БСП ще избира между 15 кандидати за кмет

БСП ще избира от 15 имена кандидата си за кмет на София на местните избори. Сред тях са известни имена като Корнелия Нинова, Янаки Стоилов и Евгения Живкова.

Обратно в новината

Коментари - БСП ще избира между 15 кандидати за кмет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо лично - можеше да й сложат друга снимка....

Само немислещи могат да предлагат Кадиев за кандидат кмет на София-едно видимо с просто око недоразумение.

Подкрепям с две ръце! Пълно недоразумение.

Леле, тая леличка на снимката е много страшна и хищна. Като дядо си, който може би и е баща /кръвосмешение може би/. А иначе списъкът е зловещ. Само свирепи плячкаджии, начело с аграрната леличка Корнелия Нинова.

столична община се цоца здраво

при невъзможсността за явяване на кандидат явявал се два пъти и не спечелил КАДИрЕВ отпада, явно няма идея за какво иде реч партийният съвет на социалистите

Докато гърците избират правителства, които защитават техните интереси активно, ние се чудим кога ще завърши съсипването на държавата ни.....

' бсп и кмет на софия - от сега насетне е оксиморон

СПОРЕД МЕН ФАНДЪКОВА ВЕЧЕ СЕ ПОИЗМОРИ И Е РЕДНО ДА СИ ПООТПОЧИНЕ МАЛКО..... НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ КМЕТ ЗАТОВА ТРЯБВАТ НОВИ ПЕРСОНИ .ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МАНДАТА НЕ Е НЕОБХОДИМО,НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ НИЩО НОВАТОРСКО АМИ ЕДНИ И СЪЩИ ЛИЦА В ОБЩИНАТА !!!!

Понякога БСП успяват да бъдат много смешни :)

Ужасно много нови лица, даже се чудя, кого да избера. Тази партия продължава да се самоунищожава. Не мога да разбера, как успяха да изкарат повече от 100 години и сега съвсем самички, без външна намеса да се закрият. С тези стари муцунки не става! Ама не може да пуснете нови, защото Вие просто няма, какво да правите. Вие не можете нищо да правите....или можете....да управлявате държава...ужас!

Предлагам Пеевски,поне той си има пари и няма да крадне със гъза си като Фъндъка,и по фамилията може да я разберете каква е!!!

Неоспорима логика Пеевски е екстра, защото като е крал сега няма да краде!!!! Атакистите винаги успявате да изненадате с тъпотия!

Залагам на Владимир Живков

Най-подходящ е Георги Кадиев!

насища конкурса с участници. По този начин компенсира липсата на качество с количество и се мъчи да увеличи шанса си за успех. Наздраве другарю Миков!

Фамилията Живкови отново на власт! Софиянци масово ще гласуват за БСП!!!

:))))))))))))))))))))))))))))))))

Успех!

Е кандидатурата на Евгения Живкова! Една успяла и интелигентна жена! За разлика от сегашната селска даскалица, инсталирана от Боци Тиквата!

успяла...?????????????????? с парите на народа......... а всички бяхме равни по времето на дядо й.......... писна ми от наглеци... всичките милионери в партията работниците и селяните

БСП за пореден птът ще демонстрира единство. Избраният кандидат ще събере 99,99% от гласовете срещу 0,01% за невалидните бюлетини.

Не виждам избираем кандидат от този списък!

ЖЕНИ ЖИВКОВА! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ!