Огледала от дискове и медийни лампи в София

Фасади на сгради в София ще се превърнат в огромни огледала с помощта на бракувани компактдискове.

Обратно в новината

Коментари - Огледала от дискове и медийни лампи в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Провинциално лъскаво, но какво да се прави - София се промени през последните 25 години, защото нахлуха новобогаташи, политици и пръскат омраза и презрение към истинските софиянци и града. Почти срещам стилните и изискани хора - триумфира кич, вулгарен, мутренски. Но ще преодолеем йекането не само в говора, а и в манталитета - София само се е спотаила.

...желание да пооправи тук-таме софийската грозота,но за съжаление този град е заложен от десетилетия да се развива безобразно,въпреки някои подобрения.Голяма е и грешката да бъде избран за столица. Ако друг град беше избран за столица,то сега нямаше да доминира шопският елемент в българската политика,което е причина за не особено доброто ни развитие.

"финансира с дарения от бизнеса" "събрани 100 000 лв., от които 50% с даренията" а останалите 50% от къде са от дарения от небизнеса ли са рекет от бизнеса?

София-дискотека.Слагайте по пътищата тонколоните и да става чалготека.

ФАНДЪКОВА, ДОЙДЕ И ТВОЕТО ВРЕМЕ, ВЕЧЕ ИСКАМ И ТВОЯТА ОСТАВКА. СОФИЯНЦИ НЕ МОГАТ ДА ТЪРПЯТ ПОВЕЧЕ СВОЕВОЛИЯТА ТИ. ЧАО!

Егати глупостите... 1. Кой ще ходи в Клокотница? 2. Любима вещ срещу разказ? 3. Тия компакт дискове на слънце ще изкарат точно 1 година

Фандъкова, ще дойде и твоето време!

Медийни лампи? Това мултимедийни проектори (beamer-и) ли са?

всеки път като ми покажат тази офца или Банкянския Боклук - предишния кмет, и се сещам да попитам - къде са подземните паркинги, до кога ще се прави ремонт по 4 пъти на един и същи булевард, защо изобщо ги изтърпяхме и търпим тези боклуци?!

Оправете си грешката в първото изречение

delly

Благодарим!