Пускат Пеещите фонтани срещу заплащане

Туроператори и частни лица ще имат възможност да използват Пеещите фонтани срещу заплащане, обяви кметът на Пловдив Иван Тотев.

Обратно в новината

Коментари - Пускат Пеещите фонтани срещу заплащане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Урааааа. Ще има баня.

СЕЛСКАТА БАНЯ , О КЕФ И си пуснете песента и всичко си идва по реда и кмета и даскала и попа.

браво на кмета, Пловдив става все по-хубав от както е тоя кмет, колко мошеници се изредиха преди него и никой не пусна фонтаните толкова години ...

Ами то повечето, май смятат и този кмет, (как му беше името) за мошенник.

Да, този кмет изби рибата, майни! Особено с данъците, които са най-високите в цяла България, дори от софийските са по-високи! ...Ама добре се рекламира иначе с нашите пари - украсява града с това-онова и си го приписва после като заслуга ... Как обаче ще си плащаме високите данъци, за това изобщо не му пука!

Ами с чужди пари така се прави.Бръкни си в джоба,и ще те питам тогава,каква песен ще пееш.

Личи че сме смотана държава. В центъра на града се изливат една камара пари, а в по отдалечените квартали и в старите квартали да се чудиш къде се намираш. Същата история е и с наливането на пари в общинските градчета, а в селцата да го духат както се казва глупаците. Това е показателно колко сме глупави.

ами в нормалните държави обикновено е така - центъра на градовете е най-хубав и най-много пари се наливат там, точно затова се казва "център" ;)

хехе е начи трябва да сме на първо място в света за най-нормална държава хаха.

Колко "нормални" държави си посетил, че имаш такова НЕНОРМАЛНО мнение!

Няма пари за у вас в Столипиноео.

Разбира се, че ще се заплаща, когато е в извънработно време. Мисля, че така е и в Търново...Това е приход за Пловдив, само така!

А защо трябва да се плаща? Нали са инвестирани общински (сиреч наши) пари и Европейски фондове?

Защото всеки "мангал" може да поиска да му ги пуснат - сеир да става, а това, както казваш, ще се плаща от нас.

Щом е за пари ... всичко може, що да не им ги пуснат ... нали си плащат. Трябва да избием ремонта ... 8,5 млн. са това ей :)