Протестиращи искат подлез при Околовръстното

Десетки жители на квартал „Видните” и Казичене в София излязоха на протест на Околовръстното шосе в памет на загиналите на пешеходни пътеки.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи искат подлез при Околовръстното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОКАТО ИМАМЕ УЧИТЕЛКА ПО РУСКИ ЗА КМЕТИЦА, НАЙ-МНОГО ЛАПАНЕ И ЩЕ ПАДНЕ НА БЕЗМИСЛЕНИ НЕЩА, А КОРА ЩЕ СИ УМИРАТ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ , АНАТЕМА!

Тази пешеходна пътека трябва да се премахне!Да се построи надлез, а дотогава - има си улица под моста!Виновни са тези,които не са премахнали пътеката!Всяко забавяне е гаранция за нови жертви. Протест може да се направи за всичко.Първо трябва да се мисли!

Ламанша направиха тунел, нашите инженери се оправдават заради някакви подпочвени води!

Разбира се, че трябва да има подлез! И не само там! Подлези трябва да има и при Врана. Също така е крайно време да бъде направена и втората част от моста при Казичене над ЖП линията!

Може да няма подлез и да загиват хора, но пък в София ще има златни павета. Това са приоритетите явно. Но така ще е, докато ги търпим ония. Те от протести не се вълнуват. Друг е начинът.

най евтиното нещо е пешеходен надлез. има такива не малко из сф. метален мост със пластмасово покритие. освен всичко друго е и място за реклама. ама трябва да загине сума ти народ и да ядят шутове управниците за да се случи. друг начин по тия географски ширини няма.

Maloumna pyteka e tazi. Osven tova pod novija most ima pyt, no ne iskat da go polzvat, zashtoto e na 300 metra ot pytekata i ne im se obikalja. Reshenieto e tazi pyteka da se zatvori - njama nuzhda ot cjal podlez za 50 choveka. A podpochveni vodi ima - na metyr i polovina izvira voda.

съжалявам за латиницата, забравих да натисна бутона за транслитерация. ползвам QNX, затова нямам кирилица (за коjто се чуди защо съм писал на латиница).

Като не може подлез, може надлез.Абе светофар с бутон за пешеходците най малко. Такива малоумници и в Африка няма.

Там трябва да построят и втория моста над жп линията и да има път/пътека под моста!

В БГ нищо не се прави без сьответния чиновник от управляващите да си напьлни гушата, а подставената фирма изпьлнител да открадне парите.Хората да протестират с камани, иначе вьлци ги яли.

Това трябва да е най-висок клас път! Тук минава основен международен трафик. На път с такъв трафик, трябва да се правят съоръжения - в случая подлез. Как въобще са измислили пешеходна пътека там?!!!

Умници има много, освен подлеж, може и да е НАДЛЕЗ, ако има подпочвени води, т.е. няма оправдание за тези умници.... ( модератора е мека китка..)

ти да видиш, мини по цариградско 3 -4 пешеходни пътеки. и то от живково ввреме. боклуци управляват този град, това е.

Ще реша проблема, а няма само да премина през него.