Коментари - Шофьори колабират на кормилото от жегите | dnes.dir.bg
назад

Шофьори колабират на кормилото от жегите

Четирима шофьори колабираха по време на движение и предизвикаха катастрофи в Пловдив, съобщиха от Бърза помощ.

Обратно в новината

Коментари - Шофьори колабират на кормилото от жегите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жегата е нормална!на по колко години сте че да не знаете лято с такива температури - 10???а като прочета някой религиозен коментар и се сещам колко глупави и болни хора има сред нас.при толо лято вече се пише за имагинерния ад... кво ще стане ако се изсипе риба от въздуха (феномен причинен от торнадо, каквито няма за сега в България)?ще настъпи края на света ли?адски отчаяни хора има, който се крият зад полата на господ.хора това са слънчеви лъчи и живеем в 21 век, където са известни някви физични закони, не е никъв ад.доло в дясно на мониторите ви има часовник, като отидете на него с мишката и като цъкнете два пъти там, ще видите и коя година е ако не знаете.

Дечица мили, не стойте по форумите да ръсите недоумици, а се ограмотявайте и информирайте преди това. За незнание в убилище биха ви писали 2, а в живота просто ще ви съпътстват беди. Сега не ви дреме за нищо, утре ще е късно да ви задреме. Та, по-пестеливо със самочувствието го раздавайте или поне го подплатете!!!

Кой ли каза че в България останали само идиотите и циганите. Елате ги вижте и ги познайте по твърдия говор.

ИМА КЛИМАТИЦИ !!!

ВСИЧКИ ЩЕ ГОРИМ В АДА ЗАРАДИ ОБЕЗУМЯЛАТА И СВИРЕПА ЧОВЕШКА РАСА, КОЯТО СЕ ОКАЗА НЕГОДНА И НЕЩАСТНА КЪМ ПЛАНЕТАТА. СЛЕДВАЩАТА ТРЕТА ВОЙНА ЩЕ Е ИМЕННО ЗА ВОДАТА! НЯМА НЕ НАКАЗАНО ЗЛО ХОРА!

Карам си аз опелчето и гледам една разцицела се блондинка полуразсъблечена, лелеее изкочи ми езика. И изведнъж - прас - в мерджана на един спрял на червено. Кво мислите, че казах на него и на КАТ - естествено, че съм колабирал... то май беше КЪЛБОлирал, щото все ония две големи кълбета ми са пред очите...

Ако обичайно организмът на човека изпарява 2-2,5 литра влага за едно денонощие,то в горещините или при големи физически натоварвания това количество достига до 4 л.за 24 часа.Учените са пресметнали,че при1 л.загуба на течноста започва да ни мъчи жажда,при 2л.намалява умствената дейност, при 3л.започва виене на свят,а при 4л. са възможни сърдечни пристапи или дори зауба на съзнание. Според специалисти най-доброто средство за утоляване на жаждата е чая без значение дали е топъл или студен.Също и консумацията на много плодове.

Знаете ли каква статия ще се получи, ако Първанов посети Гоце Делчев?

КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗДЪРЖИТЕ ЩЕ УМИРАТЕ!!! ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР И ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ-ОЦЕЛЯВАТ САМО НАЙ-СИЛНИТЕ!!!

Айде пак стария рефрен-селяните са виновни за жегата,за дъжда ,снега и т.н.Като си повтаряте това,да не ви става по-хладно?Умрял някой за смрадливата София.Аз живея в 80 хиляден град,на 1 час път от морето , в къща с двор,с дървета и цветя, не бих я сменил за някой софийски панел.

ТОВА Е НАЧАЛОТО,ИМА ВРЕМЕ,В БИБЛИЯТА Е НАПИСАНО.

Прав си, освен 2000 год, е имало и доста други топли години(дори преди още да се заговори за глобално затопляне), а сега за разлика от няколко десети от градуса и или най-много от 1 градус в температурните рекорди се правият сензации, и се създава ненужна истерия, психясват населението ..... глупости, пълни глупости

Stiga ste se vajkali! Normalno e hora da kolabirat pri tezi zhegi, kogato sa stari. No ako mladite kolabirat, togava gi pregledajte da ne sa prepili. Cjala zima pukat i pijat tija mladezhi, kato dojde ljatoto kolabirat. Stiga vetche s tija gevezeluci! Edin shofjor trjabva da znae, tche shtom e zad volana toj trjabva psihitcheski i fizitcheski da e zdrav. A goljama tchast ot mladoto naselenie se hrani nezdravoslovno i upotrebjava prekaleno mnogo alkohol. Pri tezi eksogenni faktori njama kakvo da se tchudite, tche shofjori kolabirali sled kato fizitcheskoto sustojanie e v katastrofalno polozhenie.

Селяните в София са виновни за жегите! Вън селяните от София! Заради вас, смрадливи селяндури, се топят релсите на трамваите! Заради вас и вашият мек говор е горещо в София! Вие скапани селяни сте виновни за глобалното затопляне! Колко по-хладно беше когато ви нямаше вас в София! :))))))))))

селяните сме на село и дишаме чист въздух -вие се пържете и ни завиждайте

Нищо им няма на шоферите, пили са до късно и не са си доспали. Не е чак толкова жега, пийте вода, чайове, не пушете, не пийте алкохол и това е.

В жегата и силно истудена бира,става какво- АНЕВРИЗЪМ и Мрак.

Vedomstvoto na Blizalkov da izstrelia speshno niakolko zenitni raketi za da se predizvika dazd. Ako tova ne pomogne da se bombardira yazovirnata stena na yazov ir Iskar i Sofia shte se ohladi. Predi tova sas zapoved na kmeta vseki sofianec da nosi na glavatya si polietilenov plik s led za ohlazdane. Da se zatvoriat magazinite i darzavnite uchrezdenie naselenieto da ne preyazda, a cennite darzavni mutri da ne poluchat toplinni udari.

Минко и До Минко са адски прави. Ако се реализират техните препоръки в София ще стане по-спокойно и няма да е толкова горещо и задушно. Успех!

abe po-dobre toplo, otkolkoto studeno.

Бай Шиле, явно антиразработката на тази разработка на военните е силно изстудена бира Каменица-нормалн знаят защо, надявам се да ни охлади слънчесалите мозъци и глави. Ха наздраве!

Поздравления!! Абе много цървули в София станаха и замириса на пръчове. И по всички медии, улици, превозни средства се сипе такъв диалект, че не знаеш в кой край на света се намираш, а вече превзеха и държавата. Огледайте си шефовете и вижте от кое село са се пръкнали, та искаме всичко да ни върви. Хем драпат за София, хем я плюят чукундурите, пък се и обиждат като им кажеш галош. Благодар

В Русия съм...в Русия съм...това е разработка на военните,тихо да не чуят!В Русия съм...!

jvno vsi4ki sme slan4asali! Polivajte se,ako ne s voda,moge i s bira.Nazdrave!

Abe kakvo go udarihte na religia??!!!Vie v chas li ste?Novinata niama nishto obshto s tova!Prosto e toplo!

Да полеят на Първанов главата. Вън селяните от София

dosta ste typichki ... nali ako relsite se razshirqt shte trqbva baq parichki da se dadat osthe dogodina za remonti ... a ulicite kato ne se izmia - golqm praz !

Савле, не бъди така сигурен! Прочети притчата за митаря и фарисея, пък обърни специално внимание на коментара на Христос, че току виж свършил си в ада!

Уж сьм чел и стария и новия завет па никьде невидях да се споменава за ад и рай.Там пише че при второто пришествие на Христос той ще вьзскреси всички умрели,праведните за вечен живот и заедно с останалите живи ще вземе сьс себе си,а грешните ще вьзскреси за да бьдат наказани.Така че внимавайте на есен за кой ще гласувате,за неверниците комунисти или за добрите демократите.

Релсите и без жега са си криви.

Чудя се, тези адски жеги не са ли плод на някакви поредни опити, които си правят с нас, или пък аз съм се побъркал от жегите и повсеместните проблеми в тази анормална дъражава? Пък кога и някога ще се оправим ли само Господ може да каже.

Не съм и няма да отида. Но в Библията пише, че ако хората не се покаят от греховете си, след смъртта на тялото, душата отива в ада. А там ако отидеш, - няма връщане. Не те съветвам да опитваш.

Улиците няма да се сетят да измият - релсите ще ми поливат!

Никой не спазва тези забрани. Нека някои от тези, който са ги написали да се повози по улиците да види, че е пълно с тежкотоварни камиони от разни строежи, които не стига че правят задръствания, но и замърсяват пътищата.

Ти от къде знаеш - да не си бил там?

В ада е доста по-горещо. Но ако хората не се покаят от греховете си, просто ще отидат там и то - завинаги.

kakvo tolkova im e extremnoto na temperaturite? normalni sa za kraia na iuli. aman ot isteria i otvlichane na vnimanieto ot mnogo po vajni temi.

hora,drajte se ,sled lo6oto idva hybavoto!!!