Стартира проектът за Голямата базилика

Всеки момент се очаква да започнат разкопки на Голямата базилика, обяви кметът на Пловдив Иван Тотев, който вчера е бил на среща в Министерството на културата.

Обратно в новината

Коментари - Стартира проектът за Голямата базилика | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се обяви конкурс за инвеститор! Стига с тия натрапвания на американски апетити! Само конкурсно начало! Да се пусне публична покана с условията и да поканят повече участници!

а конкурс?.....

Каквото трябва нека се направи,но хората нека видят това чудо.За всякакви глупости се намериха пари,а за такъв важен момент да се мълчи толкова време.

Стана ни доста ясно къде ще отидат находките:Ще бъде "България за Америка".

Това да не са ти братушките, дето на два пъти като ни "осовободиха" пребараха манастири и архиви и си ги отнесоха "домой" с чиста съвест

и фрау Меркел като си тръгнаха фашагите какво прибраха то тук? Та дай доказателства какво са прибрали руснаците ама само приказки говориш.

В музея няма нищо от американски земи, всички експонати са заграбени от съкровищата на другите народи- Египет, Гърция, страните от Стария свят - Месопотамия, Асирия и много други. Това грабене е ставало все с "помощи" за разкопки! Българската държава да даде пари, за да останат ценности в България! Ако няма, да се обяви сметка за доброволно набиране от българите! Да се поканят българските богати!