Парното ще бъде спряно до дни

Топлофикация София планира да започне поетапно спиране на парното в средата на следващата седмица, след като бъдат изпълнени определените за това условия.

Обратно в новината

Коментари - Парното ще бъде спряно до дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Ние сме го спрели още през декември...

Е това е тристаен апартамент с два работещи радиатори сметка - 350.00лв. Като в апартамента живее баба, която постоянно върти кранчетата и спира двата работещи радиатори. Инетересно ми е каква ще е изравнителната сметка.

Сметката ми за парно за м.март е по-висока, отколкото за декември и януари. Това не се е случвало никога досега и се казва наглост. Явно в края на сезона искат за заработят добри пари....

Сметката за март е най-високата за целия отоплителен сезон.

Приятелю, и при мен положението е същото! мартенската е най-висока от всички месеци с парно! Надули са ги яко, защото от 1 април има някакво уж намаление. Крадат ни като за последно! Отгоре на всичкото са ни лепнали съобщение за новите тарифи за дялово разпределение - по 6 лева на топломер, 2 лева за водомер и 12 лева за партидата!!!!! Това си е направо пладнешки грабеж! До кога ще търпим да ни грабят тези мошеници!?

бърз фалит за тези нагли крадци

Рекета спира следващата седмица до откриване на новия рекетьорски сезон на есен.

Понеже ще ме цензурират от дира, затова културно - Топлофикация, изпращам поздрави на всички женски същества по ваша семейна линия, държейки се за мъжкия си полов орган и мислейки как еякулирам върху фактурата.

От следващият сезон,спирате да плащате европейското право е на наша сттана!

Г-жо Фандъкова, бихте ли платили парно 95,00 лв. за апартамент, в който никой не живее и има дистанционно измерване, т.е. има достъп до отчитане. Така поемаме премий. Как пращаме вода в размер на 45,00лв. в същия този апартамент в който от 3 год не се живее. Равносметка 140,00лв. разход - за празен апартамент. Пропуснах - всеки месец 0,50лв.електроенергия.

Много ми е чудно-кой цъка тия минуси-Вальо топлото да не е!?

цъка ги Вальо, на когото му е топло :)))

Фалит, одит, съд ! ! !

Аааа,сакън,как ще го спирате!?При тая жега,що да не платим още за подгряване на сградата?

Сметка 190 лева за тристаен апартамент само с един работещ от време на време радиатор. Питам се колко ли ще бъдат двете изравнителни сметки, които ще ми пратят крадците от топлофикация.Но те си имат чадър от политици и общинари, а ние - обикновените потребители нямаме кой да ни защити, остава сами да излезем на улицата и да протестираме - предлагам сега като спрат парното, повече да не го пускат!

99 лв с топлата вода за тристаен с 2 постоянно работещи радиатори и един от време на време..

- за какво са? Затова, че на мен ми е топло и завиждате ли? Истината за парното е една - ползвате всички в блока - по-топло ви е и плащате по-малко. Минусите не ме интересуват - топло ми е и не мисля, че е скъпо!

оооо, ти си добре... а как ти се струва 125 лв. сградна инсталация?

Спокойно има и по-зле. Тристаен апартамен с откачени три радиатора и сметка от топлофикация 266лв за март месец.

Сметките за Март са най-високи за целия отоплителен сезон - защо ? Омбудсмана ? Спиш ли ?

то затова му се плаща да спи...

С/ките за март са с 10-25% по-високи от тези за февруари. За ап. от 79 м2, който е необитаем, с/ката за сградна инсталация за март е 90 лв.! Другарю Премиер, можете ли да обясните на нас, редовно ползващите соф. градски транспорт, как е възможно това и къде другаде го има по света (не само в Европа)?!

При тия температури аз не съм си пускал радиаторите повече от 2(две) седмици. Съседите споделят същото. Сигурно всички домакинства в софия от седмица поне не си пускат парното и заради температурите и заради семейния бюджет! Какво чака топлофЕкация!?!?!? Топли земята с подземните топлопроводи и после ще стовари тези малоумни разходи върху абонатите за "общите части" Мародери - кожодери !

Сметките за март са готови - моята е с 18% по-висока от най-високата до сега в този отоплителен сезон!!! Защо?!?!?! Заради новите цени ли сега се надписват?!?!? Нали никой не си мисли, че след изравнителната сметка ще му връщат пари?!?! Докога ще продължава това беззаконие в тази общинска фирма, госпожо кмет?!?!?

Абсолютна подигравка, без радиатори сме, цяла зима само за подгряване на вода и някаква сгр. инсталация плащаме 60-65лв. За март като най-студен 70лв. По тръбите топло не е имало цяла зима.

Лъже, Мами, Краде.

Ако може и лятото да не го спират това парно ... мошенници!