Бандит преби жестоко жена в ”Младост”

Неизвестен мъж е нападнал и пребил жена в столичния квартал "Младост". Инцидентът се е разиграл след мръкване.

Обратно в новината

Коментари - Бандит преби жестоко жена в ”Младост” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами малцинствен е...И какво?Ще го хванат,той ще опищи света,че е дискриминиран,ама пари за адвокат има,и пак е навън... Тая пасмина се разви на наш гръб като въшки на мърляв миндил. Който и не мисли да се чисти. Демократичното общество е губещо общество. То е културно и високоразвито,но прекалено хуманно,за да се защитава АДЕКВАТНО от дребните си вътрешни врагове.Които напоследък станаха толкова много,че градовете се обърнаха на анклави-демек,извън тях просто не става за живот. И самото общество е проядено от криворазбрана мода и суетност.Рекламирайте още контрацептиви-при българката с 2 дечица циганката е хвърлила 7 а туркинята-4-5... След има-няма 20 години ние сме си живо Косово! Но и цяла Европа-след 40-50 години...

Дали не е от малцинството??

Западна Европа се ислямизира и циганизира. Народите им се топят и техните правителствата са принудени да си внасят афро-азиатски троглодити щото нема кой да бачка. Това е голата истина, а вие сте се закъхарили за България,тя отдавна е отписана!

много коментари има по темата - 79 заедно с моя. Напишете в търсачката "пребиха младост" и ще видите, че откак се е появило първото съобщение във всички медии (тъй като черпят информация от един и същи пул), то е с еднакъв текст навсякъде и никакво развитие по случая. Къде в Младост, най-важното - какво се случва с жената, какво е развитиети по случая, или това е следствена тайна - не разбирам, може и да е така. Затова пък от медиите не слизат съобщения относно други наистина ужасни събития, коиео също имат следствени тайни, но за които явно някой се е погрижил да проследява. Да те ударят убийствено жестоко на смрачаване, без да си се забърквал с мошеници, без да си летял на самолет и той да се е разбил (не казвам, че не е трагично и ужасно!) - но това не е ли също така ужасно и случващо се България, сред нас?

Двадесет и пет години демоНкраДция и ето ги резултатите - шепа богаташи, а останалата част от населението живее в мизерия, пенсионерите едва връзват двата края с жалките си пенсии, здравеопазването е в окаяно състояние, образованието - същото нещо., престъпността се вихри, по селата - напаст от цигански набези, а държавата е безучастна. Най-лошото е, че в България има все по-малко българи - поради поголовно бягство на Запад /заради работа и адекватното заплащане, дори и най-черната/ и демографската криза, която се дължи на гореспоменатото.

Съгласен! Но по трагичното е, че ако върнеш лентата, ще видиш как за същия период (25 години) преди Горбачов от страната на Пурко сме се превърнали в икономика от световна класа - за спорта дори не говоря. Нека ми цъкат минуси, нека френетично пискливо твърдят до транс, че през соца нищо не е построено - фактите са налице! Още не могат да дотрошат направеното тогава! Защото каквото не могат да отнесат - трошат!

и да не е мангуста пак е някой боклук, който обикаля с множество присъди и който си е дружка с милиционерите. Не виждам нито едно доказателство, че не става дума за неуспешен опит за убийство но това даже не е и тема за псевдоправосъдието в булгаристан.. да не говорим, че на всеки му е ясна причината защо новината е в пета глуха, а на първа се спами за цацаратурата, отричаща репресия срещу някакъв си журналист от прованса

Самите цигани НЕ желаят да се интегрират - а и защо ли? Получават социални помощи по какви ли не пътища и начини, "ухажват" ги преди избори, а такъв израз като "обществено полезен труд" за България е чуждица! Че и Крумови да станат законите, като няма кой да ги прилага - кел файда...

Мечтая си за полиция като парижката - безкомпромисна и на място - и не се обръщат на другата страна като видят проблем! Мечтая си за полиция като германската - още по-безкомпромисна.......

Мечтай си за правителства като немското и френското!

ако не инвестираме пари в образование и работа за ромите не ни чакат добри времена. Трябва всеобхватни мерки за ромските деца за образование и откъсване от средата.

ако не успеем да интегрираме циганите, които явно също не го искат, но продължават с кражбите, нападенията , грабежите и т.н. Ако държавният апарат не свърши своята работа , за да реши този наболял проблем веднъж и завинаги, аз предвиждам, че ще се стигне до гражданска война и саморазправа. Защото, колкото и да са търпеливи и толерантни хората ще им писне и ще вземат нещата в свои ръце. Може сравнението да не се хареса на някои хора , но мислете за този проблем като за проблема с бездомните кучета... - те крадът, размножават се безразборно, нападат и убиват хора...

ако покажат процентите раждаемост от 2000 насам ще знаете че има точно 5 години на разположение за това което си написал

Не се заблуждавайте. Циганите НЕ желаят да се интегрират в обществото.

че малцинството може да интегрира мнозинството! Защо не се казва, какъв е процентът родени българчета, циганчета, турчета?! Защо не се споменава реалната цифра на циганското население?! Защо си закриваме очите, че вече почти сме на ръба на малцинството?!

Потенциално има около 100 000 заподозрени, постоянни граждани и избиратели на щат срещу заплащане. Жената да пие една студена вода и дано се оправи, защото шанс да хванат поредния м....л почти няма.

То дори и да го хванат, все тая. Последици за него няма да има никакви!!!

Държавата се е сринала напълно. Всичко е прогнило от безхаберие и корупция. Да се е чуло за такива набези, кражби и убийства, извършени от цигани в някоя друга държава от ЕС? Има, но не като у нас. Единични случаи. Но там ц;иганите си знаят мястото, защото, ако не спазват законите хем ги пребиват от бой, хем гният по занданите с години. А тука са се разпасали като бесни кучета мръсниците мръсни. Управата ни нека си затваря очите, то това, което започна преди 25 години ще има все някакъв край. Положението стана нетърпимо. Пари няма за нас работещите, за пенсионерите, работили и внасяли 40 години осигуровните си, а ни принуждават да издържаме мангалите, които се плодят ежегодно. До кога, господа управляващи ще нехаете. Мангасарите ще стигнат и до жълтите павета. Времето не е далече.

А спомняте ли си във Франция, как арестуваха българските цигани за кражбите и грабежите? Само, че тук са електорат на политиците и затова никой не ги закача. А и Местан ще излезе на трибуната на НС да ги защитава. Няма да има оправия в държавата.

Не мога да намеря информация дали някоя от нашите полит-формации от типа "от ден до пладне" имат разработена разумна стратегия за вместването на циганите в нормално съвременно общество. Интегриране, тоест. Или поне да работят по такава стратегия. С участието на самите цигани. Или поне да имат смислени виждания. Или поне някакви виждания ... Освен предизборния "юруш" ... Защото нещата излизат от контрол, а и расте нахъсано младо циганско поколение, ако ме разбирате. И тогава няма да ни е до стратегии ...

"циганите са гръбнака на комунизма!" : сталин

Апелирам към БОЙКО БОРИСОВ да се заеме сериозни с циганите, защото става страшно положението. Скоро гледахме по телевизията как малки подрастващи циганчета крещят - българите на сапун. Хора, докато е рано да спрем циганската сган. Стават все по-нагли, крадат,убиват,безчинстват.

Много е страшно,особено зад метрото на бившия пазар в Младост. Тъмно е и има една кръчма ,която отвориха. Там редовно лежат пияни. Вечер и тягостно да се минава оттам. Така и не направиха читаво осветление и кварталът е западнал ужасно много ,с изключение около някои нови блокове. Кметицата на Младост явно е несменяема,корумпирана и нехаеща за квартала в който сме отраснали и живеем. Крайно време е ние ,съкварталците ,да се организираме и да си направим кварталът хубав и спокоен за живеене. Да си правим детските площадки,да свалим колите от тротоарите, да си сложим пейки и градинки,да го изчистим и подредим. Да изгоним наркоманите,пияниците и бандитите . Нека наистина си помогнем сами,за да ни помогнат и другите .

Но това е призив да вземете властта! От тези, които кой знае защо я имат. Или да си създадете паралелна власт - но няма да ви го позволят. Защото сме демокрация ... Няма да имате пари - поне не достатъчно. Доброволен труд? Хм ... Материали? ...? А идеята е добра, ноо ... И ще ви разкажат играта. Трудно се живее в условията на демокрация ...

" да си създадете паралелна власт - но няма да ви го позволят. Защото сме демокрация ... " Така е наборе. През комунизма се разрешаваше паралелна власт. Ама тая пуста демокрация... Много лошо ей! Друго си беше със съботниците: доброволен труд на воля... Който е роден роб, свободата ще му пречи. Затова Мойсей ги е местил от място на място докато робите си отидат и останат необременените... 40+ години, докато дойдат условията за демокрация. Пише си го в Книгата.

Напълно съм съгласна да поемем нещата в своите ръце.И аз съм израснала в този квартал и все още живея там.Изкарала съм прекрасно детство на детските площадки, които бяха с всякакви люлки, беседки, чешмички и други интересни съоръжения за игра, но най-важното е, че бяхме в пълна безопасност и родителите ни не се притесняваха да ни оставят до по-късните часове през лятото. Сега са разбити, разграбени и превзети от частни автомонтьори, които не плащат и стотинка данък.Да не говорим, че децата ни се прибират в определен час и то по-светло.... и сме в постоянна телефонна връзка с тях.Така, че ако можем да се организираме в някоя от социалните групи и да се опитаме да направим нещо по въпроса, аз съм за... и вярвам, че много други ще са съгласни.

Така ще е, докато циганите и кучетата имат повече права от обикновеният данъкоплатец!

Няма снимка или друга информация, но никак няма да се учудя ако е пак от електората на Местан.Въпреки че и българин или какъвто и да е заслужава най жестоко наказание.

Real Story: Младост 2, годината 2007, жена вика за помощ, че са я ограбили, а на долу търчи един "мургав". Беше настигнат след 500м. от 3-4 момчета, които меко казано го смазаха от "галене и милувки". Повикаха полиция, която първо им се скара, че са го били много и, че сега ще трябва да пишат дълги обяснения, после добави, че добре са направили, защото те не могат да си позволят такива волности, а друго решение срещу тази сган няма.

местане, милиционерче от тошовата дс, виж колко нагли, безнаказани убийци станаха избирателите на дпс... нали ги представлявате, нали ще ги интегрирате, нали ще се грижите за тях, нали ще ги образовате, нали работа ще им осигурявате, а то кво.... 20 кинта на човек и комисионна на тарторите за да пуснат вашата бюлети и след това бой по хората, щото били гладни... кво правите за хората които представлявате или само задници тъпкате..... ще е пръснат бе, наглецо

Всичко върви по план, парите за интеграция са усвоени!

Вчера съобщиха ,че София е най-добрия град за живеене. НЕ - София е най-опасния град за живеене. Полицията я няма на улицата, спинкат си полицаичетата и за това получават заплати...Крайно време е да ги събудим !!!

жена си, ако преди това не те е напляскала с точилката.

кРАЙНО ВРЕМЕ Е НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ПОНЕ СТОТИНА ПУБЛИЧНИ РАЗСТРЕЛА. нЯКОЛОКО ПОЛИТИКА , НЯКОЛКО БАНДИТА И ТАКА ..........................

кой ще го направи тоз разстрел ? И кои са чиляците дето требе да се разстрелят? Ама и ти едни ги ръсиш, смех, смех.

как кои са влизаш в парламента посочваш стотина който и да избереш няма да сбъркаш и след това разстрел

айде пак има да си драскаме

БРЦК

Въоръжавайте се - полицията е еднакво некадърна да намери извършител на обир или извършител на 'самозащита' при което нападателя е 'пострадал'. Какво предпочитате да бъдете ? Жертва или нещо друго ?

Какво се случва?? Вече всеки ден някъде у нас някой маймунгал пребива или УБИВА българин. Кой и кога ще предприеме някакви мерки?

На въпроса "кой?" - ние, настоящите и бъдещи жертви на циганската престъпност. На въпроса "кога?" - скоро. Трябва само още малко да ни писне. На семейството на нападнатата жена от вчера мъ е писнало.

БЪЛГАРИЯ!

Близо до мАсквА е така. Електоратът на промосковските партии не трябва да се пипа и може да вилнее на воля.

Къде за бога видя тук политика , Русия или каквото и да е подобно ,хайде кажи.

Живея в Младост 1 на горе-долу осветено място. Но ми се е налагало да минавам покрай блокове където е тъмно като в кучи... з! Няма нормално осветление, направо си е страшно ако си на някакво по-отдалечено място от спирка или от метрото.

Добре, а ти направи ли нещо да уведомиш някого, че осветлението еди къде си не работи ? Явно НЕ ! Давам ти веднага съвет просто на сайта на Улично осветление ЕАД има секция "Подай сигнал за авария", попълваш формата за обратна връзка и чакаш резултата.

Ако работи, като прословутия новоткрит сайт на ГОЕС, за дупки и липсващи шахти. Там може да си пускаш сигнали на воля и по някое време ще те чуе арменския поп.

Като подадох ситнала по мейла, казаха: "Утре идваме...." и след като го написах на хартиен онсител и до фЪНДЪКОВА, ми отговориха след три месеца, че: "Улично осветление-ЕАД не стопанисвало този район..." А данъци прибират, като за световно....ПАК ГЛАСУВАЙТЕ за КОЙ.......

Пет пъти съм подавал сигнал за калта и тъмнината в Хиподрума, писмено заявление до кметицата и те ми отговориха,ме са го оправили, а лампите не светят.

Ако са гладни и озверели и осветлението няма да те спаси, те и по светло нападат. Въпроса е да не се размножават ако не могат да си гледат децата. Защото тези мангуста необразовани, бедни след време ще са престъпници. Тази социална политика /последните 25г. / произвежда престъпност.

Всеки ден обири,побои,измами,но ...няма на кой да се оплачиш,защото е предопределено,че мерки не се вземат.В заключение "неизвестен извършител".Но привелегиите им се запазват,защото наште големи държавници се страхуват от тях,защото са въоражени от държавата.И така кой на когото надвие.Докога ще е така един Господ знае?

За жените и за полицаите - да притежават - ЕЛЕКТРОШОКОВИ ПАЛКИ, като средство за самозащита!

И за всеки смучай боен пистолет.

един приятел двама цигани го бяха свалили от колелото в Младост 4 - откраднаха му портфейла с изтеглена заплата, телефон и колелото. Циганьорите редовно грабят в Младост, особено в 4 част. Самозащитата Ви там си Ваша е лична отговорност.

обикалям с колелото постоянно...ама никой не иска да ми го вземе...все нямам късмет...мамата им.

В Младост-4, недалеч от последната спирка на автобусите, преди година-две се нанесоха за постоянно (преди това идваха само през лятото) един катун индианци. След като го направиха, районът бе залят от битова престъпност- кражби по мазета, от апартаменти, разбити автомобили, свалени гуми от тях... Попитайте смее ли някой след мръкване (особено ако е жена) да слезе на последната спирка и да тръгне пеш към Технополис... То си е направо за Беър Грилс... Въпрос: Общината какво прави толкова години? Отговор: Открива метро-спирки. Това е! Идват избори, мислете му как и за кой гласувате!!!

Мургав, а? Дали няма да е някой скандинавец тоя мургавелко? Егати и скапаната държава. Мангусите ще ни избият и ще ни направят на кайма, докато умните политици се налудуват и нахитруват.

и стрелба на месо инак ще ни изтребят м.нгалите

София е най-добрият град за живеене !

Ами ходи си у Каспичан.

Те обещаха първо че ще почнат да крадат и започнаха - никаква реакция! След това обещаха че ще започнат да ни убиват ако се опитаме да възпрепятстваме ограбването - също никаква реакция! Е, какво трябва да се случи "господа", дето сте на власт за да си размърдате малко ГЗ и да си свършите работата?!

Затова пък не слизат от сайтовете и пресата съобщения за т.нар, "хайлайф" и за чужди граждани, включително как са се сбили/убили, какво е състоянието им. С изключение на обикновените хора, които са нападани от бандити - там няма подробности - на коя улица, в колко часът, какво е станало по-нататък - не, защото не са пикантни!).

Преди четири дни ни нападна циганин в кв,Сухата река по същия начин и удари в главите ние бяхме две това стана на в 11,45 часа на обяд

Kрайно време е жените да се школоват малко по бойни изкуства. Преди време един бандит закачи една жена с малко дете на басейна в Дупница. Дамата отиде да си остави детето и като се върна го потроши от бой, резултата беше счупен крак и комоцио. Не знам дали има връзка, но след време въпросния бандит беше застрелян като куче на улицата с десет куршума в главата. Оттогава не съм чул някой да закача жени в Дупница.

В София, трябва да имаш очи и на гърба и задължително някакво средство за самозащита. За жените препоръчвам да си закупят лютив спрей, действа безотказно. След като напръскат нападателя, може спокойно да му скача трупешката с токчетата. Един съвет, късно вечер м/у блоковите пространства, не говорете по телефона, защото ви разсейва, ами бъдете внимателни.

А защо не си напишете, че е ЦИГАНИН, а мургав..!!

Защото може и арабин да е! Нали си ги докарахме и тях!!!

Може би е скандинавец!?

100% е циганин! До кога ще толерираме тези паразити?

Мургав бил а?

Да бе много се е пекъл на плажа човека