога ще пътуваме нормално по линия 204 СТИГА С ТОЯ ТЕРОР

Само мрънкачи и комуняри. Все недоволна тая измет!

Желая да поканя г-жа Фандъкова да поживее една седмица в Младост. На маймуни ни направиха.

Тва "на маймуни ни направихте" много прилича на "кой ми сра в гащите"...

А какво стана с бул.Дондуков?

Мисля, че края на септември началото на октомври ще го започнат.

Аз не знам защо като харчите милиони левове и се биете в гърдите не направихте поне един пешеходен надлез в участъка между бул.Копенхаген и Околовръстен път,а пак оставихте пешеходни пътеки на магистрала и прескачащи мантинелите пашеходци на ОМВ при Корабчето.

800 м за месец?!? Въпиюща наглост, но като чух шефа на Трейс груп да казва "Вие какво искате? Да свършим работа за 2 седмици и хората да отидат на борсата ли?" и всичко ми се изясни...

какво озеленяване ще се извърши като току що похарчихте няколко десетки лева за да павирате зелената ивица мецду платната

Ремонтите по Малинов са вече 3 години. Защо се ремонтират участъци, които бяха ремонтирани и пуснати през ноември? Не че дупките не бяха се отворили още след месец де

Eументарно Уотсън - за да могат приятелските фирми да усвояват паричките. За това винаги ще има дупки и нужда от ремонти - няма да свършат.