Убиецът на банкерката остава 20 г. в затвoра

Апелативният съд в Бургас потвърди присъдата на Окръжния съд, с която Любомир Симеонов е наказан с 20 г. затвор за убийството на банкерката Павлина Йовчева.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на банкерката остава 20 г. в затвoра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е да видите, какво българската маймунска пасмина, в момента представлява!Глутница от кръволоци!Ако ти поиска, някой от тях нещо и не му го дадеш, вади някакво оръжие и те убива с него!Това представляват в момента!Олизаха тука из форума, една купчина кучешки изроди, задника на един психопат-убиец, заслужаващ смъртна присъда, защото бил същия като тях!Бах ти изродите, бах ти чудото!

Престанете да защитавате един убиец,ако всеки започне да убива банкови служители затова че не му отпущат за кой ли път кредит докъде ще стигнем!Убиеца си кара джипа, купил си незаконен пистолет и тръгнал,той не може да си изплати кредита хората му са виновни!То си има мярка!

Убийството не трябва да се адмирира, но в държава, в която няма закони, това ще се случва. Въпреки, че е убиец изпитвам съчувствие към него. Нямам добро мнение за банките, действат от позицията на силата, без аргументи, рекетитат клиентите си. Обсебват ни, принуждават ни да зависим от тях....

жалко за човека, който и да е той решил да прави бизнес по честен начин няма такова нещо в България бизнеса се прави само ако ти подадат опиташ ли се сам там отиваш където сега са го изпратили

жалко за човека

кредит в размер на милиони за закупуване на Кремиковци - забележете без история на фирмата, а на човек с одобрен проект, отказ от финансиране, само защото отказъл да плати рекета. Нормално е да изпуши.

Явно когато човек реши да си потърси правата дават много години затвор. Така че: Ако сте решили все пак да го правите не се задоволявайте само с една/един. Така и така ще лежите доживотно поне пратете повече от тези мизерници там където им е мястото!

деер

Ехе, ехе ... много правдиви станаха нашите съдии!?!?! На умряло куче нож вадят!Интересно е , защо хората все още не са гръмнали някой от КТБ или от БНБ? .....Май сме търпеливо племе....

е само 20 ли!!!

човека е бил смазан... корупция и глад... до всяка кофа, клошар...

Много ми дадоха мамка му, обаче за нищо не съжалявам. Ако се върна назад, пак бих я бастисал тая кучка. Само за маздата сега съжалявам, ще огние докато ме пуснат.

По големи мошенници от уникредит няма. Убийството е немислим вариант, но като клиент на банката и аз пострадах от техните своеволия спрямо лихвите.Сега прочетох че жена от русе ги е осъдила. Дано си вземат поука от тея неща, но надали нацията ни е такава....

брато, прав си, но това се нарича фирмена политика, която би следвало да се контролира от държавата. не са виновни служителите, било то и на ръководни постове. този си е убиец и нищо не може да го оправдае. а 20 години за показно предумишлено убииство са много малко.

кандидат за кредит получих ексклузивно в кавички предложение от Уникредит ползвали личните ми данни от платежни за застраховка живот при които годишен процент на разходите е 40%. Има ли контролни органи в България? Как може при лихви по депозити 1-3 процента , кредитът да ти е с 40% оскъпяване. Мисля да сезирам КЗЛД и КФН за неправомерно ползване на личните ми данни за непоискана от мен услуга

Заслужава си ги и повече даже.

Ако тоя беше отрепал някои мениджър на мобббалния опиратор- Виивааком, или ги беше взриввил, щеше да направим и подписка да го пускат от затвора. А половината от парите на отрепания мениджър, можеше да останат за него.

Хора,не си давайте идеите на тези хора...по-добре лично си ги реализирайте,по възможност извън България.Тези хора крадат идеите които предоставяте в клоновете им.

Пуснете човека на свобода!

20 години награди трябва да му дават.

Малко са му. Трябва като американците - по 200 години затвор, първото евентуално помилване с 2% щанс да се получи - след 30 години.

като ще прилагаме американските закони, познай "банкерката" къде щеше да бъде. На топло за дълго време и.... жива

За съжаление банките не помагат. Те пречат на бизнеса. Рекет и изнудване са основните им способи. Трябвало е да стреля доста по-нагоре по системата.

Коментара е пълен идиотизъм на изключително глупав човек!!!

Като ти пречат - намери си пари от другаде! Убеди инвеститор, че си заслужава, дай му нужния процент и се финансирай! Какво ходиш в банката при ясните условия да спориш и да трепеш. И чети какво подписваш, а не да разправяш какво си желал!

Мирослав

Там е работата, че те му казват - ще ти дадем. Той се включва в европейска програма, инвестира, харчи собствени пари, залага си бизнеса, поръчва техниката, и когато дойде време те да му дадат обещания кредит, те му казват - ми няма да ти дадем ако не го изхарчиш в нашата фирма. Демек даваме ти кредит, а ти ни го дай обратно на нас, на нашата строителна фирма. Ние с нея ще ти построим това дето го искаш, ма на двойна цена. А ти после ще ни го и върнеш този кредит. Та ди даваме веднъж, ама искаме да ни го върнеш два пъти. И с лихвите - три пъти. Така е, като офицерите от ДС станаха банкери.

Интересно какво му е била виновна въпросната женица - едните като не дават - да отиде при други. Ако и те не му дадат - значи проблема е в него, не в банките. Малко са му дали на тоя психопат.