Съдът пусна нападателя на лекарката в Раковски

Районният съд в Пловдив пусна под гаранция от 300 лева 35-годишния Стоян Костадинов, обвинен в нанасяне на лека телесна повреда на д-р Божидара Пеевска.

Обратно в новината

Коментари - Съдът пусна нападателя на лекарката в Раковски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо са го пуснали?

дкми

Дано следващия път нападне близки на адвоката, който го е защитавал, и на съдията, който го е пуснал.

Няма ли възможност да осъдим съдята по някаква бързо производство?

Откъде може да си позволи адвокат, а няма пари за здравни?

гаранция че е лепнал сифилис на съдията.

Нима само аз познавам закона.Питам всички след като беше търсен ,заловен и безспорно е извършител на това престъпление защо изобщо трябва да иска мярка,а не му е внесен обвинителен акт и осъден на мига.Нима прокурорите и съдиите не са чели НПК.Ако не са то ги помолете да ходят на м..ната си.Извинявайте,но всичките тези изпълнения на представителите на тн съдебна система май са в интерес не на обществото,а на разбойниците.

В циганска държава, на кой да защитават правата?

не забравяйте, че има БХК. Та, ако лекар случайно набие циганин, нападнал го по време на дежурство, то срещу него ще има най-малкото дисциплинарно производство... Ако не и съдебно. Нещо изкривена ми се струва системата...

Хайде на бас, че ако за един месец пет пъти се появи заглавие: РОМИ ПРЕБИХА СЪДИЯ, веднага ще са налице всички предпоставки, за да ги задържат! Дано не съм лош пророк, но ми се струва, че това време идва съвсем скоро

Вече един бе прегазен като пресичал.

От твоите уста в Божиите уши.

Нямало опасност да се укрие. Ами защо тогава е похабен толкова полицейски ресурс да го издирва - не бил от Раковски, а от Александрово, ама не бил в Александрово, а в Симеоновград, ама не бил и в Симеоновград, та се предал. А за следващото заседание на съда ще го издирват половин година, ако не се "предаде".

Викаш линейка и казваш ЕГН - няма осигуровки, няма доктор,толкова е просто.Всички цигани не са внесли един лев,да търсят частен лекар и да си плащат та да видим дали ще бият.Аман от това племе.

Пуснали го под гаранция от 300 лева,сега той ще открадне 3000 и всичко е ок.Е няма такава държава....

Престъпно безотговорен, агресивен, винаги оправдаван от българския независим и много справедлив съд и понеже няма опасност да извърши друго престъпление, пуснат на свобода, защото е изключително ценно неговото присъствие по улици, институции и чужда собственост. Когато нарасне безочието им и започнат да нападат и съдии, и следователи, и прокурори, тогава може би ще чуем за осъден хулиган ром, моооже би...

докато не ги изколим за една вечер гнусните, мързеливи, крадливи а че и е.ливи изнасилвачи и побойници наречени роми в БГ :(((

Всяка Партия, ДПС, ГЕРБ, и останалите "управляващи" с тях, която подкрепя КРИМИНАЛНИТЕ Престъпления и ЗАЩИТАВА престъпника РАБОТИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ, дори СРЕЩУ СОБСТВЕННИТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛИ ! Защото те също са жертви на същите цигански Беззакония и Безнаказаност!

Ей,говняно-червено помиярче,циганите ги защитават ДПС заедно с твоята продажна "КЛОАКА"!

Пич, няма избори дет да не са спечелени с техните гласове.Нито сини, нито червени камо ли ГЕРБ биха били на власт без да се изръсят за кебапчета и кИфтета и некой друг лев преди изборите.Няма смисъл да се залъгваш..... жалко но факт. А дано се сети някой, че човек с две присъди и предстояща трета е време да бъде затворен за много дълго........... но едва ли.Няма държава, няма и закони

Евала, така се прави в единствената държава без държавно управление. Що не вземат да прекръстят държавата направо на Циганьория и всичко ще си дойде на мястото ?!

а може ли да му го върнем тъпкано, понеже съдът се прави на зает??

В живота е така...Или ние тях,или те нас...Очевидна/очевадно те нас вече 25 години.Ние,2-3 милиона балъци,подложени на жестока експлоатация,плащащи си чинно данъци,осигуривки,ток,вода,такса смет,билетчета,акцизи,такса детска градина и т.н и тн...Те-роми,магистрати,депутати и др.,смучещи от нас по изгброените по-горе пера.Докато палачинката не се обърне/С КРЪВ-ВСЕ ПАК НИЩО НЕ ИДВА ДАРОМ/,нещата няма да се променят!

Хубавец е,циганина.

Като изнасили дъщеря ти или сина ти, ще те питам тогава, "хубавец" ли е или не! Престъпника си е престъпник!

Дани, много ти са ниски стандартите бейби!

Твоите са високи така ли ?

След като има извършено и доказано закононарушение, следва да има и адекватно наказание реално приложено. Да видим какво ще излезе от тази работа.

Значи ДПС-то помогна на мангала/да съдейства на разследването/ и на на съдията,да го пусне/безплатно/!Ей,на това му викат-грижа,за човека!

вище му ехидната мутра да се търси

Абе вие не разбрахте ли, че в модерния свят си има йерархия, и ромите са над вас в йерархията бе! Истинските чорбаджии на света хич, ама хич не си падат по хората от европейски произход. Така че дупе бело да ви е яко!

Всичко е повече от елементарно. Съдиите искат да правят кариера, но много добре знаят, че изкачването в йерархията, зависи от много фактори, единият, които одобрението на Хелзинкския комитет. Направи ли ви впечатление, че отпърво не искаха да го намерят, но поради обществената нетърпимост, все пак го хванаха, ако въобще е се крил. Ако случаят не бе толкова злободневен, щяха да го потулят, както е в повечето случаи, когато извършителите на криминалното деяние са цигани..

АМА ТИЯ МАНГАЛИ СА ГОЛЕМИ МЪЖКАРИ, ВСЕ НА КОЛЕЖКИ НА-ЛИТАТ НА БОЙ. Я НЕКА ДОЙДЕ ПРИ МЕН В БОЛНИЦАТА ДА МЕ УДАРИ, ЩЕ МУ РАЗМАЖА ФИЗИОНОМИЯТА, ПЪК НЕКА ДА МЕ СЪДИ.

най често са на групи.

Б-г е пълна с рецедивисти.Престъпници с по няколко присъди са основните извършители на престъпления.Как съдиите не разбраха,че лакомията им за подкупи и леките присъди допринасят за огромната престъпност в България и те самите рано или късно също ще станат жертви на беззаконието!

Az 6te go reabilitiram s edin noj v guza!

Не, с един друго в гъза

Ако тоя има ауспух за чистене, не си цапай таковата. Той, бияча, не заслужава такава чест!

Най добре да има частни болници с охрана.Тогава тая измет няма и да си помисли да бие доктори и лекарки.А като нямат пари да ходят да ги лекуват техните руски американски или европейски братя сестри и други роднини.Джордж сорос цяла фондация им е направил с една едничка цел.Е такава като тоя и роднини всичко да им е без пари и да имат по 6-7 деца.

Тази получовек колко данъци и осигуровки е внесъл в държавата? Тъпата му кратуна знае ли как се става лекар? Циганията в бг няма край.

Браво, реабитилирайге го и сега!

Не прочете ли, че вече е реабилитиран и то два пъти. Даже за дисидент минава

По татово време тоя вече щеше да работи в Белене....на 12 часова смяна....и така 10-15 дълги години...ако изобщо ги преживее...имахме държава едно време, сега вече нямаме.

Абсолютен боклук за пртетопяване - това виждам аз.

Безобразие!Този съд заслужава един хубав цигански бой,тогава ще види,че хем боли,хем унижението ти пари душата.

Ами те мангустите от какво да ги е страх сега-ша бият наред ама да почнат от полицаите и господата на съдебната система.

Искам само да попитам, дали щеше да е същата мярка за неотклонение, ако този екземпляр от семейство Промати беше ударил съдия или детето на съдия? Как мислите?

Значи да се предаде в РПУ с адвокат му стига мозъка?!?! А да не бие лекрката не му стига мозъка?!?! Или лекарите е позволено да ги бием?

Кога спира ограбването? "Когато се окаже по-скъпо и по-опасно от труда Фредерик Бастиа, Законът, 1850 г.

Не случайно наричат съдиите гнили ябълки

Много ясно, че ще го пуснат. Това е България все пак, не е нормална държава. Докато мекият ни народ си седи по къщите и ще ни трепят и нямаме право да кажем нищо. Вижте и историята - без кръв няма свобода! Така е било, така и ще бъде занапред!

Затова този циганин ,а и не само той отново ще нападне да бие ,защото ето...повикаха го ,разпитаха го ,дори и в негова полза било ,че е съдействал за разследването ...и т.н. вместо по най-бързата процедура да го осъдятсамо за това ,че е посегнал, поне на 6 месеца реален затвор,тогава ще се замислят и други дали да правят такива побоища ,но сега закона пак е в полза на побойниците.ДА СЕ ПРОМЕНИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА-спешно!!!!

Колко е розов само! Като ангелче! А погледа? Виждате ли погледа му? И тези присвити устни... Коментара е излишен....

Съдиите, отсъдили по този абсурден начин пак във вреда на потърпевшия от циганския терор, на съд!!!

Както си е свил усничките-личи си че добре ни благославя нас дето му плащаме здравните осигуровки и социалните помощи. Защо другаря Местан още мълчи и не скочи да защити горкият си избирател, къде е грижата за партията защитаваща само ПРАВАТА И СВОБОДИТЕ на най-сигурният си електорат?

Човека е невинен! Тази лекарка го е наклеветила нарочно за да създава етническо напрежение. БХК да обяви банкова сметка за подпомагнем на човека да преживее моралния потрес. БХК да заведе дело в ЕВРОПА. БХК да пренесе офисите си в ромските квартали за да може да оказва своевременно морална подкрепа на горките роми.

Дано да са му се извинили за причинените неудобства. Адвокат-лакей да му помогне да осъди България в Страсбург.

Не са виновни мангустите а продажните български съдии и полицаи!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нали се сещаш, че една и съща маша ги движи гореизброените, а ние българите оставихме тая маша да движи и нас. Така че сме виновни всички ние и трепането ни е малко.

До 111!Единия от +-те е мой!Все пак,моля Ви не използвайте наименованието "Мангуст,а,и!това е полезно животинче,много храбро и смело,обикновенната му плячка са отровните змии,дори големите кобри!

Баси ! И тая мутра ходи свободно в обществото?Че то на лицето му е изписано "престъпник". Пък му и знае реда, предава се с адвокат.Иначе,"неграмотни сме, бате,не знаем"...мами.ата им .