Хотелиери излизат на бунт

Хотелиери от Съюза на собствениците в Слънчев бряг излизат на главния път Бургас - Варна на 17 септември.

Обратно в новината

Коментари - Хотелиери излизат на бунт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 2 дни сложиха нови 10 души в Общинската полиция на Несебър. Тия Хотелиери ако искат квалифицирани кадри, трябва и да плащат съответните заплати. А те търсят хора за 3-4 месеца в годината, и при това с ниски заплати. Само безработни и начинаещи може да намерят при тия условия.... Освен това, доста от хотелите по Черноморието, вече ги продават разни банки, заради дългове на хотелите. Явно толкова туристи има в тях.

Какви квалифицирани кадри търсите като давате по 450 лв заплати. Как не ви е срам.

Абе, хотелиери или там още както ви наричат. Къде сте тръгнали с претенции. Първо, научете се да плащате данъци, второ, като презастроявате бреговата ивица, поне инвестирайте в инфраструктура, пътища, паркове, чистота и ред, трето, оставете илюзията, че от вкаран 1 лев в туризма трябва да получите 4 лева печалба, четвърто, образовайте си обслужващия персонал, пето, сменете си шефа, защото този мушморок Рагин, ако не се лъжа в името му, е един палячо, който е полуграмотен, едва говори неразбираем български и се е оял като прасе пред Коледа. Туризмът у нас е една огромна далавера, без идея, без правила, без съобразяване с Природата, със законите и с реалностите. Ако тази година едва 60% заетост имаше, догодина ще е още по-малко. И за това вината е у вас, хотелиери или далавераджии.

не става само с лапане, трябва и акъл! Освен да се обособите като самостоятелна държавица, а?! Най-належащият проблем не ви е инфраструктурата , а ПРЕЧИСТВАТЕЛНИТЕ СТАНЦИИ, или по-точно липсата на такива!!! Това нашето вече не е море, а голям кенеф! После сезонът бил слаб. Ми, нормално! Нищо не влагате, но все искате- цените надути, персоналът мързелив и невъзспитан, базата стара или неподдържана и както казах вече- да те е страх да влезеш в морето!

Тея са свикнали само да лапат. 2+2 не знаят, колко правят но се водят бизнесмени. Всички са ДС или хора на БКП и ДС. На доходите само на такситата могат да завидят дори и митничарите. За тези тузари с най скъпите коли и имения в БГ и по света не им пука за туризма. Те си изпраха парите дадени им от комунистите и сега само влачат. Искат да станат със статут на град.Да имат кмет - олигарх, който да разпродаде всичка непродадено. Всеки камък, парче земя и всяка песъчинка на плажа.

staato@

НЕ СМЕ ХОДИЛИ НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ 1990 ГОДИНА И КАТО ЧЕТА ЗА ФРАПИРАЩИТЕ ПРОБЛЕМИ. ТРЯБВА ДА СИ ГОЛЯМ ЛЮБИТЕЛ НА СИЛНИ УСЕЩАНИЯ. НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ БЕШЕ КРАСИВО,ЧИСТО,ТИХО И НАИСТИНА СЕ ПОЧИВАШЕ И СПОРТУВАШЕ. НО КОМПЛЕКСАРИТЕ ГО УСРАХА.

бях на море тази година в бг повече никога. 3 певици грачеха от 3 различни заведеня до 12.кмета на китен почва да си асвалтира улицата в наи големя разгар на сезона и тапата рецепциониска имаше готов отговор за всичко а именно -нищо неможе д анаправим господине. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

слънчев бряг да се обгради и всеки работещ с ТД! всеки хотел с 24ч.наблюдение и контрол...

за кадрите скъпи , ама много скъпи , хотелиери направете и финансирайте училище по туризъм и хотелиерство и плащайте на кадрите , а не им крадете осигуровките без 4-часови договори , плащайте извънреден и нощен труд , осигуровки на реалната заплата толкова е просто ама сте много алчни , скъпи , ама много скъпи , хотелиери

Ти на колко броя кадри плащаш?

Не крада осигуровки на нито един кадър и те са лоялни колкото заплатата си .

Какъв е проблема с кадрите? Май не им се работи без пари?

Ами сами си даваха разрешения за хотели и сега лятото в Сл. бряг има хора колкото Варна. Тези неща трябва да вървят заедно, не да има презастрояване и после - пътищата не стигат. И да не говорим, че те като си построиха хотелите - дай ние да си решаваме кой още да строи, какво да има и т.н., а га ядоха ТЕ кифтетата?! Колкото до полицията - защо 'туристическа полиция', ами по тая логика трябва да има 'зърнена полиция', 'горска полиция'... Нали именно за това ведомстовото се казва направо 'полиция'?!

Няма такъв парадокс, най-големите престъпници се вдигат на бунт. Само да ви кажа, че с тези мижави заплатки дето давате и тези четири часови трудови договори едва ли ще си вдигнете нивото на обслужване. Най-големият сив сектор е при вас, но къде са контролните органи-не ви ли писна от мафиотски изпълнения.

Ще има да чакате българи и нормални туристи да дойдат в Слънчев бряг.

На това място не съм почивал повече от 15г. Защо няма снимка с така наречените "хотелиери", да се види какви коли карат? Най - голямата сган на България се е събрала там и във Варна. От най - хубавите места за почивка, свинете направиха свинарници и си ги оградиха с огради. Поздрави за Батето.

деер

А, миризмата на свинарника?!?! А, миризмата от наторяването с пресни фъшкии? А, за продължаващите задръствания, моля всички цъкащи минуси да продължат да убеждават как се е променил трафика в резултат на пътното строителство в отсечката Бургас- Слънчев Бряг през последните години.

на тия да не им бутат незаконните хотели по пясъчната ивица , като къщите на циганите в градския парк стара загора че се разбунтували

И да се бунтувате...все тая !!! Никой не ви иска умирисаните хотели, гадната , но скъпа храна и почти не останаха луди да ви работят за без пари!

Ко искат? Ко?