С метро до ”Младост 4” от 8 май

Метроотсечката от ж.к. Младост 1 - „Бизнес парк София” ще бъде открита на 8 май, а в края на август бул."Ал. Малинов" ще е 6-шестлентов до Околовръстното шосе.

Обратно в новината

Коментари - С метро до ”Младост 4” от 8 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А от кога ще пътуваме нормално, с нормални автобуси по линия 204 ???

В другия ми живот .Столарски си плаща, стига мрънкахте.

Голям всезнайко се направи! Що не си гледаш пенсийката ами акъли даваш! Вашето поколение все много можете, все всичко знаете и накрая- нищо налице!Четете си руските книжки и си мислете колко сте велики!Жалка история!

Да го пускат, че не се издържа вече.

Дано тази отсечка да върши работа, а не като метрото до летището, което е построено в нищото и на спирките няма пътници. Общинарите не се ли усетиха, че трасето можеше да се направи по друг начин!? В района на терминал 1 работят хиляди хора, които щяха да ползват метрото и по този начин щеше да има повече приходи за нови отсечки?! Или трябваше да се бият в гърдите, че са направили метро и сами да си ръкопляскат, нищо че то не върши работа. За по-младите, които не знаят ще напомня, че основните тунели/ при НДК, Централна гара, в центъра/ бяха прокопани още при соца, а после превърнати в базари за всякакви боклуци. Б.Б. направи пластмасовите "гъсеници" и свърза тунелите. Толкова ли не можеше да се направи такава "гъсеница" и до терминал 1 /и там има пътници/ или отново обслужихме нечии интереси!?

"а в края на август бул."Ал. Малинов" ще е 6-шестлентов до Околовръстното шосе. " -------------- Да, но тапата при Била-Макдоналдс си остава, даже е по-зле след ремонта.

Ще се возиш на метро. Никъде по света до центъра не се ходи с кола. Ходи се с обществен транспорт.

А ако ходи до малашевци или и за там да фане метрото ? Що всичко трябва да е по центъра ? Тапата при макдоналдс си е тапа. Аз например работя на бул. България и почти никакъв транспорт няма до тук освен 7-мицата трамвай и трябва направя минимум 3 прекачвания за да стигна. А с кола от младост стигам за 20 минути.

Не знам колко ще е ширк Малинов, но с тия светофари през 5 метра е пълна малоумщина, повтарям МАЛОУМЩИНА Е ДА ИМА СВЕТОФАРИ ПРЕЗ 5 метра на който и да е булевард!

...и нямаш абсолютно никакъв шанс да ги минеш тези светофари на веднъж, всеки те хваща на червено!

Сериозно-в ню Йорк-дори на уолстрийт светофарите са през 20 метра. В Лондон-също. Няма да ходиш с кола,, ще ходиш със метро. В метрото няма светофари. как да се регулира потока от коли без светофари?

Просто намали скоростта и ще ги хващаш всичките на зелено. Има си зелена вълна която ако караш със нормална скорост се хваща. Но в БГ всеки за някъде бърза, и като караш на празната отсечка с 80-100км/ч накрая всички се набиват на МакДоналдс.

Къде я видя таз зелена вълна бре, момко?

Една хубава и позитивна новина рано сутринта.Това отклонение ще бъде много удобно за работещите в бизнеспарка.Дано скоро за започне и строителството за 3 диаметър.

Всичко това са пушилки за отклоняване вниманието на трудящите се. През социализама младежта се включваше в социалистическото серевнование и научно техническия прогрес.Много трудови колективи работеха по насрещният план.Внедряваха се Саратовската система и почина на Злобин.Беше осигурена почивката на трудящите се.Вьв ведомствените почивни станций на планина и море хората и техните семейства почиваха организирано и се развиваше културна дейност.В столовата на почивната станция се даваше калорична и питателна храна кебапчета се даваха през ден.

Така де-а ако си против режима-пращаха в социалистическите концлагери. Дори и великия Димитър Талев комунистите го пратиха в концлагера Куциян. В университетите номенкатурата влизаше без конкурс-с предимство, комунистиеските синчета не служиха в казармата-докато другите ходеха войници по 2 години робия. Станишев беше ли войник? За недоволство от режима кореняк -софиянци ги изселваха от София. В магазините нямаше нищо, за носене на дънки-милицията биеше. За разказан виц пращаха в затвора. Предимство и привилегии беше за комунистическата номенклатура.

Нима сега не е същото, всички приближени до управляващите се блажат, а бедните стават все по-бедни. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони. Да вярно, стария режим имаше неприятни последици върху някои хора, но масата имаше работа, дом и спокойствие.

Поздравления за поредния изключителен успех на Йорданка Фандъкова - най-добрият кмет на София след Бойко Борисов! Съграденото от ГЕРБ ще пребъде във вековете, за да ползва и радва и идните поколения! Гордеем се с вас!

Откраднатото от ГРОБ-евронезнамкаквоси ще го ползват и пра-пра-пра-пра.... внуците им.

Успех е. Да го беше направил Тодор живков метрото. Защо не го направи? Брюксел ни направи метрото-с европари, ми що Съветския Съюз не ни направи метрото? Булевард Александър Малинов -днес се разширява, а още Тодор Живков беше обещал да го направи 3 ленти две платна-защо не го направи бай Тошо? При бай тошо строителни войски работиха безплатно-така,че дори и при наличие на безплатен труд Живковистите не успяхте едно метро да направите.

Какво ли ще стане ако всички пътуващи в метрото пръднат изведнъж и едновременно?

заглавие в дир.бг: "Терористи пуснаха биологично оръжие в метрото".

Просто на същите хора ще им велзе обратно през други дупки. Няма да се счупят стъкла, защото действат законите за запазване на обема при постоянно налягане и температура.

Продължението на бул. Малинов трябваше да се изпълни със строителството на метрото. Г-жа Фандъкова да си спомни обещанието при стартирането на продължението на тази отсечка и това се работеше до към есента, когато "някой реши че може да вземе двапъти пари за една и съща работа"! На кръстовището с Младост 2 и 3 бе предвидено продължението на Ал. Малинов, но само няколко дни преди пускане на булеварда през есента някой реши да не се продължава и там се поставиха плочки и тротоари. Сега на 9-ти май ще се разрушат тези тротоари и ще започне продължението на булеварда! Е ... много с богати и всичко това е от гърба на данъкоплатеца! Браво господа кметове, архитекти, директори на Метрополитена и прочие??? Докога така???

Този тротоар е широк 30 см.

Абе пенсии,има ли нещо от което да не разбирате и да не го нахрачите???На вас живота ви е минал само в в злоба и оплаквания.....ами като сте недоволни направете както повече от 2 милиона българи-ЕМИГРИРАЙТЕ там където е още комунизъм и си живейте живота който ви харесва,никой няма да ви спре дори и помощи за изнасянето ви ще съберем

"Великият" квартал Младост 4 винаги си е бил и ще бъде със задръствания!!!

Като не искаш задръствания-марш на село откъдето идваш

Хубаво ще има метро, ама защо никой не пише за убития тази сутрин пред Кауфланд?

Какво те интересува. Гробар ли си?

Наистина имаше тяло сутринта в девет часа там, макар да смятам че коментара ти не е за тази новина.

г-жо Фъндъкова Призовете КМЕТА на район ВРЪБНИЦА и НАДЕЖДА да се хване в работа и да оправи малките улици или Вие заповядаите в тези столични райони и вижте с очите си каква разруха и гняз е там на темата път. Затова че не сме в центъра на София предполагам че нищо няма да се направи тоест кервана си върви ит.н......

Няма лошо да се разшири Малинов, но защо пак има светофари през 10 м. ?

Ако се махнат светофарите трябва да се направи кръгово движение а място за това няма....или да се направи кръстовище на две нива,пари няма или пенсионерите от всички младости ще ги съберат?

хар ха място за кръгово имар желание няма

защото кметицата е кукла на конци