Откриха ”Квадрат 500”, билетът - 10 лева

Новата Национална галерия "Квадрат 500" беше официално открита, следобед в деня на откриването посещенията бяха безплатни. Входът е 10 лева.

Обратно в новината

Коментари - Откриха ”Квадрат 500”, билетът - 10 лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази министър Чилова, която не различава художник от музикант сигурно има голяяяяяяяяям принос :)

Обещано значи направено. Името си е екстра, сградата е перфектна. При толкова много туристи в София, ще се избие за една година. Тихо троловете.

Вчера посетих изложбата и се възхитих от това бижу.Браво да Вежди Рашидов,че направи такава красива експозиция ,вместо поредната чалготека.Толкова много зали,толкова стойносни картини.Всичко е прекрасно.Само името на галерията ако може да смени,защото квадрат 500 ми звучи като парцел в регулация за строителство.

И за какво е такасата от 10 лева(5 евро)? Ако някой не знае входът в Лувъра е 8 евро( под 16 лева). Е, ама кварата е нещо повече от Лувъра, за него са мислили кубични глави със заоблени ръбове!

10 лв. много ли ти се струва?

Разбира се, че е много! Както писах входа в Лувъра е 16 лева. Има ли разлика между Лувъра и тази експозиция с недомислено име? И вероятно има някаква малка разлика между доходите на французи и българи?

отвратителен текст! като че тези министри са някакви герои... като че всичко заради тях се прави, за да си четат името по новините - нямам думи!

Поздравления ! П.С. Тролове да не се хабят в коментари, а да свършат нещо полезно за себе си като посетят "Квадрат 500" !

Надявам се скоро да узреят някои властимащи - за съжаление, глави и това крайно тъпо име "Квадрат 500" да бъде заменено с друго - смислено.

вярно кой малоумник измисли това невзрачно име на галерията - "Квадрат 500", по тъпо име не съм чувал, като го чета не ми идва нищо смислено в него ....сменете го това име бе примерно на Национална художествена галерия "Произведения на изкуството" или нещо такова да се знае че вътре има картини и склуптури

Името е измислено от квадpатната тиква вежди pашидов

Името "Квадрант 5" би избило рибата в конкретния случай и е по-добър вариант от сегашния квадрат, да съм знаел да участвам.

като стане куб 1500 тогава ще отида

Името е такова,защото е измислено от хора с квадратни глави.Ще е интересно да се знае кои са те.

Това име 500 ще е култово. Имаме 5-тоъгълния 7моник , а сега ще имаме и 500-ъгълния квадратоник.

Въпросът е защо не си с усмиителна риза?

Дано да си струва експозицията, защото в НХГ /Двореца/ нямаше нищо за гледане, а все пак в случая билетът ще е 10 лв, ако дам тия пари и вътре има 3 картини в три зали ще стане скандал.

Браво, за 15 години една сграда . Колко ли струва проекта - предполагам колкото да се построи една атомна централа

По-тъпо име не можаха ли да дадат на галерията?

+1 Koй гений реши да даде име с някакви координати или адрес?!? Що за модернизъм или просто оригиналност?