26-годишен моторист загина на ”Кукленско шосе”

26-годишен моторист загина на място при катастрофа на бул. „Кукленско шосе“ в Пловдив снощи.

Обратно в новината

Коментари - 26-годишен моторист загина на ”Кукленско шосе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нещо се досетих гледаики преди време клипове в йоутубе. защо не започнем ние да си сложим камери в автомобилите били то евтини както например правят руснаците. тогава дори този които ви подминава с превишена скорост може да баде подведен под отговорност. замислих се сериозно да си сложа аз едничка *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

като е бил без регистрационни номера защо сте сложили снимка на мотор ц номер бе тапаци такива.ако нямате снимка на мотора не слагаите никаква. само си ми пишете и вие едни. не че и полицията в тази даржава варши нещо, само плащаме за бездеиствие. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Рева на мотора се чуваше чак в Коматево, правили са си гонки както редовно се случва на това място . Бог да го прости, но ако не се вземат мерки срещу такива камикадзета , все повече ще умират.

Като не знаеш изобщо защо коментираш. Нямало е гонка, нямало е рев на мотор. И не е бил СТРАСТЕН РОКЕР. БЕШЕ ЛУД ПО BMW-TA. И само да уточня , че полицията и следователите отново не са си свършили работата както трябва.

Страстен рокер, обичал моторите... и се самозабравил, превърнал натовареното шосе в мотописта... Бог да го прости... и да бъде за урок на останалите. Съболезнования на семейството.

Аман от такива боклуци по пътя - с коли, мотори... ! Карат като луди без изобщо да се съобразяват дали са в населено място! А пешеходците около тях? Колкото и камери да сложат, фишове, глоби, катаджии - нищо няма да се промени! Човекът сам не осъзнае ли, че високите скорости УБИВАТ.... Незнам, тъжно е!

Еййй много ме дразните такива разбирачи. Компетентни във всичко. Като не знаеш изобщо защо коментираш. Нямало е гонка, нямало е рев на мотор, нямало е превишена скорост. И не е бил СТРАСТЕН РОКЕР. БЕШЕ ЛУД ПО BMW-TA. И само да уточня , че полицията и следователите отново не са си свършили работата както трябва.

Естествения подбор работи.

Обръщам се към ММ и 81 Мотора беше на негов приятел, той просто е искал да направи едно кръгче, но за съжаление с фатален край! И да скърбя истински тъй като ми е доста близък. Беше още дете с добро сърце и винаги е бил разумен и отговорен! На никой не го пожелавам. Болката и мъката е огромна.

Моите съболезнования на семейството му! Почивай в мир, Жоре и нека да си на по-добро място.

Мотоциклет без регистрационни табели - оттук нататък загубих интерес към "страстният рокер" и неговата съдба.

Алтернативно заглавие: Недисциплиниран водач на мотоциклет за пореден път зачерни друг участник в движението поради неспазване на ЗДП.

Снимката не е от тази катастрофа. Имаше я и миналата седмица в друга новина.

Всяка вечер след 21.00 ч. по Кукленско шосе се правят състезания с мотори.

Поредния...

Не съм злобен, а тъжен. Живея на булевард, където гърмящите децибели на мотористи те карат да подскачаш по всяко време на денонощието. Кошмар е, когато на другия ден си на работа, а са те будили стресово няколко пъти през нощта. Не одобрявам поведение, което е безотговорно към теб самия и към околните. Бог да го прости момчето.

Аз пък живея на улица където един с премахнати ауспуси си подгрява мотора точно като сложа детето да спи. И така по 10 минути поне, всичко ехти бръмчи прозорците вибрират - голям кеф. Много несъобразителна пасмина.

"Скърбят във Фейсбук"? Как става - с иконки за скръб ли? Някой дали и реално скърби.

Всеки ден минавам по този булевард. Пълно безумие да се кара мотор с повече от 80 км/ч. Участъкът, където е станала катастрофата е на вълни и дупки. Знам къде е била, защото минах 30 след нея.

Много съжалявам за момчето, дано почива в мир. Съболезнования на всички близки!

Съгласен съм че скоростта увлича, аз също карам мощна машина мотор и като навия масуря, мотора лети лети и ти с иска още повече да увеличиш скоростта и не мислиш за последствията..но ето едно малко камъче е достатъчно да ти отклони кормилото и си отиваш мърцина...Бог да прости момчето..нищо не може да се направи с мотористите, ние просто караме на късмет това е ....

а дупките? а калта по пътищата? Някои хора просто не мислят като карат по българските пътища. около Пловдив няма ли някое летище, което може да се ползва за писта?

дкми

Явно никога не си карал мотор :) Краста си е... то и аз не одобрявам тия, които летят, ама като по-млад и аз бях така. И ако баща ми не ми беше продал мотора, сигурно сега нямаше да ме има... тогава му се сърдех, ама сега осъзнавам, че го е направил за добро.... даде го за 100 лева, докато бях на училище :) Не беше кой знае какво - 350 кубика CZ, ама... си хващаше 130-140. Имам две падания (с по-ниска скорост за щастие), и наистина - като дадеш газ някак не усещаш скоростта... а по нашите пътища - това може да е фатално.

Летището не става. Нали е дал пари за да го чуят и видят в града. Показността е по-важна от самото каране.