Младеж загина след удар на кола в каруца

19-годишен почина след катастрофа, станала между лек автомобил и каруца на пътя Средец - Бургас около 18.45 часа в четвъртък. Младежът е бил пътник в каруцата.

Обратно в новината

Коментари - Младеж загина след удар на кола в каруца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина г-жо Чалева - какъв е този "шофьор на каруца" дето сте го написали. Не ви ли писна да ви критикуват. Ми проверявайте си публикациите.

Какво е това "шофьор на каруцата"? Чак толкова елементарни може ли да сте?

"Шофьорът на каруцата" с каква категория я е управлявал ?

Е СТАНАЛО С ДОБИЧЕТО?

Докога тия цигански каруци по улиците, колко пъти се случва и в София да стават инциденти заради тях, а полицаите се правят на слепи мижитурките, защото не им се занимавало да пишат... но да си вземат заплатата не ги мързи?

И на мен на няколко пъти ми се е случвало това - да се размина на косъм в тъмното със сблъсък в каруца, просто луд късмет в последната секунда! В такъв момент се вбесявам и ми иде да ги стрелям с "Калашников" тия гнусни мангасари!

Оставете дебилите кой какви натъртвания получил или поумрял малко. Кажете коня как е? И има ли пострадали в колата. Какви са пораженията по автомобила и кой ще плаща щетите причинени от едно безразсъдство да препускаш без светлини/

Щото никой не глобява мангасарите и останалите каруцари, които масово арат без свеоотражатели, а и често карат разни стърчащи навън дървеса и железарии!