Рекорден оборот на товари на Порт Бургас

В последните дни на изтичащата година работниците на „Пристанище Бургас” постигнаха най-доброто на база дневно изпълнение на обработен физически тонаж.

Обратно в новината

Коментари - Рекорден оборот на товари на Порт Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дияне, с коя година сравняваш, че е най-добрия резултат? Смешни сте бе другарю директор!

Базата, в базата за сравнение е истината. Иначе рекламно съобщение платено, за да си запази някой поста, а и да си оправдае бонусите. Иначе е забавно как "загрижената" власт създава конкуренция, оставя я да заграби клиентите, поставя некадърници за ръководители и ... накрая приватизира за без пари така съсипаното дружество.

Сивертела разтоварваше по 15000 тона на денонощие, забравихте ли.. Това беше установка закупена от Пристанище Бургас, която МТ взе, направи го частна държавна собственост и наряза на СКРАБ!!!

Кога е свършиха тая работа? -нарязването на скраб.

Димов, веднага си хварли оставката, Гнидо мръсна.

внасяме, ние не произвеждаме ли сол? Или като зърното-влезе малко навътре в морето кораба направи завой и се върне-значи внасяме.А може и да е малко нашта сол с която ни посипват главите докато сме наведени от страх, затова довнасят още, браво! Важното е далаверата да не спира,обръчите-също.

100% сигурен че тая стока се реализира на Българският пазар... :) Тъй ва искам :)

Внасяме сол от Египет. Обърнете внимание на опаковките, пише "произведено в Египет". И аз бях потресена да разбера, при положение, че съм от Бургас и солниците са ни на една крачка. Доколкото знам, се внася от Египет и само я пакетират в България.

Като прочетох за количеството "рекорден " тонаж и за вида товар имах чувството, че става въпрос за Етиопия, а не за държва членка в ЕС. В комунистически Китай, това го прави една машина за 1 ден.

Its phukked up, right? Интересно защо пък точно със световният лидер във внос/износ на стоки ни сравняваш :) Ние сме си клошарска нация в интернационално отношение. Управлявани сме от олигофрени, които нямат дългосрочно мислене което да ни осигури добри позиции на международният пазар... КАКВО ДРУГО ДА ОЧАКВАШ :)

Димов стига вече тъп пиар .

За да се хвалите с глупости,затова ли назначихте ПИАРКа с висока заплата г-н Димов,каква ви е Заслугата.Дадохте на концесия пристанището(купихте си апартамент и джин БМВ).Сега ще унищожите 1-во и 2-ро кейово място.Ще съкратите около 100 рааботника."каква гордост"

През пристанищата се изнасят предимно скраб от остатъците от заводите и дървен материал на обръча от фирми на ДПС, които унищожават българската гора. Никаква икономика, само разруха за страната.