Поредица от събития по повод 100 г. от геноцида

Столичната арменска общност организира поредица от събития по повод 100-годишнината от Геноцида над арменския народ от 18 до 24 април, съобщиха от в. "Ереван".

Обратно в новината

Коментари - Поредица от събития по повод 100 г. от геноцида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от турското посолство тук. Здраво са клали и избивани армениците от младотурците. За това и в Пловдив има читалище кръстено на Кемал Ататюрк. Гаврата е пълна и това си го заслужаваме 100% да ни наричаг роби и измет балканска.

най-големите джамии в България са бивши православни храмове но ние трябва да сме толератни - щото инак пак ятагана ще ядем - покорна главица сабя не я сече - не народ а РАЯ

Ебати и коментарите !

Съгласен... какво става с тоя народ български! Изтрещяха хората! Не истина какви коментари под такава статия...

А бе много се правим на толерантни за арменци и противните израелци какъв го търсят тук що не се махнат от България нали си имат изкуствени държави уж на всички им се повдига от тях

Геноцита върху българите е вече четвърт век и не се знае до кога ще продължи като имам в предвид колко е корава душата на българина.

Ама много кротки арменците в София... Комунизмът ги тресе още - що няма бдение пред парламента,а??? Що няма шествия ,за да затворят улици и булеварду, както ще е в Европа и САЩ,а??? -------

Много се напъват тези арменци, но 100 години малко балъци им се хванаха на наивната лъжа. Грешно е това събитие да се нарича геноцид, защото с нищо не е потвърдено. Необходимо е международно разследване на този случай, но арменците са против, защото ще им цъфне позорната лъжа пред цял свят.

Лъжеш се! Потвърдено е. Информирай се по темата и тогава пиши.

Турчин ли си или си просто жесток човек? Но явно си скаран с историческата истина! Прочети все пак стихотворението на Яворов "Арменци"!

Започвам да се убеждавам, че в повечето случаи няма разлика между двете. Учудвам се колко жестокост, шувенизъм и омраза има в турците. Не във всички разбира се, но в обезпокоително голяма част.

А не е ли геноцид това ,че от 9 милиона България се стопи с над 2,5.

100 годишнина от избиването на арменците помним, а 100 годишнината от избиването на тракийските българи през 1913г. я забравихме . . . . . !

Те празнуват 100 години геноцид - ние пък 250години - годим ги но ще ги стигнем

Такова нещо в Османската империя не е имало. Там е царяло дух толерантност и евроатлантизъм.

АФЕРИМ. МНОГО ТОЧНО СИ РЕКЪЛ.ЧЕ ТО ИЗБИВАНЕТО НА 600-700 ХИЛЯДИ ДУШИ СИ Е В РЕДА НА НЕЩАТА, РУТИНА ЗА НАШАТА КУЛТУРА. Я КАК СА Я ПОДКАРАЛИ БРАТЯТА ОТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.МАШАЛА.