Дават на концесия спирките в София

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще предложи на Столичния общински съвет да бъдат отдадени на концесия спирките на Столичния градски транспорт.

Обратно в новината

Коментари - Дават на концесия спирките в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така както го разбирам - ЛаФкА е насреща

Тези в общината завихрят нова далавера!

След сагата с парите за допълнително пенсионно осигуряване ГЕРБ измисли още един иновативен начин да краде - от спирките на Градския транспорт. Евала!

даите и управлението на града на концеся!

А искам да бъда Директор на Водопад... може и на спирка....

ИДВАМ И ПРИ ВАС!!

Тротоарите и улиците също са в окаяно състояние. Хайде да ги отдадем на концесия! Въобще да отдадем на концесия всичко в България, понеже всичко е окаяно!

ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОТЪРСИ СМЕТКА НА ФАНДЪКОВА КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ РЕМОНТА НА СПИРКИТЕ КАКТО И ПОСТАВЯНЕТО НА ПОЛУРАБОТЕЩИТЕ ЕЛЕКТРОННИ ТАБЛА.

Спирките по крайните квартали пак ще изглеждат като на снимката, защото едва ли някой "концесионер" ще прояви интерес към тях. А покрай тези в централната част вече няма да може за се мине от лаФки.

Да задам един тъп въпрос. Защо общината не спести пари и да си свърши работата сама. А другите да духат супата. Как е, добре ли е така??

Ей ,,умници",до кога мислите да живеете? Стига с тези пари,не остана българин в България,само цигани,турци,вече сириици и т. н.

Поредната шарлатания!!!Важното е общината да не върши нищо,но да окраде нашите пари.Кметицата не счита за нужно да дава отчет за свършена работа и за какво харчат нашите пари.Стига толкова!Засрамете се!

Аха, и на всяка спирка "Лафка" така, че съвсем да не може да се минава по тротоарите

Веднага става ясно, че Лафките на Дилян Пеевски ще спечелят конкурса!!!

Не е изключено и той да е печелившия. И ха на бас, че този път нито "мрежовиците", нито "ранобудните" ще видят нещо нередно в това.

Кажете си го направо - обръча от фирми взима спирките в София. Вече все по-трудно ще става на ГЕРБ да прикрива подкрепата на ДПС.

Аман от хейтъри. По-добре ли е да чакаме под дъжда?

Мисли преди да драскаш! След време "концесионера"ще може да ти сложи такса за да стоиш на сухо.Голям шаран си.

Много ясно, че е по-добре, частни фирми да стопанисват общински терени. Айде за добива на цветни метали както и да е, приемам, че сме тъп народ и ни липсва ноу хау, та за т'ва ще се задоволим с концесионна такса. Обаче да не можеш да стопанисваш 15 кв.м. тротоар трябва да си бавноразвиващ се.